To z 4G in sedaj 5G se vleče že od začetka 4G signala, zanič signal. ZEELLLLLLLOOOOOO DOOOOLLLLLLGGGGGGOOOOOOO , to popravljajo , nameščajo, itd , Zato sem tudi napisala, da smo s signalom pr A1 v letu 1999 in ne v 2023.
Dalec od tega…v praksi ne dela kot bi bilo treba…vsaj meni ni delalo…smo imeli mobilni internet in so bili nonstop problemi…sedaj ze skoraj eno leto Telekom in niti enkrat ni zastekalo…je pa res, da so hitrosti na Telekomu nizje….Najboljše mobilno omrežje | A1
Preverite informacije o najboljšem mobilnem omrežju, ki vam zagotavlja zanesljivo povezavo in odlično pokritost v različnih regijah.www.a1.si
Najboljše mobilno omrežje | A1
Preverite informacije o najboljšem mobilnem omrežju, ki vam zagotavlja zanesljivo povezavo in odlično pokritost v različnih regijah.www.a1.si
Tudi ŠISA - gnojnica po domačeNemci imajo zelo dober rek na tako zadevo : scheisse , popačeno po naše : ŠAJZSE , prevod : SRANJE
Jaz nimam problemov,.. 1x ultra, 1x net + TV, 2xA1 mobilni paketa in 4je bobi,..Tudi ŠISA - gnojnica po domače
Kar se železnice tiče je daleč najboljši operater A1! Klicaj. Imam vse tri operaterje in vem kaj govorim. Aja pišem.Jaz nimam problemov,.. 1x ultra, 1x net + TV, 2xA1 mobilni paketa in 4je bobi,..
Več ali manj mi dela povsod kjer se gibljem tako da se ne pritožujem,..
Na hitro se spomnim da mi ni delalo na Kolpi, Poljane kjer se je en zgoraj pritoževal in mogoče kje na Kočevskem ko grem na morje in mi Android avto za kako minuto ven vrže,..
Zaposlen pri operaterju;-)
Ni res.Kar se železnice tiče je daleč najboljši operater A1! Klicaj. Imam vse tri operaterje in vem kaj govorim. Aja pišem.
Če uporabljajo satelitsko povezavo potem da, če pa ne pa zmanjka Telekom signala na primer v Podgradu malo naprej od Zaloga. A1 signal ne deluje edino med Savo in Zagorjem ob Savi ter malo za postajo v Hrastniku v smeri Zidanega mostu.Ni res.
Boljše je mobitel, ker lahko preko wifija od Slovenskih železnic kličeš.
Vowifi...
Če kaj vem ali poznam je to signal na SŽ lansko leto sem prepotoval z vlakom celo Slovenijo in to ne enkrat, dvajsetkrat. Igram igro Ingress in vem kako je s signalom, resno. Imajo pa Stadlerji (novi vlaki) problem ker na njih ne deluje GPS. Če pa že deluje potem moraš pa izbrati res pravo mesto na vlaku. Takih problemov Simensi (rdeči vlaki) nimajo.... Pa za hec sem meril hitrosti na določenih delih proge, najhitreje vlaki vozijo med Štorami in Šentjurjem pri Celju 142km/h....Pa Pragersko - Ptuj mogoče kakšen km/h manj...No zunanje antene bolje vlečejo, ne vem pa preko koga imajo signal.
Ampak os Maribora do Ljubljane dela na Stadler vlakih brez prekinitve.
Ni pa glih neka brzina, Ampak za web radio pa brskanje po netu pa telefoniranje preko vowifi je dovolj.