Nova zmaga feministk - feminizem, politična korektnost in podoben bullsh1t

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.042
1.262
113
42
Homoseksualnosti je zdej "vec" samo zaradi globalizacije. Procentualno je pa kej velik več kot v zadnjih par tisoč leti ni. Ni družba tista, ki je ustvarila homoseksualnost ampak je to v človeški Naravi.

B81

22. jul 2007
36.938
10.504
113
Kaj pol nabijaš po tipkovnici, če nimaš jajc napisat.
Haha...ko nekdo pove za en greh nekoga in vprasam, pa kdo je to bil in mi rece, pa saj ni vazno ali ne morem povedat, jaz recem, pa koji qrac potem mutis ce je vrhunec pripovedovanja ravno to, kdo je bil ta bukselj :evil:

• Všeč mi je
Reactions: wd40

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.042
1.262
113
42
Se vedno nevem o kaki lgbt agendi spreminjanja otrok govorite. Da ti otroka naučiš spoštovati ljudi ki so drugačni se ne pomeni da jih hočes narediti homoseksualce. Jaz bi rekel da se bol bojite zase kot pa za otroke.
Sprijaznite si da je homoseksualnost del človeškega življenja in da se človek za to odloči se pač za to odloči. Verjemi da če je človek homoseksualec se bo za to odločil ne glede na to kako ga ti vzgajas. Na srečo se v moderni družbi mladi lahko sami odločajo kaj bodo ko bodo veliki. Če pa vi verjamete da lgbt gibanje dela vaše otroke gaye pol pa res nevem...

B81

22. jul 2007
36.938
10.504
113
Se vedno nevem o kaki lgbt agendi spreminjanja otrok govorite. Da ti otroka naučiš spoštovati ljudi ki so drugačni se ne pomeni da jih hočes narediti homoseksualce. Jaz bi rekel da se bol bojite zase kot pa za otroke.
Sprijaznite si da je homoseksualnost del človeškega življenja in da se človek za to odloči se pač za to odloči. Verjemi da če je človek homoseksualec se bo za to odločil ne glede na to kako ga ti vzgajas. Na srečo se v moderni družbi mladi lahko sami odločajo kaj bodo ko bodo veliki. Če pa vi verjamete da lgbt gibanje dela vaše otroke gaye pol pa res nevem...

Ne vem o čem govoriš, ampak človek peder (gay, ni mišljeno slabšalno, pač drugačen) ki se obleče kot indijanec v neke pisane obleke in napol gol skače in se dere po ulicah ko opica, za mene ni normalen. Da pa s seboj vzame še otrok malega in se skupaj s svojim kolegom, partnerjem, younameit dere naprej, pa je res mimo.
To zame strpnost ni. Strpni se ne derejo in ne izzivajo začudenja množice (ki bi naj bila "pametnejša") namenoma.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.745
15.802
113
No starši. Že pred prvim letom te kopajo v mrzli umazani vodi, ker cerkev pravi da moraš. A to ni "posiljevanje" otrok z nečim?
Nej hodijo v verouk po 18 letu. Do takrat pa nič v cerkev.

Aja to si mislil. Ja, tudi krst in rinjenje otroka k verouku oz. "vpis v cerkev" je posiljevanje otroka z nečim za kar se lahko sam prostovoljno odloči kasneje.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.745
15.802
113
Se vedno nevem o kaki lgbt agendi spreminjanja otrok govorite. Da ti otroka naučiš spoštovati ljudi ki so drugačni se ne pomeni da jih hočes narediti homoseksualce.

Eno je, da otroka učiš spoštovati ljudi drugačne od njega, kar je lepo in v bistvu zaželjeno, drugo pa je, da otrokovo glavo filaš z vsemi možnimi neumnostmi kot naprimer:

Ali pa tole.... drag kid? Lepo te prosim no, what the actual fu.ck?

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.042
1.262
113
42
Def je brezveze. Vrjem pa da se bosta oba otroka na koncu sama odločila kaj bosta.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.745
15.802
113
Seveda, da se bosta. Na podlagi veliko sugeriranja skozi praktično celo življensko obdobje. Starši in okolje imajo pa izjemen vpliv na razmišljanje in razvoj.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.042
1.262
113
42
Po drugi strani pa raje vidim da je otrok tako vzgojen kot v prvem videu kot pa da rata morilec, kriminalec ali verski blaznez.