Nova podoba reprezentantov

I

Izbrisan uporabnik #488

Če te prav razumem, smo mi "gledalci" krivi za včerajšnjo mizerno predstavo. No, stroka preseneča.

I

Izbrisan uporabnik #488

Saj lepo debatiramo pa še ti predstavi svoj pogled na včerajšnjo tekmo, ki je sicer bila res prijateljska, a po mojem videnju nič drugačna od zaresnih. Kader in selektor sta po moje vprašljiva.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Saj lepo debatiramo pa še ti predstavi svoj pogled na včerajšnjo tekmo, ki je sicer bila res prijateljska, a po mojem videnju nič drugačna od zaresnih. Kader in selektor sta po moje vprašljiva.

Torej sta bila kader in selektor vprašljiva tudi pod tvojim (mariborskim) Kekom? Ker jaz ne vidim nobene spremembe v kadru, glede na to, da so vsi igralci igrali že pod kekom (tudi tvoj "ljubljenec" Matič, ki je celo 3 od 7 svojih tekem igral pod Kekom), razen Korena in Novakoviča, ki pa nista na več na voljo.

I

Izbrisan uporabnik #488

http://www.rtvslo.si/sport/nogomet/slave-po-tekmi-in-premisleku-zadovoljen-sem/277923

Evo prvega problematičnega. Zakaj je ta igral, ve samo stroka. Model še v življenju ni odigral neke resne tekme v kakšni ligi, pri nas pa začne v prvi postavi. V tujini, kjer ne igra, že vejo zakaj ne igra in da si ga podajajo. Saj pa ga vidiš kako igra, brez vsake volje, apatično, ko da ga kdo sili, da je tam.

Citat:

Mogoče je bila postavitev Reneja Krhina v začetno enajsterico presenečenje za številne.

Krhin zame ni bil presenečenje. Glede na to, kaj je pokazal na tekmi z ZDA in vseh ostalih treningih, si je zaslužil priložnost. Z njegovo igro pa sem dokaj zadovoljen, sploh če vzamemo v obzir težave, ki jih ima z neigranjem v svojem klubu . Svoje predstave lahko še dvigne na višji nivo, še posebej pri podajah, ki so na trenutke tvegane, kar je posledica neigranja in pomanjkanja izkušenj, ki pa jih bo zagotovo pridobil.

p.s. pozabil sem pa pohvaliti strojevodjo, ki je dal lep pas za avtogol
hysterical-1.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.813
113
40
MB
ti nisi diht stvarno, krhin je motor ekipe v nastajanju, tudi včeraj kaj so bile šanse za gol so bile njegove podaje, klubski status pa ima neurejene pol reprezentance ne samo on, ampak to pri nas itak nikol ni blo merilo
smile-1.gif

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
nisem že tebe 1x poslal v druge športe? ker o nogometu nimaš pojma ...
Si ga poslal, pa se je pojavil v smučariji, kjer tudi nima pojma...
Za njega so športi kot so šah, kičkanje ipd.

Tojka

Pripravnik
4. okt 2011
176
6
18
Tekma včeraj je bila vsaj meni dolgočasna. Nobene igre, agresivnosti, slabe podaje in s takšnimi igrami nimamo šans da pridemo kamorkoli. Slavc se bo moral kar malo zamisliti...

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Krhina je škoda da ne igra, res si bo moral status urediti... včerašnje tekme nisem gledal, ampak recimo proti Srbiji je tistih 20 minut odigral zelo dobro. Ima talent, ampak ga res to bremza da je lani igral vsega skupaj 10 tekem in približno toliko jih bo tudi letos.

Jaz bi vsem tem, ki ne igrajo, dal vedeti da dokler ne igrajo niso v repki..... bi si hitro nove klube poiskali. En čas pod Kekom so igrali večinom ti ki so tudi v klubih igrali, zdaj pa je vedno več takih, ki bolj ali manj sedijo.

mistique

Guru
16. jun 2009
13.778
1.594
113
Emona / Carnium
Se strinjam. Ampak, kateri igralci, ki igrajo v tujini, imajo dejansko resno minutažo? Saj šteje tudi SNL, vendar se sprašujem, če je to isti nivo...

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Handanoviæ, Brečko, Šuler, Cesar, Jokiæ, Krhin, Radosavljeviæ, Kirm (89./Pečnik), Birsa (61./Vučkiæ), Iličiæ (68./Vršiæ), Dediæ (83./Ljubijankič).

Od tehle igrajo Handanovič, Brečko, Šuler (zdaj v novem klubu), Iličič, Vršič praktično stalno. Za ostale ne vem, bi moral preverit, ampak mislim da Jokič igra veliko, Cesar malo manj, Dedič je na zadnji tekmi igral celo tekmo za Dynamo Dresden in tudi zabil. Krhin igra malo, Pečnik pa mislim, da se kar naigra. Kako je z Radosavljevičem pa ne vem.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Pečnik igra zelo malo, pred 2 mesecema se je vrnil iz posoje iz rusije v Nacional, odigral je 2 tekmi, Cesar je od zadnjih 5 tekem odigral samo eno, sicer je prej bil stalen v prvih 11, Jokič pa igra tako- tako, manj kot polovico tekem v sezoni. Radosavljevič igra redno. Tudi Dedič, ampak on kot napadalec daje odločno premalo golov v repki. Ljubijankič pa letos igra najmanj od vseh sezon v tujini in še manj se mu obeta.

Vezna linija, ki bi morala biti najmočnejša, je tu najbolj kritična, redno igrata Vršič in Radosavljevič, Kirm in Iličič malo manj, ostali pa imajo tekem za vzorec. Bačinovič, Krhin in Birsa morajo glede tega nujno nekaj narediti (menjati klub).

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
No, potem ta očitek, da igralci ne igrajo v svojih klubih, odpade. Razen za posamezne primere.

Pač iz prve roke (sicer ne za nogomet) ti lahko povem, da samo odigrane tekme nekaj pomenijo, treningi so nujni, ampak brez tekem ni nič. Sem imel nekaj težav s poškodbo in ko igraš malo, ne igraš tako kot znaš, pa četudi treniraš ogromno in z dobrimi soigralci.

I

Izbrisan uporabnik #488

http://www.rtvslo.si/sport/nogomet/krhin-upa-da-bo-po-treh-mesecih-preprical-tudi-piolija/277924

Citat:

V Serie A je bil v letošnji sezoni na zelenici na štirih tekmah natanko 252 minut, vendar je priložnost nazadnje dobil konec novembra v Cagliariju. Na zadnjih treh tekmah ga ni bilo niti na klopi.

Ta izjava je močna.

Citat:

S trenerjem v zelo dobrih odnosih
"Upam, da bo mogoče ta tekma kaj pripomogla k temu, da bom več igral . Situacija ni lahka, na mojem položaju sta dva igralca, ki igrata zelo dobro in imata tudi veliko več izkušenj od mene. Tudi ekipi gre dobro (Bologna je v nedeljo izgubila prvič po sedmih tekmah brez poraza, op. a.). Gotovo mi ni lahko," je opisal svoj status 21-letni nogometaš iz Jakobskega Dola.

Takih kvazi zvezdnikov je Maribor že veliko imel, npr. Gorazd Zajc in zgodba s Sieno, al pa Blodek, ki zdaj igra nekje na Hrvaškem... prej pa podobni hvalospevi kot pri Hrhinu.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
No, potem ta očitek, da igralci ne igrajo v svojih klubih, odpade. Razen za posamezne primere.

Pač iz prve roke (sicer ne za nogomet) ti lahko povem, da samo odigrane tekme nekaj pomenijo, treningi so nujni, ampak brez tekem ni nič. Sem imel nekaj težav s poškodbo in ko igraš malo, ne igraš tako kot znaš, pa četudi treniraš ogromno in z dobrimi soigralci.

S kakšnim športom si se bavil če ni skrivnost?