Hm, kdo je pa to domazoval/preverjal?v dokazano najboljšem mobilnem omrežju v Sloveniji
Hm, kdo je pa to domazoval/preverjal?v dokazano najboljšem mobilnem omrežju v Sloveniji
Certifikat za najboljše mobilno omrežje v Sloveniji temelji na metodologiji in meritvah NET CHECK, opravljenih v obdobju april-maj 2022.Hm, kdo je pa to domazoval/preverjal?
Vsekakor ne to, kar jaz izkušam na vsaj eni lokaciji.Kaj pa pomeni najboljše omrežje?
Kam?Nič novega pri A1. Zato smo pa odšli... In se samo še zadovoljno nasmehnem, ko to preberem...
Narocnina ali predplacinski?Bob. In čisto nič mi/mu ne manjka.
Želim tebi in njim veliko uspeha, da upajo iti komplet na mobilno omrežje..Danes dobil obvestilo da ukinjajo vdsl in me selijo na Ultro.
Si dobil opcijo za stacionarno številko preko Ultre?Danes dobil obvestilo da ukinjajo vdsl in me selijo na Ultro.
Ja saj jaz sem tudi malo skeptičen, malo se tolažim da imam dva oddajnika zelo blizu pa da mogoče bo ok. Če pa ne bo, bom moral pa nazaj na vdsl prek Telekoma.Želim tebi in njim veliko uspeha, da upajo iti komplet na mobilno omrežje..
Ne, nisem je pa imel tudi sedaj. Do sedaj sem imel A1 Net + TV M in v dopisu piše samo da me bodo preklopili na A1 Ultra net + TV M. Je pa lokacija LJ Trnovo.Si dobil opcijo za stacionarno številko preko Ultre?
Huh? Lahko več podrobnosti? Jaz sem na optiki pa se lahko pritožim edino nad uporabo PPPoE, ker prekine enkrat na dan. Razen tega pa dela kot mora.Kolega je preko optike prekinil ker mu Ultra bolje deluje.
Mogoče cheap paket na optiki VS ultra? Pa zato kakšna razlika v hitrosti? Ali mu dejansko dela bolje?Kolega je preko optike prekinil ker mu Ultra bolje deluje.
Hitrost 500Mb je bila pri vseh enaka. Na Ultri pa je 300Mb ampak pravi da ima boljš hitrost in odzovnost.Mogoče cheap paket na optiki VS ultra? Pa zato kakšna razlika v hitrosti? Ali mu dejansko dela bolje?
On je stestiral, ker ima odlično pokritost s 5G in je bolje delovalo. Vem da je prehvalil zadevo.Huh? Lahko več podrobnosti? Jaz sem na optiki pa se lahko pritožim edino nad uporabo PPPoE, ker prekine enkrat na dan. Razen tega pa dela kot mora.