V uvodnem postu je rečeno, da kadi plavo. Po mojem ni turbincaCitat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Ne, če črno kadi potem gre za gorivoPo mojem je turbinca!
V uvodnem postu je rečeno, da kadi plavo. Po mojem ni turbincaCitat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Ne, če črno kadi potem gre za gorivoPo mojem je turbinca!
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
OFF:: res je kdor ne reskira ne profitira........moti me pri VAGu samo to.....pač opažam pri kolegu in se nanaša skoraj na celotno populacijo VAG funov.....
mel je octavio 1.9tdi...ni bil zadovoljen (ok res je bla dost rabljena) ....superb 2.0tdi (opisane težave v neki drugi temi ), sedaj je kupil še Tourana 2.0tdi (2005) s5 problemi...ne ve še al glava al kj druzga (ne prižiga mrzel...prazni accumulator).
OK človek mogoče res ne zna avtov zbirat
ON: moje osebno razmišljanje.....ko bo VAG 1/2 svojih napak sposoben prizant...tako kot je to bla sposobna nardit toyota......potem bom spremenil mnenje o njem! Do takrat bo pa predrag za to kar nudi
Citat:
Ma ja z 2.0 TDI motorji je križ pa naj kdo reče kaj hoče
Citat:
Uporabnik scott pravi:Zdaj zamenjal za 2.0 TDI CR, še ni šla turbina, še ni šla glava motorja, je pa ta bolj tih kot bencinar.
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
OFF:: res je kdor ne reskira ne profitira........moti me pri VAGu samo to.....pač opažam pri kolegu in se nanaša skoraj na celotno populacijo VAG funov.....
mel je octavio 1.9tdi...ni bil zadovoljen (ok res je bla dost rabljena) ....superb 2.0tdi (opisane težave v neki drugi temi ), sedaj je kupil še Tourana 2.0tdi (2005) s5 problemi...ne ve še al glava al kj druzga (ne prižiga mrzel...prazni accumulator).
OK človek mogoče res ne zna avtov zbirat
ON: moje osebno razmišljanje.....ko bo VAG 1/2 svojih napak sposoben prizant...tako kot je to bla sposobna nardit toyota......potem bom spremenil mnenje o njem! Do takrat bo pa predrag za to kar nudi
Citat:
Uporabnik scott pravi:
Citat:
Ma ja z 2.0 TDI motorji je križ pa naj kdo reče kaj hoče
7 let vozil 1.9 TDI PD, nobenih problemov, ni šla turbina, ni šel LMM, ni pil olja, na traktorskli zvok sem se itak navadil. Zdaj zamenjal za 2.0 TDI CR, še ni šla turbina, še ni šla glava motorja, je pa ta bolj tih kot bencinar. Oba nova. Pa ne moreš primerjat z avtom s prefuranih 300k km, pa zbitih na 90k km, pol pa jokat da vse crkuje.
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
ksz
ki je ciganæe da pove iz prve roke kako je na stvari?
Citat:
Uporabnik North_face pravi:
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
ksz
Si me prehitel ... ja, seveda, ne vem, zakaj se tu tako prerekajo, kaj je prav, ko pa imamo up
orabnika na forumu s taisto mašino...lahko pove iz prve roke ...
Piz.da spet nek ponaredek ala Soni, Roleks, itd.Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
ksz
Si me prehitel ... ja, seveda, ne vem, zakaj se tu tako prerekajo, kaj je prav, ko pa imamo up
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
ksz
Citat:
Edino, kar drži je tvoj zadnji stavek.,
Drugače pa....bencinar z uničenimi hidravličnimi dročniki dela tišje, kot katerikoli WV dizel.
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
2.0TSFI