Nova Subaru Impreza

Hoci

Fizikalc
18. avg 2007
2.546
5
38

Slike limuzine

crazy1.gif

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Haha pa je res skor v nulo
smile-1.gif

Vedno se mi je zdelo, da so korejci oblikovno pred časom. Samo poglejte nerazumljenega ssangyonga in moderno oblikovanje luksuznih bimerjev.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.406
5.662
113
Zadn del hoče mal zgledat na bmw 3 karavana....luči mal vlečejo...sam da so neka miniaturna kopija BMWjevih

Drugač pa......par let nazaj avto k sm ga sanjal......zdej pa že en model za drugim taka da ne veš kjer je grši
frown-1.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Dans sem prav sanjal o Imprezi.
hysterical-1.gif

Seveda o tastarem modelu s22b. (po moje zato ker sem sinoči videl sti-ko)
cheer.gif

Jutri me bo pa verjetno tlačila mora, potem ko sem videl zadnji del ta nove.
cry12bpy.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
WTF???

Kaj se je pa s tole zgodilo??? kao model 2011, pa sploh jo še ni pri nas...

a zdej so pa kr tole preskočil in naredili čist novo zasnovo??

da ni tole kakšen koncept???
confused-1.gif

Nazadnje urejeno:

Hoci

Fizikalc
18. avg 2007
2.546
5
38
Citat:
Subaru's new Impreza will be launched at the New York show this week ahead of UK sales starting in late autumn.

The new model, which has been revealed in both hatchback and saloon forms, takes some styling cues from the concept that was shown at last year’s Los Angeles show . This is particularly evident around its front end, which features sharper lines than those of the outgoing model.

The new five-door is 4414mm long, just a single millimetre shorter than the current car. It’s exactly the same width, but 1463mm high instead of 1475mm. The new car’s wheelbase is slightly longer, too, at 2644mm compared with 2621mm. Subaru claims that this frees up extra interior space.

The US-spec Impreza is being launched with a normally aspirated 2.0-litre flat four powerplant that offers 148bhp at 6200rpm and 145lb ft at 4200rpm. It replaces a 2.5-litre motor in the US market and delivers a fuel economy gain of about 30 per cent.

Subaru USA claims that the car will return 30mpg in town and 41mpg on the motorway when equipped with the five-speed manual transmission — although these figures improve slightly with Subaru’s Lineartronic CVT gearbox. Four-wheel drive comes as standard.

The cabin gets a revised fascia, with a flatter display, new materials, more storage space and a multi-function display for the trip computer. Options will include steering wheel-mounted Bluetooth controls, USB and iPod connectivity and a 6.1in touchscreen sat-nav.

Subaru UK has already confirmed that it will not take the four-door version of the car, even though the current WRX STi has been offered here as a saloon as well as a hatchback.

lead-subaru-impreza-concept-la-2010.jpg

tole je bil pa koncept, kako je serijska verzija ratala tak kravjek vejo pa samo japonci očitno

Kamele0N

23. jul 2008
42.406
5.662
113
Mhm....sm lih hotu prlimat v temo pod zadnjo Hocijevo sliko da sta si dost podobna (sprednji del)...pa pol nism hotu smetit teme z drugo znamko

Drgač pa neskončno lep tale i40
zmaga.gif

Nazadnje urejeno:

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
jest ga morm videt u živo, če bo tko dobr zgledal kot na slikah, ga bom verjetno kupil... pa upam, da grejo trije otroški zici v zadnjo vrsto...

pa upam, da ne bo cena nad 20 jurjev... z vso opremo...

Kamele0N

23. jul 2008
42.406
5.662
113
Hja...cene so pa kr navil v zadnjem času....glede na kvantni preskok v kvaliteti in obliki človk še nekak požre...čeprav ni najlažje
smile-1.gif

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
jah če vo dražje potem bom verjetno na vagu ostal... ker več k 20 pa ni vreden, še zmer je korejc..

Baje sem pa slišal da je ima ta znamka kr strogo zastopništvo in da imajo na avto bole malo marže na i30 okol 600eur..