Nimam gesla za Voyo, ker je do sedaj delovalo brez tega.Si se probal vpisati?
Ravnokar pa sem s klicem na A1 ugotovil, da prihaja do motenj pri Voyo. Bomo videli, kaj bodo uredili
Nazadnje urejeno:
Nimam gesla za Voyo, ker je do sedaj delovalo brez tega.Si se probal vpisati?
Da, tudi meni...Ali še komu od danes pri Voyo zahteva geslo? Imam paket A1 NET+TVM, kjer je Voyo bil do danes vključen, danes pa zahteva geslo.
So tele motnje kar dolgotrajnejše narave, ker še zmeraj išče geslo. Sicer malo uporabljam Voyo, ker težko najdem kaj za svoj okus, ampak bi vseeno bilo ok da se da vsaj preveriti kaj imajo novega.Nimam gesla za Voyo, ker je do sedaj delovalo brez tega.
Ravnokar pa sem s klicem na A1 ugotovil, da prihaja do motenj pri Voyo. Bomo videli, kaj bodo uredili
Vidim da si spraševal na keri frekvenci deluje 5G.. Deluje na 700Mhz in 3.500Mhz trenutno tko so mi odgovorili na A1.Jest, Glede na to da ste iz Medvode bi vas prosila če lahko naredite speedtest na 5G v Medvode , Na kateri frekvenci je na voljo,. od ponedeljka naprej je na voljo, Hvala vam
Poglej priponko 52869
Če ima kdo kodo... ZSod 15.4. do 30.5.2022 je interna akcija, so vsi zaposleni prodajniki dobili po 5 kod za -50 % mobilne naročnine za 2 leti, kdor pozna lahko izkoristi, brez pogodb in prikjučnina se plača, velja samo za nove naročnike
PSSST , pa ne okol govort preveč,
od 15.4. do 30.5.2022 je interna akcija, so vsi zaposleni prodajniki dobili po 5 kod za -50 % mobilne naročnine za 2 leti, kdor pozna lahko izkoristi, brez pogodb in prikjučnina se plača, velja samo za nove naročnike
PSSST , pa ne okol govort preveč,
Ta A1 bo sam sebe zaklal. Preveč uporabnikov privabljajo za kvaliteto in zmogljivost omrežja. Predvsem pa podatkovne pakete talajo kot bombončke okrog za mali denar. Tudi drugi operaterji na njihovem omrežju, ne samo A1. Upload je porazen glede na recimo telekom. Če imam 120+ downloada, upload komaj prileze čez 10, 50 lahko samo sanjaš. Recimo na trenutni lokaciji zjutraj dela nekje 120/20, popoldne in zvečer pa komaj 30/3, včasih tudi recimo 4/0,5, itd. Bodo mogli kak evro v omrežje vložit ne sam tujcem dividende talat.
Kateri paket pa si imel? In kateri je sedaj bolj ugoden?Mene na A1 krepko moti to, da te ne obvestijo, da ti je potekla vezava in da ti lahko ponudijo ugodnejši paket. Danes bodo izgubili dva dolgoletna uporabnika.
Podatek je na voljo v Moj a1,..Mene na A1 krepko moti to, da te ne obvestijo, da ti je potekla vezava in da ti lahko ponudijo ugodnejši paket. Danes bodo izgubili dva dolgoletna uporabnika.
A ni to stvar uporabnika, da si zabeleži, kdaj poteče kakšna vezava? Saj si podpisal pogodbo.Podatek je na voljo v Moj a1,..
Ja, itak da vem kdaj mi je potekla pogodba.Ja pa valda ves kdaj ti okvirno potece vezava? Pa vzames nekaj bolj ugodnega. Ne stekam, mene ni nikoli noben obvestil pa ponudil neko ugodno opcijo. Edino telemach me je klical in trollal, da mi potece vezava in DA MORAM podpisat aneks (in podaljsat vezavo), ce hocem se uporabljat narocnino. Hvala za to.