nova spletna stran funtecha

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.358
307
83
39
Ljubljana
http://www.funtech.si/

meni je zelo ušeč stran
cheer.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
395
83
Jaz sem pri njih kupil že 2 pcja, zadovoljen, zelo lepo sestavijo mašino skupaj. Tudi reklamacije so se maksimalno potrudili rešiti.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.091
-8.774
113
Citat:
Uporabnik rebula pravi:
Cene so ok, daleč od visokih, če seveda primerjaš s slovenskimi trgovinami.
Primerjam s slovenskimi trgovinami in so globoko v sivem povprečju.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
395
83
Kot da je vse v tem, kje je 20€ ceneje. Saj ti tud zastonj skupaj sestavijo zadevo, pa stestirajo pa vse. Ampak folk raje kupuje pri obskurni d.o.o., pol pa jamBrajo da jih ni nikjer več, pa da ni bilo računa itd.

KATER [censored] MI JE ZDRKAL JAMRANJE V JAMBRANJE ???

Nazadnje urejeno:

jest5

Guru
18. avg 2007
26.091
-8.774
113
Enaa, sestavi.si in podobno so pa res obskurni d.o.o.ji ane?
Dej ne posplošuj. Ni solo edina poceni trgovina veš

rebula

Zelenc'
28. mar 2010
14
0
1
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Enaa, sestavi.si in podobno so pa res obskurni d.o.o.ji ane?
Dej ne posplošuj. Ni solo edina poceni trgovina veš

Kolikor sem sam lahko primerjal, so cenejši od obeh, ki si jih ti navedel. Je pa res, da nisem šel primerjat cele trgovine, ker zato nimam dovolj časa. Večinoma so bili najcenejši, zato se mi zdi komentar, da so dragi preuranjen.

Primer: I7 930
I7 930 enaa
i7 930 sestavi.si

pri tem izdelku lahko primerjaš to, da je enak izdelek pri funtechu skoraj 20 EUR cenejši. Tako pokaže moja primerjava... No, jaz bom zatovo še kupoval pri njih, tudi zato, ker sem pri njih že večkrat imel dobre izkušnje.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.091
-8.774
113
Jasno, da se najdejo tudi izdelki, kjer je Funtech cenejši. Vendar v povprečju je žal kar dražji.
Ni več tako, kot je bilo nekaj let nazaj, ko je bil Funtech daleč najcenejši
smirk-1.gif
(takrat sem jasno tudi sam večino stvari kupil pri njih)

creep

Fizikalc
19. jul 2007
1.306
50
48
42
www.lampret.net
Pri njih ne kupim nič več. Imel probleme zaradi uveljavljanja garancije na zunanji disk (ki ga mimogrede nikoli nisem dobil nazaj v roke, se je nekje "izgubil").

Nazadnje urejeno:

rebula

Zelenc'
28. mar 2010
14
0
1
jest5 - tisti časi so mimo, recesija vseh tolče in vsi se borijo, da bi kaj prodali...

funtech

Zelenc'
29. mar 2010
6
0
1
Citat:
Uporabnik creep pravi:
Pri njih ne kupim nič več. Imel probleme zaradi uveljavljanja garancije na zunanji disk (ki ga mimogrede nikoli nisem dobil nazaj v roke, se je nekje "izgubil").

V imenu podjetja F.U.N.T.E.C.H d.o.o. podajam izjavo glede zgoraj napisanega.
Pri nas se nikoli ni izgubila nobena konponenta, ki bi bila prinešena v servis, ker imamo zelo jasen sistem reševanja reklamacij in strankam vedno izročimo dokument, s katerim lahko potrdi, da je komponento predala v servis. Če ima gospod tak dokument, naj ga poskenira in pokaže, da lahko raziščemo, če dejansko obstaja tak primer.
Ne izključujem možnosti, da se je komponenta izgubila na pošti, če jo je pošiljal prek dostavne službe, ampak če se je to zgodilo, bi moral gospod zadevo urejat s pošto. Možno je tudi, da je gospod zadevo poslal na naš star naslov v Murgle, čeprav se mi to zdi malo verjetno, saj smo tudi za tisti naslov imeli ogromno časa urejeno preusmeritev pošte.
Kakorkoli že, mi delujemo po načelih dolgoročnega sodelovanja s strankami, ki temelji prvenstveno na korektnosti, zato bom ta post obravnaval kot zlonamerno laž. S čigave strani in s kakšnim namenom je pa drugo vprašanje.

Lp, Peter

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Kot da je vse v tem, kje je 20€ ceneje. Saj ti tud zastonj skupaj sestavijo zadevo, pa stestirajo pa vse. Ampak folk raje kupuje pri obskurni d.o.o., pol pa jamBrajo da jih ni nikjer več, pa da ni bilo računa itd.

Kaj imate s tem jamBranjem; je to internetna pogruntavscina (OMGWTF1337 ...), katere se ne poznam, ali samo namerno dokazovanje nepismenosti ?

creep

Fizikalc
19. jul 2007
1.306
50
48
42
www.lampret.net
Ni bilo niti za pričakovati drugačnega odgovora z vaše strani, glede na to kakšne izkušnje imam z vašimi prodajalci.

Šlo je za zunanji disk Teac, ki je škrtal. Zanj niste želeli uveljavljati garancije in ste ga potem poslali na pregled v Nemčijo (Avstrijo? - se ne spomnim več), potem pa z vaše strani ni bilo ne duha ne sluha o rešitvi zadeve.

Meni se po mesecu ali dveh tudi ni dalo več klicarit in težit glede diska po 3x na teden, zato sem nanj kratkomalo pozabil in si o vaši trgovini zdaj mislim svoje. Mora biti pa od tega že vsaj 3 leta.

Zlonamerno ni niti slučajno - je le odkrito mnenje o vaših storitvah. Razlagajte si ga, kakor hočete.

Nazadnje urejeno:

funtech

Zelenc'
29. mar 2010
6
0
1
Žal nam je za vašo slabo izkušnjo, vendar vas moram opozoriti, da pri nas ne pošiljamo ničesar v tujino, ker imamo izključno slovenske dobavitelje, katerim predajamo blago v garancijske postopke. Zato sklepam, da ste nas "zamešali" s kom drugim in zamerili napačni trgovini. Upamo, da boste svojo zmoto ugotovili in prišli do spoznanja, da stresate slabo voljo na napačne ljudi.

netko

Guru
25. jul 2007
6.979
2.269
113
zanimiva taktika - obtoževanje kupcev da lažejo
totalno protislovje zadnjega odstavka v katerem je pravljica o dolgoročnem sodelovanju

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.