Vpraš drugo stran, ki se je s tem 'rodila'Še 30 let nazaj so preganjali tudi levoročne in jih silili delati z desno roko. Znanost napreduje in danes ločijo, kaj je prirojeno in kaj pridobljeno. Med pridobljeno pa ne spada homoseksualnost.
Upam, da jo je prijavil kdo za mučenje živali.
Kako BMK (boli me....) gibanje....Upam, da jo je prijavil kdo za mučenje živali.
Saj to je najbolj žalostno, da so očitno vsi prisotni člani tega gibanja.Kako BMK (boli me....) gibanje....
Uff, ta štorija iz grše mitologije je pa kar zabavna ja, pestra even. Ampak kje je pa povezava med to zgodbo ter neuravnovešenko, ki twerka nad gosko?Poglej priponko 47678
Leda in labod
Aha kul, me veseli.Ferdo rad kdaj na tak ali drugačen posreden način zagovarja ali pa relativizira raznorazne leftardizme ja ampak v tem primeru valda ni tako saj je ferdov primer enostavno izmišljena zgodbica iz grške mitologije, sliko pa je naslikal Michelangelo in močno dvomim, da je ob tem umetniškem ustvarjanju pred njim dejansko ležala gola ženska z labodom med nogami. Posledično upam, da bo ferdo sam pojasnil povezavo oz. namen tega posta z Michelangelovo umetnino, zato sem ga tudi citiral in direktno vprašal.