Nosilec za IPA nalepko

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.773
548
113
42
povsod malo
O vemo, vemo
wink-1.gif
sam pazi s katerim limom boš limal jaz sem s sekundnim in se je vse skupaj nekako stopilo pol sem pa s silikonom enako rešu je pa zgledal grdo.

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Ni sestavni del IPA nalpke, ga moraš posebej kupiti.
A imaš že novo IPA nalepko, rjave barve? Jaz sem jo včeraj dobil in kar mi je najbolj všeč, od začetka leta 2008 velja samo z osebnim dokumentom in člansko izkaznico
cheer.gif

Vrsho

Pripravnik
28. jan 2008
633
4
16
41
Šentvid pri Ljubljani
Obišči stran
Ne rabim tega nosilca za IPA nalepko ampak za eno drugo. Pa je ne bi lepil na šipo ampak bi rad bolj elegantno rešitev.

predator a je možno, da ga kupi tudi nekdo, ki ni član IPE? Oziorma kakšni so pogoji, da lahko ta nosilec kupim?!

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Ne vem kakšni so pogoji, bom pa jutri vprašal če ga lahko dobim (mislim, da to ne bi seml biti problem). Naprej te obveščam prek ZS
wink-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.170
7.017
113
Ni posebnih pogojev,ce si clan mu nabavi nosilec. Da se ga kupit posebaj.

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.446
425
83
Citat:
Uporabnik predator pravi:
od začetka leta 2008 velja samo z osebnim dokumentom in člansko izkaznico
cheer.gif

Sem slišal za primer, ko je bil policist-wannabe deležen še posebnega tretmana (beri: sponke v prvi pomoči ipd.), ko se je izkazalo, da ima z nalepko tolko skupnega kot zajec z bobnom.
grin1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.170
7.017
113
Nekaj casa so z nalepkami tudi izkazovali pripadnost razlicnim strujam znotraj policije. Je pa bilo to dosti odvisno od dela slovenije kjer si se nahajal.

Itak se delijo na članske in na tiste brez številk. Osebno jih dojemam kot neko simpatiziranje z njimi (policijo). Včlanijo se itak lahko vsi od policistov do zaposlenih na MNZ (čistilke , kuharji, samo da si na MNZ) tako da itak niso neko merilo kdo je v avtu. Dejansko ima od vseh plavcev ki jih poznam (dost jih je tudi v familiji - na sreco al pa zalost) samo eden to nalepko gor pa se ta zato ker ima serijsko stevilko 4 in je dobesedno ponosen na to da je bil 4 zaporedni clan....

Sam imam tisto "simpatizersko" in me je dvakrat v kombinaciji z lepim obnasanjem resila gotove kazni. Enkrat sem prevozil stop znak (nisem se do konca ustavil), hkrati zavil levo čeprav bi lahko samo desno in nisem uporabil smernika, drugič pa sem preizkusal rocno zavoro na sveze zapadlem snegu (ce je bilo pa fajn no =) ) obakrat smo dejansko bolj poiklepetali kot karkoli drugega (s tem da se pac nisem delal pametnega ob nastevanju prekrskov ki sem jih storil) in nato sem lahko sel. V drugem primeru (rocna + sneg) so celo oni ko so odpleljali nato obrnili z rocno pred mano.

Sem pa preprican da jebil point v lepem vedenju in morda 10% nalepke. Ce bi imel dvenalepki in bil nasikan bi verjetno bil res obravnavan kot nek wannabe. Ker vsakemu wannabe-ju bi lahko bilo jasno da ni point v nalepki ampak v tem da ce si potem pokazes izskaznico in ne nalepko =)

Kakorkoli, jaz bi te nalepke (brez clanskih stevilk pac za rajo) na njihovem mestu prodajal navadnemu folku, zbran denar pa bi namenil recmo skladom za druzine poskodovanih ali ubitih policistov. Pac na nacin "support our troops".

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Kaj pa zloraba, ko nazgan modrijan pride skozi BP?
Ne vem mi ni znan tak primer, sicer pa nalpka brez izkaznice ne pomeni nič.

Mah službena izkaznica je še vedno zakon
evil.gif

p.s. Appolo a mi slikaš to simpatizersko nalepko, ker jaz je nisem še videl.

Nazadnje urejeno:

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.170
7.017
113
Citat:
Uporabnik predator pravi:
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Kaj pa zloraba, ko nazgan modrijan pride skozi BP?
Ne vem mi ni znan tak primer, sicer pa nalpka brez izkaznice ne pomeni nič.

Mah službena izkaznica je še vedno zakon
evil.gif

p.s. Appolo a mi slikaš to simpatizersko nalepko, ker jaz je nisem še videl.

O vsem v zvezi s policijo ves vse, sproti nam porocas kok avtov si dal v odpis, ne poznas pa ipa nalepke brez serijske stevilke? a dej no ...

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.170
7.017
113
In simpatizerska sem jo jaz poimenoval - clanska ni (ker nima clanske stevilke) torej je simpatizerska.

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Prisežem, da je ne poznam, ker jaz sem samo videl nalepke od sodelavcev katere imajo serijsko številko gor in ta se ujema s številko članske izkaznice. Lahko pa da so te simpatizerske tiste tastare katere niso imele številke
confused-1.gif

Daj sliko na mejl
grin1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.170
7.017
113
Ne tudi stare (vsaj 8 let nazaj) so imele clansko stevilko gor. Te brez so malo manjše in brez slovesnke zastave in stevilke. Dobis.

So pa te nalepke lahko kupili vsi clani (tako sem jo tudi jaz dobil od prijatelja ki jo je kot clan kupil in dal meni).

Dej naprej po PM

Nazadnje urejeno:

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
ksz

ma pri nas že ma vsaki klinac IPA nalepko in zato niso kaj preveč cenjene ... v tujini je to malo bolj strogo in so zato tudi bolj cenjene