Si sprobal Mondeo?Citat:
Uporabnik hermann pravi:
Na avtocesti me še noben hibrid ni prepričal.
Si sprobal Mondeo?Citat:
Uporabnik hermann pravi:
Na avtocesti me še noben hibrid ni prepričal.
Citat:
Uporabnik hermann pravi:
Citat:
Uporabnik MihaMurcielago pravi:
vidim veliko hibridov, ko vozijo po AC tam okoli 80-90km/h.
To je smisel hibrida?
Zanimivo, ko se skoraj pribijem nekomu v rit s kruzanjem pri 110 na uro je sigurno hibri ali električar. Ali kamion.
Citat:
Uporabnik hermann pravi:
Ne, samo toyote
Citat:
Uporabnik hermann pravi:
V mislih sem imel predvsem razne priuse, leafe, citroene zerote in kar je podobne šare. Za razliko od tesle jih verjetno vozijo takšni, ki šparajo na sebi.
Citat:
Uporabnik Blackjack pravi:
Prius ni problem ker gre na bencin pri visjih hitrostih.
Citat:
Uporabnik Pametni pravi:
Nova insignia od strani izgleda kot da se je nekdo zaletel vanjo (spodnji del vrat).
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Probaj Mondeo. Smo imeli dobre izkušnje tudi na nemških AC (tako glede hrupa kot glede porabe).
Si že kdaj slišal za to, da te avto sam "pripravi" do njemu primerne vožnje. Recimo primer: s Priusom boš vedel, da to ni to, ko boš žgal čez ovinke, medtem ko bi z BMWjem ti bil pussy, ker BMW zmore več.Citat:
Uporabnik hermann pravi:
Citat:
Uporabnik Blackjack pravi:
Prius ni problem ker gre na bencin pri visjih hitrostih.
To se sliši kot da ni problem. Ampak v resnici je, ker lastniki priusov sami sebi dokazujejo kako malo porabijo hibridi. Posledično šparajo na sebi.
Citat:
Uporabnik hermann pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Probaj Mondeo. Smo imeli dobre izkušnje tudi na nemških AC (tako glede hrupa kot glede porabe).
V testih sem o njem res bral same pozitivne stvari in bi ga vsekakor kazalo sprobat. Samo ko sem pa videl tisti prtljažnik...
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Si že kdaj slišal za to, da te avto sam "pripravi" do njemu primerne vožnje. Recimo primer: s Priusom boš vedel, da to ni to, ko boš žgal čez ovinke, medtem ko bi z BMWjem ti bil pussy, ker BMW zmore več.
Pač "naravno stanje" vsakega vozila je drugačno, če k temu dodaš še različno ciljno skupino, si pa tam.
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Ja. Mene tudi to moti, ko se vedno v prtljažniku vozim...
Če je vse jasno, potem ne vem o kakšnih kvazi zvereh-ščenetih pišeš. Ker nisem še srečal voznika Priusa, ki bi se recimo zaganjal v spredaj vozečega, kar sicer ne bi mogel reči za nekaj drugih znamk.Citat:
Uporabnik hermann pravi:
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Si že kdaj slišal za to, da te avto sam "pripravi" do njemu primerne vožnje. Recimo primer: s Priusom boš vedel, da to ni to, ko boš žgal čez ovinke, medtem ko bi z BMWjem ti bil pussy, ker BMW zmore več.
Pač "naravno stanje" vsakega vozila je drugačno, če k temu dodaš še različno ciljno skupino, si pa tam.
Lej vse je jasno. In če je kje problem je v voznikih hibridov, ki bi bili radi zver pa so samo majhno ščeneLepo se je hvalit z dizelsko porabo, na dinamiko pa popolnoma pozabit.