Nove Lancie

der_Alte

Fizikalc
21. jul 2007
2.063
10
38
Zemlja
alte.aufbix.org
A misliš, da nikoli nobena ni?
evil.gif

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Valda da ni Ferrari zvok....niso pustili da bi folk mislil da se Ferrari tako počasi premika...
grin1.gif

Ampak...jaz že vidim gostilniške debate: ti, kaj pa ti voziš? Uh, nekaj norega...Italian muscle car
hysterical-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
KSZ.

Pa kaj toliko jočete če je lančia nabila značko na rebađete, pa kaj ma veze, pa zarad mene lahko bmw nabija značko
gor na kijo, pa si nebom jaz šel glave razbijat kako pa kaj zdaj...

Pubeci, avto je kup pleha in nekaj šraufov v pravilnem razmerju, ne si osebnega živlenja zdaj it kvarit. Ker vidim der_Alte,
ko je to zvedo, je skolono glavo pa počasi odkorakal do avta, se vsedel, se z rokami naslonil na volan in čelo na roke,
in je tak bil ene 3 minute. Nato je z rosnimi očmi vkurblal lančijo in se odpeljal.

Pa kita mi dol visi, pa če mercedes nabije značko gor na Tato, pa delajte kaj čete....

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.026
11.150
113
grem pogledat na a.net, če je danes kaj več lančij gor... po tem debaklu
evil.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.462
2.453
113
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Še slabše.

Najbrž res če ne morjo razvit niti lastne oblike določenega vozila in "kupujejo" 5-10 let stare oblike drugih proizvajalcev
smirk-1.gif
Sicer pa se popolnoma strinjam s teboj, od česa pa naj Lanciji gre dobro? Morda edino če črpa od celotnega koncerna. Najbrž spada pod Fiat?

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.462
2.453
113
Čeprav zdaj ko malo študiram, a ste prepričani da so to res novi modeli Lancie in da ni to kakšna Fotošop potegavščina? Skoraj ne morem verjet da bi si Lancia privoščila takšno blamažo in objavila hkrati kar 2 cenjena modela njihove znamke in to oba kopijo leta in leta starega Krajzlerja? Malo mi je vseeno mutno...
sprasujem se.gif

Hoci

Fizikalc
18. avg 2007
2.546
5
38
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Čeprav zdaj ko malo študiram, a ste prepričani da so to res novi modeli Lancie in da ni to kakšna Fotošop potegavščina? Skoraj ne morem verjet da bi si Lancia privoščila takšno blamažo in objavila hkrati kar 2 cenjena modela njihove znamke in to oba kopijo leta in leta starega Krajzlerja? Malo mi je vseeno mutno...
sprasujem se.gif

Lancia ne bo stari Chrysler 300C ampak novi letos predstavljeni 300 (brez C)

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
začelo se je z delto, ki jo prodajajo ti v usa pod chryslerjevo značlo, zdaj pa še lancia za eu dobi modele
wink-1.gif

chrysler-delta.jpg

in ne, ni šala