Nov digitalni ponudnik re:do

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
SIM kartice re:do lahko kupiš na več kot 400 lokacijah.
SIM kartice lahko kupiš na več kot 100 bencinskih servisih OMV.

Več pa ne piše, niti ni zemljevidov. Hm..

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.497
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Sicer nisem siguren... samo zdi se mi, da sem pred casom videl stojalo z re:do SIM karticami v Medvodah na Petrolu...

Imajo pa na spletni strani napisano, da so prodajna mesta Petrol in OMV ...

re_do.png

https://redo.si/pogosta-vprasanja?category=Telefoni in naprave

Na drugem mestu imajo pa napisano, da samo na OMV ... >> https://redo.si/kaj-je-redo

Notification_Center.png

grmek

Pripravnik
18. sep 2007
159
4
18
Ali je možno v aplikaciji sklenit naročnino, nato pa na črpalki kupiti re:do SIM kartico in jo "spariti" s to naročnino?

lp

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.497
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Ali je možno v aplikaciji sklenit naročnino, nato pa na črpalki kupiti re:do SIM kartico in jo "spariti" s to naročnino?

lp

In zakaj bi delal to v obratnem vrstnem redu, kot je predvideno? Ce bi ze rad kompliciral... naceloma tudi lahko, ce imas telefon, ki omogoca eSIM ... Sklenes narocnino z eSIM... gres kupit na crpalko fizicno SIM, jo sparis z aplikacijo... in potem prekines eSIM :D ...

Mozno je celo,d a se da eSIM nakndadno zamenjati s fizicno SIM... vendar pomoje ne bo slo brez pomoci fantov in deklet na helpdesku ... :p

Ce pa bos sklepal, pa lahko uporabis tudi mojo kodo DDNM7 in dobiva oba se en mesec free :)

grmek

Pripravnik
18. sep 2007
159
4
18
In zakaj bi delal to v obratnem vrstnem redu, kot je predvideno? Ce bi ze rad kompliciral... naceloma tudi lahko, ce imas telefon, ki omogoca eSIM ... Sklenes narocnino z eSIM... gres kupit na crpalko fizicno SIM, jo sparis z aplikacijo... in potem prekines eSIM :D ...

Mozno je celo,d a se da eSIM nakndadno zamenjati s fizicno SIM... vendar pomoje ne bo slo brez pomoci fantov in deklet na helpdesku ... :p

Ce pa bos sklepal, pa lahko uporabis tudi mojo kodo DDNM7 in dobiva oba se en mesec free :)
Hvala! Ker postopka registracije v sami aplikaciji ne poznam, me zanima če je potem možen naslednji potek:

1) kupim SIM kartico na Petrolu/OMV (ne bi jo naročal po pošti, ker pač ... pošta)
2) aktivirati naročnino v app
3) ob aktivaciji izberem SIM namesto eSIM (je to možno?) in ob tem navedem podatke že kupljene SIM kartice

hvala! lp

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.167
487
83
Ima mogoče kdo info oziorma je poizkusil, če se da chainat kodo za povabilo za 1 mesec free, kodo za 3 mesece free + kodo za 8€ na mesec? Kasneje pa še s to novo številko povabiti nekoga in dobiti še en mesec free (bi prenesel dve številki iz boba).

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.497
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Hvala! Ker postopka registracije v sami aplikaciji ne poznam, me zanima če je potem možen naslednji potek:

1) kupim SIM kartico na Petrolu/OMV (ne bi jo naročal po pošti, ker pač ... pošta)
3) ob aktivaciji izberem SIM namesto eSIM (je to možno?) in ob tem navedem podatke že kupljene SIM kartice

hvala! lp

Tak je reden postopek, ce uporabis telefon, ki ne omogoca eSIM… Sem probal sedajle a ker telefon omogoca eSIM, mi te opcije sploh ne ponudi… Tudi zaenkrat ni mozno aktivirat SIM za uporabo v drugem telefonu…

IMG_DB87790C841C-1.jpeg

Yellow

Pripravnik
14. mar 2017
72
12
8

hvala! lp
Ja tako gre. V aplikaciji v postopku daš neki v smislu "fizično kartico mam pri sebi"

Dale

Fizikalc
21. jul 2007
829
42
28
V verziji 1.1.21 za Android najdeš nekaj lepih novih funkcionalnosti:

• če kupiš roaming alpa paket za mednarodne storitve, si jih lahko pripneš na home page in sproti spremljaš porabo;
  • urediš si lahko zamenjavo SIM kartice
  • aktiviraš eSIM na drug telefon
iOS uporabniki pa v verziji 1.1.14 majo tokrat nekoliko manj novosti:

• urediš si lahko zamenjavo SIM kartice.
Kaj to pomeni v praksi zate?

To pomeni, da boš pred ponovno prijavo moral_a nujno posodobiti aplikacijo. Vsem namreč zagotoviti najnovejše funkcije in stabilno delovanje aplikacije!

To je to, se javimo spet z novimi updejti!

Link

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.167
487
83
Prenesel danes še drugo številko. Za tiste, ki še niste koristili lahko povem, da delujeta tudi kodi FEJMICI in KLARA, tako da sem skupaj prejel 8 mesecev brezplačne naročnine (hvala Jest za nasvet, da naj preizkusim še ti dve kodi).

Še moja koda, če jo bo kdo uporabil za koriščenje: P8XZE

fat fuck

Pripravnik
1. dec 2019
80
18
8
shitopia
Prenesel danes še drugo številko. Za tiste, ki še niste koristili lahko povem, da delujeta tudi kodi FEJMICI in KLARA, tako da sem skupaj prejel 8 mesecev brezplačne naročnine (hvala Jest za nasvet, da naj preizkusim še ti dve kodi).

Haha AWESOME, se 7 mesecev zastonj... :cheer:

sad

Guru
24. avg 2007
21.043
9.684
113

Koliko časa je trajal prenos številke? Si imel fizično kartico ali eSIM?