Novi junaki

nacek

Guru
13. okt 2012
2.965
613
113
Partizani bodo pomrli, pa ni problema imamo nove, kateri gredo po njihovih stopinjah
evil.gif

Veterani kot gobe po dežju.

Prav neverjetno je, kaj vse je politikom z izgovorom krpanja proračuna uspelo stlačiti v zakon za uravnoteženje javnih financ, ki ga je lani sprejela Janševa vlada. Hkrati s precejšnjim posegom v pravice veteranov so ukinili preverjanje postopkov dodeljevanja njihovih statusov.
Število veteranov se 20 let po koncu osamosvojitvene vojne še vedno vztrajno povečuje in se je v zadnjih desetih letih podvojilo. Leta 1999 jih je bilo 8.626, danes že 60.961. "Nekateri so bili zelo mladi in dolgo niso razmišljali o tem, da si je treba urediti status," pojasnjuje generalni sekretar Zveze policijskih veteranskih društev Sever Anton Povzek. "Ko so se bližali 50. letom, so ugotovili, da je status pomemben, in si ga uredili," dodaja.

http://www.zurnal24.si/veterani-kot-gobe-po-dezju-clanek-207755

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
je treba prašat našega majorja če on tudi koristi ta status
evil.gif
čeprav on baje ne mara Janeza

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Če si mislil mene, nisem član veteranske organizacije. Že tisto, kar še zahteva država od mene, mi je BS. Za koriščenje kakšnih ugodnosti sem pa še zdeleč premlad, kakor veš.
tongue-1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.484
5.685
113
Eh.......zastonj zdravstvo si si pa ja zrihtal?
tongue-1.gif

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Verjamem, da ne.
Jaz tudi ne.
Ne boš verjel, ampak imam odlikovanje "Obranili domovino" z redno številko 001. Jebat ga, sem pač na A, ampak to ne spremeni zadeve, da še NIKOLI nisem zahteval zase karkoli. Še na golaž sem šel samo 1x, in tega je zrihtala vojska.
Ok, na račun države, katero sem soustvaril, sem zažrl 3,5€ (kolikor je malca aka golaž po gostilnah).
Lohk me tožiš, pa ti bom vrnil teh kurčevih 3,5€.
bonk.gif