Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Če gledaš specifikacije, ki jih dobiš na intel-ovi strani potem sta to skoraj identična procesorja z bolj kot ne eno samo razliko in sicer i5 ima turbo frequency, no ja i3 dela na 2,3GHz, i5 pa na 2,4GHz.
Lahko še meni pomoč.
Prenosnik.... za mularijo.... do +-500€
"mimo vrste" mi vrže tole vn: http://www.mimovrste.com/katal...rank=400_499.99
Zdej mi pa povejte al je kej to vredi, al ni. A je znamka Lenovo vredu?? Od česa naj bežim? In Ali ima kdo boljšo idejo, ponudbo, nasvet.
Glede na to da bo za mularijo predvidevam da se bodo igrale na njem tudi igrice? Potem bo potrebno posečti po kakšnem modelu, ki ima ločeno grafično kartico, ampak za tak denar bo bolj težko najti kaj, sploh v 17,3" dimenziji.
dej mi povej kakšna je še razlika med prvim in drugim. G770 2,1GHz in drugim G770G 2,2GHh. Razen da ima prvi 750GB drugi pa 500 GB
Sory... sem pač nepoznavalec
Hofer Celje ima ob otvoritvi laptop z i3-2310M, 17 colski, 750 GB disk, 4 GB RAM, 8 celična baterija, Windows 7, USB 3.0
za 499 EUR (redna cena je 549 EUR, kar tudi ni slabo)
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.