Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Citat:
Uporabnik fijatovPES pravi:
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Notri pa manjka malo prefinjenosti.
Še kaj drugega ji mankja kot prefinjenost...
Naprimer značka
Torej, če bi zdaj imel identični avto in bi na njem bili 4 krogci, bi pa to bil wouuuuaaaauuuu auto, čeprav bi gledal do atoma ena izdelek.
se pa presneto motiš
tudi sam se mrazmišlal pred leti o stari insignii z 19 jtd al dti al kakrol so že mele, sem ga imel kot renta kar... avto je bil takrat lep za pogledat ampak kanta za vozit...
tudi ta insignia je lepa... ampak ko pogledam armaturko števčke, z oblazinjenjem hočjo bit neki fancy. ko pa pogledaš detajle pa je škoda octavia bolj doterana kot tole... sory
opel že dolgo ni več to kar bi mogel bit.. predvsem je premalo NEMŠKI...
zakaj vozim uberwagn po tvojem...
ker sem mogel kupit NOV avto ...ker sem poleg konjenice dobil dobro opremo, in ker je moral stat xx jurjev sorry raj kot dacarjem si kupim nov avto... imam več od tega kot da futram levičarje na oblasti.. in ker je kakorkoli obrneš zlo diskretno vozilo, predvsem pa poslovno!
Lahko bi kupil rabljen x5 , mercedes S audi q 7, x6 ali podobna jajca... vendar se v določenih trenutkih enostavno ne smeš pojavit pri svojih strankah z takšnim avtomobilom pa naj reče kdo kar hoče to je slowenska favšljivost...
tako pa razn 19 col avto na zunaj nima nič razlike kot oni za 24 jurjev...
sem pa vesel zate da se odlično pošutiš v opelici in da uživaš v njej... in da ti očitno tanova insignia predstavlja mokre sanje...
meni pač ne...
kak bi pa blo da bi vsi dedci hotli poffukat isto babo???