Nova zmaga feministk - feminizem, politična korektnost in podoben bullsh1t

Qshtr

Fizikalc
22. avg 2011
477
79
28
This Conservative Male Politician Says He’s Now A Woman, And Is Therefore Free To Talk About Abortion

sub-buzz-13390-1542166890-10.jpg

"I am going to declare my gender today... to be a woman and then you'll no longer be able to attack me," Nationals senator Barry O'Sullivan said.

• Všeč mi je
Reactions: Matey

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Kot navadno spet nekaj sprevračaš. Ti si nakladal o ignoriranju biologije pri določanju spola. Zato sem te vprašal, kam bi ti uvrstil hermafrodite. Potem si ti napletal o popolnih moških, ki mislijo, da so ženske. Zato sem te pobaral o Salome. Sedaj se pa spet zvijaj in sprevračaj, seveda ne boš nikoli priznal, da pišeš neumnosti. :bonk:

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.739
15.788
113
Pravilna reakcija na take deb1lizme. Je pa pricelles gledat kako se te sfaljene teorije podirajo same od sebe v kolikor se te nove klasifikacije postavi v prakso :aplauz:

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.739
15.788
113
Kot navadno spet nekaj sprevračaš. Ti si nakladal o ignoriranju biologije pri določanju spola. Zato sem te vprašal, kam bi ti uvrstil hermafrodite. Potem si ti napletal o popolnih moških, ki mislijo, da so ženske. Zato sem te pobaral o Salome. Sedaj se pa spet zvijaj in sprevračaj, seveda ne boš nikoli priznal, da pišeš neumnosti. :bonk:

:valjamse: NE :valjamse: ME :valjamse: J3BAT :valjamse:

Jaz sprevračam? Si siguren? Debata teče o tem, da si vsak sam določi lasten spol ne glede na biološka dejstva in kot primer postavi biološko gledano telesno popolnega moškega s tičem, ti pa vneseš v debato faking hermafrodite, ki NISO biološko gledano popolni, saj so faking dvospolniki in top enačiš s tistimi od prej nato pa meni obesiš sprenevedanje? Fu.cking priceless :cheer:

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Sem šel pogledat tvoje linke, da bi videl, kateri popoln moški misli, da je ženska. Našel sem samo tipe, ki so si dali z operacijo in hormonsko terapijo spremeniti spol. Torej očitno niso mislili, da so popolni moški ali ženske, drugače tega ne bi naredili. Res fu.cking priceless, da se temu čudiš. :valjamse:

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.739
15.788
113
Ja fak kok si ti trd. Bravo, šel si gledal linke in kot klasično opazoval ljudi, ki govorijo, namesto, da bi poslušal kaj govorijo zaradi česar sem tudi nalepil link.
In če bi dejansko dojemal kako in kaj bi ugotovil, da hermafroditi ne pašejo v to debato, saj pri njih tudi znanost priznava drugačnost in je to nekaj popolnoma drugega od tega, ko nek tip z "enakim" telesom, kot ga imava jaz in ti, trdi, da je on pa v resnici ženska in da se ga mora tako obravnavat zgolj in samo zato, ker se je on v svoji glavi tako odločil oz. tako misli. Zdaj pa izvoli bluzit dalje :aplauz:

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.050
5.658
113
Mal berem komentarje pod videom...velik jih gre v smeri da je ženska junkie...

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.480
10.724
113
ja, pač neka kvazi aktivistka, ki sploh ne ve zakaj je aktivistka. 99% aktivistične populacije.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.739
15.788
113
In this video clip, Jordan Peterson is interviewed by Helen Lewis, and explains why there is no male dominated patriarchy in western culture