Novinarstvo po bosansko

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Obsojam tisto, kar je bilo z novinarji, če je vse res.

Zdaj pa ti meni povej, če so muslimani kdaj naredili kaj slabega, napačnega in kaj? Tko v smislu ubijanja, pa da dojemaš kot napačno, ne kot prav jim je bilo, prvi so začeli, izzivali so.......?

Seveda da so (recimo Kazani v Sarajevu) in vsak mora odgovarjati za svoja dejanja ampak to ne spremeni dejstva kdaj se je kaj zacelo in kako. Preden se so zgodili Kazani se je zgodil cel kup povezanih zadev in ni mozno vse skupaj preskociti. Preden je Nasar haral po vaseh okoli Srebrenice je dobil oblegano mesto polno lacnih ust. Upam da ti ni potrebno razlagati zakaj je bilo mesto polno in zakaj so bili lacni... In kaj skoraj avtomaticno sledi ce vasi okoli niso "lacne".

Odgovorno osebo za Kazane je ze leta 1993 odstrelila oblast v Sarajevu (pri tem je zal umrlo 9 pripadnikov vojske in policije ARBiH) cerpav to takrat ni najbolj popularno. Naser je sel prostovoljno v Haag in odgovarjal za svoja dejanja in dejanja podrejenih. Itd, itd, itd.

Nazadnje urejeno:

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
sem pa opazil nekaj

rečeš kako pikro, resnično an račun slovencev..dobiš karto
rečeš na račun islama..si nesptrpen
rečeš na račun katolibanov, si ateist rdeči
rečeš čez jozkota..si domobranc

skoz si neki. pa si v resnici samo ena čudna ovca, ki ne sledi vsem em pastirjem

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
sem pa opazil nekaj

rečeš kako pikro, resnično an račun slovencev..dobiš karto
rečeš na račun islama..si nesptrpen
rečeš na račun katolibanov, si ateist rdeči
rečeš čez jozkota..si domobranc

skoz si neki. pa si v resnici samo ena čudna ovca, ki ne sledi vsem em pastirjem

Ti si nekaj opazil?
aplauz.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
ja..tudi to, da nekaterih vojna ni izučila

Koji k. pa ti ves o vojni... Videl in pokopal sem vec mrtvih (med drugim tudi clane druzine) kod si jih ti videl v filmih. Na temelju moje hise danes stoji spomenik. In ti me bos ucil kaj kdo je ali ni in kako bi kaj kdo moral ali ne? Eistein
crazy1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
aha..od kle tvoj bes...jeba ne..bo treba stisnt jajca, pa it cez.

al se gremo se eno rundo vojno.

zal mi je za vse tvoje zrtve. vse to ni bilo potrebno. boli. je pa treba bit trezen, razsoden. pa še kaj drugega

jaz sem tudi pokopaval. na katerem koncu si ti pokopaval..

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Ne filozofiraj prevec... Ce vem kaj in zakaj se je zgodilo se ne pomeni da "zivim za vojno". Tebi pa tudi 20let po vojni se vedno niso jasne stvari
bonk.gif

007

Pripravnik
4. sep 2009
707
0
16
e, točno to sem čaku. dobr sta se...vsak na svoji strani! softi nekaj časa benti, kako še dobro za muslimane, da ni tisti, ki bi lahko naredil še kaj hujšega, ker pač bi lahko, tega ni naredil...potem na koncu se povleče nazaj in reče, da je blo vse za brez veze...mislm, WTF?! kakšen je to argument?!
ne morte iz svoje kože, pa nej se sliš še tolk diskriminatorno, tako pač je...na balkanu...najlažje zmanipulirana bitja ste, sam poslušta se! medtem ko se vidva kregata, johnny cash šteje ...keš!

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
torej je brezveze. se stirnjaš. johni šteje keš, bosanci pa mrtve.

res dobra računica.

in nazaj. adeve bi s elahko uredile veliko učinkoviteje in hitreje. pa jih hijene niso.

kje sem zdej kiksnil

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
čas mam.

smo pa izvedeli, da je pokopaval svoje, pa tuje..pa da je žrtev neumne vojne. to pojasni stanje duha. mu 90% oprostimo lahko. ni lahko. ampak bo moral čez to.. s tem stilom..ne gre. zdej..a se bo spametval, al razstrelil..to pride v naslendjih epizodah

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
mmm.. v sredo..a je 20?, sem v krškem, ob 16 o klok. zaključim do 17.
22 zna bit da grem gor,dol
potem pa planiram doma. boste hodil kaj gor? narocim jagnje? al sam rostilj? al gremo v zoo gledat majmune i lavove.

btw
na rudniku je spet un cirkus

007

Pripravnik
4. sep 2009
707
0
16
seveda se strninjam da je brezveze! samo ko spremljam tvoje poste v tej temi, vidm, kako si v bistvu zlo sovražno nastrojen v določenem trenutku, v drugem se zaveš, da ni kul, pa nekak umirjaš žogo, ker se zaveš, da je vse skup brez veze, točn tko je. easy po drugi strani pa še kar tupi: vi ste začel, zato smo mi lahko...pa KRUCIFIX (
smile-1.gif
) no! logično, faking vojna je bla! ampak koristila ni ne enim ne drugim - zanimiva lastnost modernih vojn, kjer ni vpletena ZDA je, da oboji zgubljajo, medtem ko nekdo tretji dobro služi - in težko je bit ravnodušen obema, če sta oba pokopavala, grozn, si ne morm predstavljat, da bi jaz kej tazga doživel - če seveda sta res.

ampak odprita oči in poglejta kdo je od te kur.eve tragedije odnesu profit, pa skupaj sovražita tistega...bosta oba imela več od tega...

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.549
5.680
113
Citat:
Uporabnik 007 pravi:
seveda se strninjam da je brezveze! samo ko spremljam tvoje poste v tej temi, vidm, kako si v bistvu zlo sovražno nastrojen v določenem trenutku, v drugem se zaveš, da ni kul, pa nekak umirjaš žogo, ker se zaveš, da je vse skup brez veze, točn tko je.

Umes nardi požirk Lava
smile-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik 007 pravi:
seveda se strninjam da je brezveze! samo ko spremljam tvoje poste v tej temi, vidm, kako si v bistvu zlo sovražno nastrojen v določenem trenutku, v drugem se zaveš, da ni kul, pa nekak umirjaš žogo, ker se zaveš, da je vse skup brez veze, točn tko je.

Umes nardi požirk Lava
smile-1.gif

jelen, jebemte blentava