Noseča?

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik WolfSLO pravi:
Od 15. do 24. leta je pa že lahko vidna razlika- razen če je bila prej že zelo razvita al pa je sedaj malo manj
evil.gif

Se dobro da je jemala tabletke, lahko bi telesno ostala na ravni 15 letnice
hysterical-1.gif

LP

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
grin1.gif

Ne ne, je bla že pr 13ih kr uredu razvita punca kot nekatere pri 17ih... Pomoje da so ji KT kr doprinesle na košarci.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.768
6.756
113
pri taščici
Šifrer pravi da pivo
wink-1.gif

Sicer pa kakšno stran je nekdo spraševal kaj narediš v "enonočni" varianti, če ni tabletk in nočeš kondoma.

A bi moral kaj naredit? Če je že tako hudo, si ga doma na roke vržeš. Zagotovo ima manj strasnkih učinkov, je pa res da ni "avanture". No če jo že hočeš si ga pa pred Namo v roke vzemeš
wink-1.gif

Patsy

Pripravnik
24. jul 2007
650
0
16
Celje
Ja kolk je enim vse smešno.
frown-1.gif

Jaz sem imela samo eno kratko izkušnjo s hormoni, nikoli več! Sem se počutla kot da bi me ugrabli vesoljci. Čisto druga oseba: prej redno šport, ful energije, vesela, ... potem naenkrat utrujena, zamorjena, teža ful gor, na jok mi je šlo,...čisto spremenjena osebnost.

To da se prsi povečajo je pa tudi eden izmed 'stranskih' učinkov pri KT, nožničnemu prstanu in obližih če se ne motim. Saj je nekako logično: tudi v nosečnosti pri povečanih hormonih se prsi povečajo. Verjetno odvisno kakšno kombinacijo hormonov jemlješ.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Patsy pravi:
Ja kolk je enim vse smešno.
frown-1.gif

vredu bo.
hysterical-1.gif
Primerjaj foruma pa štej kje so otroci.

A se ni pisalo ,da ženska lahko zanosi če ima nezaščitene spolne odnose med samo menstruacijo? Kako, če pa po prejšnjih postih sodeč, lahko zanosi samo tistih par dni med ovulacijo?
grims-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
Ma super, danes se mi začnejo najplodnejši dnevi
cheer.gif
Meni osebno se zdi najbolje čim manj obremenjevat pa zihr nič ne bo. Mal popaziš in to je to, brezveze se psihirat vsak dan.

LP

Če je treba, pa še malo posplavčkaš in to je to.
grin1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
Verjemi, da so KT navadno sranje. In res, po liniji najmanjšega odpora.

In ko imaš probleme kar naenkrat z jetri, nemogočim izpadanjem las, mozoljasto kožo, celulitom, glavoboli, slabostjo....ne hvala. Nikoli več.

Upam, da MX tega ne bo prebral...
evil.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
Medvedka, še eno vprašanje. A uporabljaš kondom pri enonočnih avanturah ali je tebi pomembno samo to, da ne zanosiš?

Poznam namreč tipa, ki z bejbo ne bo sexal, če le-ta ne jemlje KT. O kondomu noče niti slišat. Ja, pol se pa pejt
bonk.gif

Menda ne prej omenjeni?
confused-1.gif
Pa tipo najde kandidatke?

Patsy

Pripravnik
24. jul 2007
650
0
16
Celje
Včasih se zgodi, tudi če paziš.
frown-1.gif

Ampak enkrat sva se s prijateljco hecali, da , če bi tipi morali pazit na kontracepcijo, ker bi bili oni tisti 9 m noseči in na porodniški - bi bilo za splav sigurno za čakat enih 6 mesecev, ker bi bile vrste tako dolge.
smile-1.gif
Verjetno bi eni bolj pazili, če bi vedli ali bi pa vsaj pomislili na to.

Patsy

Pripravnik
24. jul 2007
650
0
16
Celje
Govori in piše se vedno svašta pri vseh stvareh. Verjetno obstaja celo kakšna pri kateri je to res možno. Jaz kar dvomim v to. Ugotoviti kdaj točno je nekdo zanosil je skoraj nemogoče tolk o tistih ki pravijo da so ravno takrat.

Drugače se pa hormonska kontracepcija začne jemat ko se začne menstra kar pa tudi nekaj pove - takrat so najbolj sigurni dnevi, da ženska ne zanosi, ker nobena stvar ne 'prime' takoj in traja nekaj časa preden začne delovat.

Pa tudi ogromno žensk uporablja metodo plodni/neplodni dnevi z merjenjem temperature - ki je tudi skoraj 100% zanesljiva in preverjena s strani strokovnjakov. Tudi nobena hormonska kontracepcija ni 100%.

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Do poroke pa na roke! 100% zanesljiva!

Samo potem se zna zgodit, da maš vsakih 9 mesecev novega pamža.
grin1.gif

tony

Guru
23. jul 2007
9.676
1.487
113
Kolegici z vsemi mogočimi težavami povej, da se bo vse ponovilo takrat, ko bo noseča
cool-1.gif

medvedka

Pripravnik
26. jul 2007
553
0
16
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
cheer.gif
Meni osebno se zdi najbolje čim manj obremenjevat pa zihr nič ne bo. Mal popaziš in to je to, brezveze se psihirat vsak dan.

LP

grin1.gif

Tamara tega sploh nisem vidla prej..
grin1.gif

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
cheer.gif

LP

grin1.gif

hysterical-1.gif

grin1.gif