I
Izbrisan uporabnik #488
Če te prav razumem, smo mi "gledalci" krivi za včerajšnjo mizerno predstavo. No, stroka preseneča.
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Saj lepo debatiramo pa še ti predstavi svoj pogled na včerajšnjo tekmo, ki je sicer bila res prijateljska, a po mojem videnju nič drugačna od zaresnih. Kader in selektor sta po moje vprašljiva.
Citat:
Mogoče je bila postavitev Reneja Krhina v začetno enajsterico presenečenje za številne.
Krhin zame ni bil presenečenje. Glede na to, kaj je pokazal na tekmi z ZDA in vseh ostalih treningih, si je zaslužil priložnost. Z njegovo igro pa sem dokaj zadovoljen, sploh če vzamemo v obzir težave, ki jih ima z neigranjem v svojem klubu . Svoje predstave lahko še dvigne na višji nivo, še posebej pri podajah, ki so na trenutke tvegane, kar je posledica neigranja in pomanjkanja izkušenj, ki pa jih bo zagotovo pridobil.
Si ga poslal, pa se je pojavil v smučariji, kjer tudi nima pojma...Citat:
Uporabnik tomi pravi:
nisem že tebe 1x poslal v druge športe? ker o nogometu nimaš pojma ...
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
No, potem ta očitek, da igralci ne igrajo v svojih klubih, odpade. Razen za posamezne primere.
Citat:
V Serie A je bil v letošnji sezoni na zelenici na štirih tekmah natanko 252 minut, vendar je priložnost nazadnje dobil konec novembra v Cagliariju. Na zadnjih treh tekmah ga ni bilo niti na klopi.
Citat:
S trenerjem v zelo dobrih odnosih
"Upam, da bo mogoče ta tekma kaj pripomogla k temu, da bom več igral . Situacija ni lahka, na mojem položaju sta dva igralca, ki igrata zelo dobro in imata tudi veliko več izkušenj od mene. Tudi ekipi gre dobro (Bologna je v nedeljo izgubila prvič po sedmih tekmah brez poraza, op. a.). Gotovo mi ni lahko," je opisal svoj status 21-letni nogometaš iz Jakobskega Dola.
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
No, potem ta očitek, da igralci ne igrajo v svojih klubih, odpade. Razen za posamezne primere.
Pač iz prve roke (sicer ne za nogomet) ti lahko povem, da samo odigrane tekme nekaj pomenijo, treningi so nujni, ampak brez tekem ni nič. Sem imel nekaj težav s poškodbo in ko igraš malo, ne igraš tako kot znaš, pa četudi treniraš ogromno in z dobrimi soigralci.