Nova Nova in barbiki s Kmetije...

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.682
236
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
okej, Almo poznam in lahko recem, da je med normalnejsimi zenskami, ki jih poznam. v stvari je njeno podstresje med bolj poslihtanimi.
wink-1.gif

Fiatista

Pripravnik
1. sep 2007
670
0
16
Citat:
Uporabnik tinekr pravi:
Alma se je porihtala, kolko sem jo vidla nazadnje po tv pri Marleni, je prav skulirana in ima veliko razčiščenih stvari pri sebi, kot pa takrat v Baru.
o_rly.jpg

No, ja, meni se ne zdi
smile-1.gif
.

Glede slikc v Novi pa... Se morm mal pozanimat, če se tudi sicer ti dve koki tako hitro slečeta
cheer.gif
.

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik leprotto pravi:
Čeprav bi pridevnik "noseči" tudi prav prišel.

imajo uporabnice Alterja kaj boljšo postavo (ne pravim, da imata na fotkah popolno ali suho postavo)?

so vse noseče?
confused-1.gif

Atrix

Pripravnik
11. dec 2007
93
0
6
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik Atrix pravi:

(s tem, ko sem navedel vir ne kršim nobenih avtorskih pravic)
Ni res. Še posebej, ker nisi vprašal za dovoljenje, da objaviš.
Briši ...
evil.gif

ne-ne-1.gif

tud, če citiraš neko besedilo je dovolj, če pripišeš vir. ne rabiš dovoljenja avtorja
tongue-1.gif

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Citat:
Uporabnik V_power pravi:
Citat:
Uporabnik leprotto pravi:
Čeprav bi pridevnik "noseči" tudi prav prišel.

imajo uporabnice Alterja kaj boljšo postavo (ne pravim, da imata na fotkah popolno ali suho postavo)?

so vse noseče?
confused-1.gif

No ja, za uporabnice res ne vem, ker jih ne poznam v živo. Zakaj te pa to zanima? A se katera slika po raznih low class revijah ali kaj?

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
In kaj je fora teh fotografij...Rajš bi se slikali za Playboy, bi vseeno manj cheap vse skupaj izpadlo, pa še kak ojro bi zaslužili
bonk.gif

Kar se pa Alme tiče...tut meni se zdi, da ni več taka avša, kot je...sicer še vedno ni nek biser modrosti, ampak se mi zdi, da se je "naučila" nastopat v medijih oziroma je tudi malo odrasla...

elvir_vr6

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
22. avg 2007
3.297
0
36
Kolikor je Alma kao "butasta", se je zelo dobro znašla, punca lepo služi s tem kar jo veseli....koliko do nas se lahko pohvali s tem?

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.390
1.258
113
Citat:
Uporabnik Atrix pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik Atrix pravi:

(s tem, ko sem navedel vir ne kršim nobenih avtorskih pravic)
Ni res. Še posebej, ker nisi vprašal za dovoljenje, da objaviš.
Briši ...
evil.gif

ne-ne-1.gif

tud, če citiraš neko besedilo je dovolj, če pripišeš vir. ne rabiš dovoljenja avtorja
tongue-1.gif
To velja samo v posebej določenih primerih (znanstvena besedila ipd ...)

Atrix

Pripravnik
11. dec 2007
93
0
6
OK. Jih bom zrbisal zaj ko so že vsi vidli
evil.gif

Nazadnje urejeno:

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
okej, Almo poznam in lahko recem, da je med normalnejsimi zenskami, ki jih poznam. v stvari je njeno podstresje med bolj poslihtanimi.
wink-1.gif

Če je soba prazna je še najbolj pošlihtana...

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Jaz nevem no, pa kaj danes ni dovoljeno bit tumast?

Pa sej pa je logično da vsi nemorejo bit doktorji pa odvetniki.
Res govorite o teh babnicah kot da so kužne. Pač majo svoje momente, glavno da je tvoja
baba doma najbolj pametna, pol pa se vas večina sprasuje zakaj mate tečno babo in zakaj
vam pamet soli.

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Jaz nevem no, pa kaj danes ni dovoljeno bit tumast?

Pa sej pa je logično da vsi nemorejo bit doktorji pa odvetniki.
Res govorite o teh babnicah kot da so kužne. Pač majo svoje momente, glavno da je tvoja
baba doma najbolj pametna, pol pa se vas večina sprasuje zakaj mate tečno babo in zakaj
vam pamet soli.

Bit tumast je dovoljeno.... kot je dovoljeno si mislit svoje o tumastih
wink-1.gif

Res niso kužne, mal heca pa mora bit
wink-1.gif

Moja pa je najpametnejša.... Dokler jaz ne pridem domov
grin1.gif

D_K

Guru
24. sep 2007
3.078
852
113
Alma je pomoje cisto ok. kaj pa je ona mela za zgubit, oz. kaj je imel kdo od ostalih za zgubit preden so se prijavli.
Ce nimas nic nimas kaj zgubit. Samo ne zdi pa se mi normalno, da se lahko nekdo ki je star 28 - 40 let prijavi na tak šov.
V tem času bi človek pričakoval da maš ene obveznosti, kot je naprimer sluzba, druzina itd.... tak da normalni za moje pojme niso osebki v tej starostni skupini.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.390
1.258
113
Citat:
Uporabnik Atrix pravi:
OK. Jih bom zrbisal zaj ko so že vsi vidli
evil.gif
Ni treba, saj so lahko gor. Sam če bi kdo kdaj kaj vprašal, bi ga blo pa konec ali kaj?
10.gif

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Eh, saj je tole ena velika reklama za Novo. Še najbolje bi bilo, če bi v sredo ali četrtek celo skenirano dali na alter.si.
Tisti folk, ki to bere itak ne ve, kaj je internet. Ostali pa je ne bomo kupili, nas pa vseeno zanimajo kakšni žmohtni ocvirki slovenske "scene" in "zvezd". Še posebej v spodnjem perilu in ženskega spola...

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
ksz....

Zadnjič sem videl Biljano na rokometni tekmi; mater ima barbika fuzbalerska stegna in okroglo veliko rit kateri bi NASA morala dodeliti status planeta, ker me je že jebalo njeno gravitacijsko polje.
V faco je še kar luštna, samo vse ostalo je pa živa groza. Pa celo tekmo se je nažirala s kokicami, tako mi je bilo vsaj jasno od kje taka rit.

Na koncu dneva sem bil vesel da nisem srečal tiste grdobe od Daše, drugače bi najbrž postal njen satelit.

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Biljana dela v Tivoliju tm na recepciji pr bazenu? Vsaj nazadnje je tm bla, še ključke nama je dala od omarc.. No in, moja ugotovitev; ma čist eno povprečno postavo, kakšne tri kg preveč...Ni pa sile no...

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
ksz....

... mater ima barbika fuzbalerska stegna in okroglo veliko rit kateri bi NASA morala dodeliti status planeta, ker me je že jebalo njeno gravitacijsko polje.

Ne morš tkooo...
hysterical-1.gif