Nova TV z dodatki

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #9334
  • Začetni datum
I

Izbrisan uporabnik #9334

Kako sme neka novinarska hiša tako posiljevati s piškotki?
Ali sprejmi, ali pa pusti vse skupaj. V bistvu ne smeš ugovarjati, ker ni gumba za nestrinjanje.

stupid-1.gif

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Kako sme neka novinarska hiša tako posiljevati s piškotki?
Ali sprejmi, ali pa pusti vse skupaj. V bistvu ne smeš ugovarjati, ker ni gumba za nestrinjanje.

stupid-1.gif
Vsakdo lahko naredi spletno stran kot želi. Ne nam pa je ali jo bomo obiskovali ali pa ne. Torej, če ti pogoji za ogled spletne strani niso po godu, jo pač izbriši iz svojega seznama priljubljenih in jo daj na listo blokiranih (kjer imam jaz Mladino, Dnevnik, Nedeljski, Delo...), pa te piškotni ne bodo jezili.

PS- Vsaj za trenutek pozabi na izključno udbaško obdobje, kjer ste morali spremljati in ovajati vse in vsakogar in se zavedi da si v demokraciji. V demokraciji pa ni potrebno, še več- je celo nesprejemljivo da spremljaš in ovajaš vse in vsakogar.

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.606
2.419
113
Pomurje
Čeprav si na ignore, sem vseeno šel pogledat, če se je tvoj intelekt kaj popravil. Žal še vedno ostajaš na ignore.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Kot sem že nekoč dejal, ti ponovno svetujem, da se držiš raje tehnike. Ker politika ni zate, zame pa tudi ne.

Da ti razložim bolj natančno: novinarstvo se ima za sedmo svetovno velesilo. Če mu moramo že priznati to velemoč, bo moralo tudi novinarstvo samo se odpovedati marsikateri hohštapleriji!
10.gif
. Sicer ga odstrelim! Jaz in prijatelji, somišljeniki, ... vsi ki ne maramo terorizma. Ker tole s piškotki in raznimi pasicami je direkten terorizem. Posilstvo direkt v pamet.

Tudi jaz moram na šihtu pravilno delovati, sicer me bodo odstrelili (od posla). Pa če se že gremo pravila igre ...
10.gif

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.539
5.087
113
Če grem na delo.si in novatv.si dobim praktično identično sporočilo o piškotkih. Ni uporabe, če jih ne sprejmeš.
NovaTV verjetno na spletu obstaja šele kako leto ali manj. Ali si tako objavo napisal tudi za delo.si in ostale novinarske strani?

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.624
3.079
113
v lokalni ostariji
večina spletnih mest pač uporablja piškote. če s en e strinjaš pa pejt stran. nema tuki veze nova, dnevnik...

zanimivo kako je telex zaslepljen enostransko. ne gleda (ne upa gledat) nič drugega kot samo nova24tv... hahahha

I

Izbrisan uporabnik #9334

Aja?
smile-1.gif

Ne, nisem. Do sedaj sem nekako vedno imel možnost obkljukati X in nogirati zahtevo. Tokrat pa te možnosti ne ponudi, zato sem objavil. Kaj ti nuca zakonodaja, če frajerji iščejo razne stranpoti?

Pa me sicer boli kjurac za razne novičarske hiše, od dela do slo novic. Hotel sem samo prebrati članek o Gloriji Estefan, ki je (zame) še danes top mrha, ter njen komentar na Castra. Pa naletim na musarcino oviro, ki je zopet kot vedno v Slo preteklosti, več kot očitno izvodenela. Le komu na čast, prosim? Samo zato da se narod masira ter zajebava???
jezen.gif

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.539
5.087
113
No, torej si kot čisto budalo poskusil odpreti ideološko temo, čeprav to ni. Brez piškotkov ni uporabe marsikatere stvari na internetu, ker pač to predstavlja denar. Vprašanje, kaj si kje kliknil, ker verjetno sploh ne veš ugotoviti, če ti kaka stvar pušča piškotke ali ne.
Alter uporabljaš brez da bi sprejel piškotke
smirk-1.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.624
3.079
113
v lokalni ostariji
tole je bil namen ideološke teme, pa čeprav je dejansko čisto tehnična. ampak ga je zmotilo ker mu "desnica" daje piškote...

demz, raje naj te moti vsebina portala... ki je v večini primerov izredno hujskaška... kot eni piškoti

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.539
5.087
113
Danes sem prvič (v žrtvi samo za Demz-a) šel na portal NovaTV. Žal pa nisem šel dalje kot do obvestila o piškotkih, da bi šel brat vsebino. Drugič nadoknadim.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
No, torej si kot čisto budalo poskusil odpreti ideološko temo, čeprav to ni. Brez piškotkov ni uporabe marsikatere stvari na internetu, ker pač to predstavlja denar. Vprašanje, kaj si kje kliknil, ker verjetno sploh ne veš ugotoviti, če ti kaka stvar pušča piškotke ali ne.
Alter uporabljaš brez da bi sprejel piškotke
smirk-1.gif

Ja!
smile-1.gif
Evo!
Zakaj torej tisti zakon o piškotih ter obvezno kljukcanje, ali se strinjaš ali ne? Zakaj, kje, komu, ...
confused-1.gif
?

Da, @Alko, tema je tako ideološka, kot tudi tehnična. Sem pa nekako uspel izkoristiti, ko je ravnokar Castro škripnil.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Danes sem prvič (v žrtvi samo za Demz-a) šel na portal NovaTV. Žal pa nisem šel dalje kot do obvestila o piškotkih, da bi šel brat vsebino. Drugič nadoknadim.

Pepe, ti si dec, ne pa tako kot moja babnica
zmaga.gif

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.539
5.087
113
Kim bo poskrbel za prave naslednike, ne boj se. Razen tega bo ded živel še vsaj 50 let, saj ga pitajo z izbranimi jedmi.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Pa se pri nas Jansa prevzame oblast, pa bodo zopet nebesa, oz. bo slovenija svetilnik evrope..
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
kzs...

do sedaj sem naletel na mogoče 2-3 strani, ki so dale opcijo, da se ne strinjam s piškoti... vse ostale tega sploh ne omogočajo...