Citat:
Uporabnik SpEkTr pravi:
Mislim, da priše z odebeljeno rdečo barvo, da je so servisi pri Kii najdražji. In tudi tabela, ki si jo podal to potrjuje.
Po tej tabeli, kakršnakoli že je, je s Kio najmanj stroškov, res pa je, da ima najdražje servise.Citat:
Uporabnik SpEkTr pravi:
Ravno zadnjič sem bral v reviji moje finance, primerjavo med astro, novim golvom, novim meganom in kio ceed. In po mislim da treh letih (al petih) kakorkoli, je bilo največ stroški ravno s kio ceed. In to zaradi dragih servisov..uradnih seveda.
Citat:
Uporabnik maurice pravi:
Opel Meriva - sedi se visoko, udobno.
Bencinski motor 1,6 z 105 KM ima povprečno porabo med 7 in 8 l/100km - cena je pa tam približno 12 500 eur.
Če seveda ne delata veliko kilometrov. Recimo da se nekje do 20 000 km / letno splača bencinar, ker dizelska izvedba je kar dražja.
Citat:
Uporabnik softi pravi:
upam, da kdo zarad 4 cuka razlike ne kup kio namest golfa?
Citat:
Uporabnik softi pravi:
in kako hudica je picaso lahko skor 20k v bencin izvedbi..pa sej to je guzenje brez primere.
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
upam, da kdo zarad 4 cuka razlike ne kup kio namest golfa?
Seveda kupi, tisti ki dnarja nima. Enim se vam 4 jurje zdi blazno malo denarja ja. Za to razliko si naslednjih 10 let zraven kie vsak teden kupiš še gajbo piva.
Citat:
Uporabnik softi pravi:
ok
skozi pivo res denar dobro naložiš
ampak šalo na stran. k prodajaš se razlika manjša. k se voziš varneje, sklepam, tudi. pač to je cena.
Nisem nek ljubitelj golfa (pač avto kot avto), ampak sem že iz več strani slišal, da je zadeva v aktualni izvedbi resnično kvalitetna.Citat:
Uporabnik shift pravi:
pri golfu je edino to da ima neko ime skozi zgodovino in dokaj preverjeno kvaliteto pa čeprav vemo da danes golf nima več veliko skupnega z golfom izpred let.vglavnem še vedno je isto čeprav je slabši je boljši
Umm, a ne štarta ceed pri 11-12k? Vsaj plakati pravijo tako? Golfa pa si dobil od 18k dalje z 1.8 turbo mašino in highline opremo, pa to pomojem ni ravno osnovni model?Citat:
Uporabnik shift pravi:
sicer pa med najcenješim ceedom in najcenejšim golfom je razlike 7,5k€.