Nova serija Nuvi 22xx in 23xx

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Citat:
Uporabnik TUPLI pravi:
Sem delal po tvojih navodilih v eni izmed tem . Lepo prenese ampak nima da izbereš v meniju za uvoz načrtovane poti iz datoteke .

So pa porihtali dober da se nuvi ne greje toliko kot pri prejšnih modelih .Zadnja guma - plastika je rahlo mlačna na dotik , pokrov od baterije.

Ni to, kar te Snecer sprašuje. V mapsourcu naredi ruto in jo pošlji na Garmina, potem jo pa v Garminu poišči in zaženi.

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Seveda omogoča. Tista slikica s tremi žebljički je to. Tam bi ti moralo prikazat uvoženo pot. Torej, ne dela, kot pri seriji 37xx. 2360 je v bistvu isti šmoren, kot 3790, le da nima 3d objektov.

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Prenese vse normalno . Ampak tam s tistimi tremi žebljčki pa ni nič noter sem iskal da bi tudi uvozil datoteko noter pa ni nič . Ni vreden tega denarja ( v mojem primeru vseeno sem jo tako in tako dobil od garmina zastonj ). Ja manjka mu samo 3D zgradbe pa bi še šlo nekako Te načrtovane poti itak ne rabim .

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Ne prikaže, kot ne prikaže pri 3790. Tudi uvozi, prikaže pa ne. Bo treba počakat, da spedenajo MS, ki je po mojem mnenju težaven in ne prepozna, katera naprava je priključena in temu primerno kreira ustrezno datoteko.

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Vse je isto, saj pravim, da je isti model brez 3D objektov, razlikujeta se samo po zunanjem videzu. Izvoz rute iz MS sem naredil tudi na usb ključ, da sem videl, katere mape in datoteke kreira in kreiralo je takšne mape, ki jih 3790 in tudi 2360 v originalu nimata na napravi. Sem obe mapi skopiral na napravo, prestavljal vse mogoče in ne dela. Za serijo 23xx in 37xx mora biti končnica kreirane poti .trip, Mapsource pa kreira nekaj drugega.

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Nimam pojma, jo nisem našel.ČE jo sploh prenese, kljub temu, da MS javi, da je bila pot uspešno prenesena.

lalan

Pripravnik
12. maj 2008
895
0
16
Citat:
Uporabnik TUPLI pravi:
Prenese vse normalno . Ampak tam s tistimi tremi žebljčki pa ni nič noter sem iskal da bi tudi uvozil datoteko noter pa ni nič . Ni vreden tega denarja ( v mojem primeru vseeno sem jo tako in tako dobil od garmina zastonj ). Ja manjka mu samo 3D zgradbe pa bi še šlo nekako Te načrtovane poti itak ne rabim .
230€ pa res ni vreden...
pozdrav.gif

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Še zmeraj se mi zdi 1390T boljša zadeva .Pa je dosti ceneje . Se ga da dobiti za 150 € .Dober je še gtm35 premium ki sem jo dobil zraven .

lalan

Pripravnik
12. maj 2008
895
0
16
Ja, in se mi zdi da sedaj bolj smiselno računa. Reset misliš ugasnit pa prižgat, ne? Še doživljenske mape naštimam (imam kartico že doma), pa bo...

Nazadnje urejeno:

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Ko bo vse po updejtu ga ugasni pa spodaj desno drži prst , gor ga pa prižgi in ti bo napisal če želiš resetirati ali na tovarniške nastavitve dej ja ali ok . potem pa še enkrat nastavitve in to je to .Pa ta lifetime naj ti prenese na usb ključ je hitreje .Imaš napisano v enih izmed tem v garminu forumu.

Nazadnje urejeno:

lalan

Pripravnik
12. maj 2008
895
0
16
-Torej izogibanja pustim, kot je že nastavljeno, ker ne bom AR nameščal?
-A lifetime kak file prejmeš?
-ali bo JCV kdaj viden čez cel ekran? (če ima sploh smisel)

Nazadnje urejeno:

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
AR 3.20 si namesti na sd kartico Boš rabil po slo . Cnent po dolenjski slaba ni ceste gre kr po njivah in parcelah .. Od lifetime dobiš update za garmina mape cnent , jcv , itd , Dej gor velik file jcv ki je 665 MB pa probaj , še zmeraj ga lahko odstraniš .

lalan

Pripravnik
12. maj 2008
895
0
16
Ob priliki boš brezplačno lahko šljuknil en hmeljček...
nahrung002.gif
...

Nazadnje urejeno: