Citat:
Uporabnik WolfSLO pravi:
Od 15. do 24. leta je pa že lahko vidna razlika- razen če je bila prej že zelo razvita al pa je sedaj malo manj
Se dobro da je jemala tabletke, lahko bi telesno ostala na ravni 15 letnice
LP
Citat:
Uporabnik WolfSLO pravi:
Od 15. do 24. leta je pa že lahko vidna razlika- razen če je bila prej že zelo razvita al pa je sedaj malo manj
Citat:
Uporabnik Patsy pravi:
Ja kolk je enim vse smešno.
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
Ma super, danes se mi začnejo najplodnejši dneviMeni osebno se zdi najbolje čim manj obremenjevat pa zihr nič ne bo. Mal popaziš in to je to, brezveze se psihirat vsak dan.
LP
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
Verjemi, da so KT navadno sranje. In res, po liniji najmanjšega odpora.
In ko imaš probleme kar naenkrat z jetri, nemogočim izpadanjem las, mozoljasto kožo, celulitom, glavoboli, slabostjo....ne hvala. Nikoli več.
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
Medvedka, še eno vprašanje. A uporabljaš kondom pri enonočnih avanturah ali je tebi pomembno samo to, da ne zanosiš?
Poznam namreč tipa, ki z bejbo ne bo sexal, če le-ta ne jemlje KT. O kondomu noče niti slišat. Ja, pol se pa pejt
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Ma super, danes se mi začnejo najplodnejši dneviMeni osebno se zdi najbolje čim manj obremenjevat pa zihr nič ne bo. Mal popaziš in to je to, brezveze se psihirat vsak dan.
LP
Če je treba, pa še malo posplavčkaš in to je to.
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
LP
Če je treba, pa še malo posplavčkaš in to je to.
Citat:
Uporabnik stieber pravi:Menda ne prej omenjeni?Pa tipo najde kandidatke?
Citat:
Uporabnik Patsy pravi:
Ja kolk je enim vse smešno.