NOV karavan ali enoprostorec do 30k eur.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Kaj, k je grda ko smrt
grin1.gif

Ce ze karavan, pol Mezda6 ali Saab 93... Vsaj zame
smile-1.gif

Fetici

Fizikalc
1. feb 2008
550
36
28
Jest sem pred mesec dni tudi kupoval podoben avtomobil.

Odločil sem za za Peugeot 5008
cool-1.gif
in sem z njim super zadovoljen. avto ima ogromno prostora in tudi pelje se super!
Imam pa dizla z 1.6 mašino in 109 lipicancec.

Za 3 mesece rabljenega sem dal 19.000€ kar se mi za tak avto ne zdi veliko. Ima ta malo morje opreme!

maurice

Pripravnik
30. apr 2008
867
2
18
Tale 5008 ali pa Grand Scenic sta zlo velika.
Drgač pa Opel Zafira ali pa tanova Meriva.

Ko se boš pa odločil za eno znamko, pojdi v salon in na licu mesta preveri razliko med njihovim enoprostorcem ali pa med karavanom.
Enoprostorec ima nad glavo in povsod več prostora (je višji in ima višje težišče). Prtljažnik je višji, ne nujno daljši.
Če primerjam Astro karavan in Zafiro - za primerjavo - oče je šel v Dubrovnik z Zafiro, astro pa je pustil doma.
Gre v Zafiri v prtljažnik več prtljage, sedi na višjem, lažji vstop in izstop iz avta, preglednost je boljša, ...
Pri nas imamo Merivo (zdej je star model) in naslednji avto bo spet v tej smeri.

Kaj pa recimo opel combo, citroen berlingo, peugeot partner, renault kangoo ali recimo renault trafic, opel vivaro, ...

tomi

Guru
1. sep 2007
18.570
9.813
113
40
MB
na poršeju sta 2 službena superba, dizla oba ... pa oba kr opremljena
wink-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
1,2,3 froce.

če je en do dva froca in če ni hudo velik, <potem velik karavan.< če so trije froci, potem velik šriok karavan ali enoprostorec, če so vozički potem grand espace.

torej
astra recimo za karavana
mondeo za vecji karavan
superb za vecji karavan
passat za sirok karavan recimo
turan, smax, galaxy za enoprostorca
in za prostor grand espace.

recimo...vse razen azdnjega..tam ni recimo, ker ni konkurence ce rabis to.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
ce je pa rekel, da je skoda grda. nekateri se raje stiskajo v bmw enici zato, da jih sosed bolj opazi...
hysterical-1.gif

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
ce je pa rekel, da je skoda grda. nekateri se raje stiskajo v bmw enici zato, da jih sosed bolj opazi...
hysterical-1.gif

A da pa nekomu Škoda dejansko ni všeč, pa ni možno. Mislim fak ste napaljeni na te Škodilake, vsak k reče, da tega nebi pa izpade, da bi se raje kazal naokoli z BMWjem
bonk.gif
Sori, jaz osebno za tak denar nebi pomislil na Škoda ker mi je enostavno grda pa čeprav tale nova Superb še nekako izgleda ampak vseeno, meni ne potegne. Ja tud znak mi ne potegne če tako hočete reči. Pa sem vozil nekaj let Škodilaka, praktičen in dober avto..ampak ne za tak denar..

on topic..jaz bi gledal to kar so ti že povedali..če enoprostorca potem S-Max ali pa Picasso (ampak praviš, da francozi ne - vendar če se ne motim imajo ti novejši BMWjeve motorje al neki tazga...), od karavanov pa kakšna Accord ali pa Insignio..

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Ja ugotavljam ja. Kdorkoli reče, da mu pa ni všeč je pa pozer, ker s Škodilakom ne more pozirat. Aja zakaj pa ne moreš biti s Škodilakom pozer, če je itak topshit? Če bi že ravno hotel biti? Pozerji so tudi tipi s Puntoti k majo neonke iz dnevne sobe svojih staršev ,na modro pobarvane, spodaj zvezane. Pa briga me kaj kdo vozi, še manj me pa briga kako nekdo izpade, če nekaj kupi. Če mu torej škodilak ni všeč mu pač ni. Ni treba povsod iskati nekih razlog pred katerimi imate očitno sami komplekse...

Nazadnje urejeno:

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Ja ugotavljam ja. Kdorkoli reče, da mu pa ni všeč je pa pozer, ker s Škodilakom ne more pozirat. Aja zakaj pa ne moreš biti s Škodilakom pozer, če je itak topshit? Če bi že ravno hotel biti? Pozerji so tudi tipi s Puntoti k majo neonke iz dnevne sobe svojih staršev ,na modro pobarvane, spodaj zvezane. Pa briga me kaj kdo vozi, še manj me pa briga kako nekdo izpade, če nekaj kupi. Če mu torej škodilak ni všeč mu pač ni. Ni treba povsod iskati nekih razlog pred katerimi imate očitno sami komplekse...

Stari, relax. Ti bi mogu bit tiho, k si v reno sekti.
evil.gif