Ne vem kje je ta lokalni petrol, ampak že več kot mesec nazaj sem jih npr. videl na lokalnem OMVju v Postojni.Bil na lokalnem Petrolu in so me čudno gledali, kaj sploh želim.
Ali je možno v aplikaciji sklenit naročnino, nato pa na črpalki kupiti re:do SIM kartico in jo "spariti" s to naročnino?
lp
Hvala! Ker postopka registracije v sami aplikaciji ne poznam, me zanima če je potem možen naslednji potek:In zakaj bi delal to v obratnem vrstnem redu, kot je predvideno? Ce bi ze rad kompliciral... naceloma tudi lahko, ce imas telefon, ki omogoca eSIM ... Sklenes narocnino z eSIM... gres kupit na crpalko fizicno SIM, jo sparis z aplikacijo... in potem prekines eSIM ...
Mozno je celo,d a se da eSIM nakndadno zamenjati s fizicno SIM... vendar pomoje ne bo slo brez pomoci fantov in deklet na helpdesku ...
Ce pa bos sklepal, pa lahko uporabis tudi mojo kodo DDNM7 in dobiva oba se en mesec free
Hvala! Ker postopka registracije v sami aplikaciji ne poznam, me zanima če je potem možen naslednji potek:
1) kupim SIM kartico na Petrolu/OMV (ne bi jo naročal po pošti, ker pač ... pošta)
2) aktivirati naročnino v app
3) ob aktivaciji izberem SIM namesto eSIM (je to možno?) in ob tem navedem podatke že kupljene SIM kartice
hvala! lp
Ima mogoče kdo info oziorma je poizkusil, če se da chainat kodo za povabilo za 1 mesec free, kodo za 3 mesece free + kodo za 8€ na mesec? Kasneje pa še s to novo številko povabiti nekoga in dobiti še en mesec free (bi prenesel dve številki iz boba).
Ja tako gre. V aplikaciji v postopku daš neki v smislu "fizično kartico mam pri sebi"Hvala! Ker postopka registracije v sami aplikaciji ne poznam, me zanima če je potem možen naslednji potek:
1) kupim SIM kartico na Petrolu/OMV (ne bi jo naročal po pošti, ker pač ... pošta)
2) aktivirati naročnino v app
3) ob aktivaciji izberem SIM namesto eSIM (je to možno?) in ob tem navedem podatke že kupljene SIM kartice
hvala! lp
Sem uporabil tvojo kodo pri registraciji, kasneje pa dodal se osemzate in freetri. Sprejelo je vse, bomo pa videli kako bo po stirih brezplacnih mesecih.To je bilo napisano nekaj sporocil nazaj… da je mozno…
Haha AWESOME, se 7 mesecev zastonj...Prenesel danes še drugo številko. Za tiste, ki še niste koristili lahko povem, da delujeta tudi kodi FEJMICI in KLARA, tako da sem skupaj prejel 8 mesecev brezplačne naročnine (hvala Jest za nasvet, da naj preizkusim še ti dve kodi).
Še moja koda, če jo bo kdo uporabil za koriščenje: P8XZE
Koliko časa je trajal prenos številke? Si imel fizično kartico ali eSIM?Prenesel danes še drugo številko. Za tiste, ki še niste koristili lahko povem, da delujeta tudi kodi FEJMICI in KLARA, tako da sem skupaj prejel 8 mesecev brezplačne naročnine (hvala Jest za nasvet, da naj preizkusim še ti dve kodi).
Še moja koda, če jo bo kdo uporabil za koriščenje: P8XZE
Včeraj zvečer naredil za esim, prejel danes sms da bo prenos 25. 6.Koliko časa je trajal prenos številke? Si imel fizično kartico ali eSIM?