Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
Dvojni turbo potrebujejo, da skup nakrampajo 580konjev. Pravi majstri, res.
Drugače pa nič posebnega kar se tiče notranjosti, vključno z nepraktičnim volanom, ki je raven na spodnji strani. Zunanjost tudi nič posebnega, audi pač, edino za poširjene blatnike ne vem ali so mi všeč ali ne (bi bilo treba v živo videt). Pusti me hladnega.
Citat:
Uporabnik Drifter pravi:
Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
Dvojni turbo potrebujejo, da skup nakrampajo 580konjev. Pravi majstri, res.
Drugače pa nič posebnega kar se tiče notranjosti, vključno z nepraktičnim volanom, ki je raven na spodnji strani. Zunanjost tudi nič posebnega, audi pač, edino za poširjene blatnike ne vem ali so mi všeč ali ne (bi bilo treba v živo videt). Pusti me hladnega.
počaš že bedn postajaš s tvojim bimmer nabijalstvom, m5 proti rs6 sploh ni primerljivo, ker je audi trenutno eden najlepših vozil na trgu, m5 pa trenutno eden izmed bolj suhoparnih. glede cool faktorja tut nebi, kolk avtov se lohk pohvali, d ma navit lambo engine not?
a tvoji šefi, berejo tvoje poste tle gor, d si tak tečn?
Citat:
Uporabnik Swifthead pravi:
Hehe komi čakam da vidim tega RS6 v živo! Seveda v Frankfurtu!
Citat:
Uporabnik mish pravi:
YuGec: Mislim da tu ni finta to, da audi ni sposoben narediti V10 s 500km. Konec koncev ima galardo takorekoč audijev motor V10 z 520 konji. Verjetno so mu z turbinami želeli povečati navor ali zanesljivost ...
cizy: DSG zdrži moči tja do 250 konjev nekako, kar je več pa žal ne. Zato imajo močni audiji S-tronic al kaj že ...
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
kdaj pa bos zgoraj? te bom slikal