A se pri nas tudi da tako spol spremenit v žensko?
Bi mi prav prišlo pri odhodu v penzijo, bi mi izračunali višjo pokojnino.
Trudijo se. Zaenkrat neuspešno. Trenutno smo pri poskusih posiljevanja slovenščine s podvezaji.A se pri nas tudi da tako spol spremenit v žensko?
Bi mi prav prišlo pri odhodu v penzijo, bi mi izračunali višjo pokojnino.
Ampak vseeno, čeprav se nam zdi to smešno, neumno in "nekje daleč od nas", razni FDVjevci kar pogumno furajo tole moderno agendo o xy spolih, nevtralni rabi jezika, prosti izbiri spola ne glede na biološko osnovo, feminizmu, LGTB ... Sem svoj čas spremljal neko dečvo na drugem forumu in nisem mogel verjeti, s kakimi forami je poučevala ostale uporabnike in utemeljevala svoje poglede....
Pri zadnji sliki bi moralo pisat: I'm a Prime Minister - Tweeter is my platform.Ampak vseeno, čeprav se nam zdi to smešno, neumno in "nekje daleč od nas", razni FDVjevci kar pogumno furajo tole moderno agendo o xy spolih, nevtralni rabi jezika, prosti izbiri spola ne glede na biološko osnovo, feminizmu, LGTB ... Sem svoj čas spremljal neko dečvo na drugem forumu in nisem mogel verjeti, s kakimi forami je poučevala ostale uporabnike in utemeljevala svoje poglede. Ti ljudje so res pritegnjeni, ampak tale šmrklja je bila inteligentna, koherentna, well-spoken ... Vsakega je znala zabiti. Kot je rekel Peterson, ko se enkrat začnejo pojavljati te reči na fakultetah, pridejo slej kot prej v splošno družbo. Tako da se kar oborožimo z argumenti, ker bi nas v prihodnosti lahko kar konkretno posiljevali s temi neumnostmi.
Pa še nekaj. Čeprav je beseda komunizem (ali socializem) zastarela, je mnogim mladim ideja o enaki družbeni razporeditvi dobrin, socialni in finančni enakosti vseh bližje kot pa ideja, da je treba za uspeh trdo garati in se boriti z drugimi, zato je pričakovati, da se tega totalitarnega sranja ne bomo še tako hitro znebili (ne glede na zgodovino in na zgovorne dokaze, ki kažejo, da je takšna družbena ureditev utopična in nazadnjaška).
Poglej priponko 39610
Pri zadnji sliki bi moralo pisat: I'm a Prime Minister - Tweeter is my platform.
Zakaj bi pa ena samooklicana avtoriteta zahtevala, da jo ena dečva posluša?Jp, logika današnjega zjebanega časa. Zakaj bi dečva poslušala druge avtoritete, filozofe, uporabnike..., ko pa ima že vse v sebi, kar manjka?
A mogoče ni res, da se svoboščine, v zadnjih desetletjih, odkar imamo demokracijo manjšajo, kazni in področje kaznovanja pa višajo? Represija se stopnjuje.sem te mislo ze prej oznacit, da kljub vsemu temu, ti trdis da se svoboscine v zadnjem desetletju manjsajo.
resno?