Mogoče odtehta lane assist, ampak odsotnosti aktivnega tempomata pa ne. Vsaj mojih očeh ne.Citat:
Uporabnik as21 pravi:
evo ti
sicer manjka lane assist, ampak alcantara, navi, kamera, karavan, masaža, kovinska barva, 30km več odtehta tudi to...
Mojim zahtevam bo zadostil GTD.Citat:
Uporabnik as21 pravi:
čakamo pa še tvoj predlog ki bo zadostil tvojim zahtevam....
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
bodi resen no, govorimo o neki dostojni alternativi, ne pa francoski jajci
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
bodi resen no, govorimo o neki dostojni alternativi, ne pa francoski jajci
Citat:
Uporabnik crnobog pravi:
Da povzamem. Do sedaj imamo enega opla in enega pežoja. Hude alternative, ni kaj.
Citat:
Uporabnik CLIO15 pravi:
Tale Nemški(poljsko ameriški) proizvod bo kmalu prišel pod Francoze (PSA). Kaj pa sedaj.
Citat:
Uporabnik klemen_ pravi:
VAG značkarji ste hujši od Simona s svojo Lancio, Roberta z Renojem in celo Vseveda z Mazdo.
Citat:
Uporabnik crnobog pravi:
Citat:
Uporabnik casio pravi:
Še starih TSI-jev jim ni uspelo porihtat do konca, pa že nove izumljajo. Sicer pa kdo še kupuje nemce, če pa pri konkurencah dobiš bistveno več in boljšo kvaliteto za manj €€€
Da slišimo, kje in kaj? V vsaki temi se oglašate s takimi in podobnimi izjavami, ko pa prosim za alternative, pa vse utihne. No, en je do sedaj predlagal Opel Zafiro Tourer, za katero pa smo ugotovili da ima za isto ceno 30 konjev manj in da določenih stvari ki jih Golf ponuja na ceniku sploh ni.
Da citiram samega sebe:
Citat:
Uporabnik crnobog pravi:
Sem že v eni temi vprašal, pa bom tukaj še enkrat. Prosim za alternativo če hočem:
* Dostojnega dizla
* Avtomatika
* Led luči
* ACC in aktivni lane asist
* Imam recimo dobrih 25 jurjev
Hvala.
Dajmo, bistveno več za in boljšo kvaliteto za manj €€€