Noseča?

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Tukaj maš njen odgovor:

Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
V predsemenski tekočini so lahko prisotni spermiji. Ali s tem oplodiš žensko je pa čist odvisno kolk je plodna tist cajt.

Sej ni z Marsa priletela. Ne dvomi v ženske intelektualne sposobnosti
grin1.gif

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Sem prebral do konca in tudi dopolnil svoj tekst. Se ne mislim spuščat v tole debato, ker večina je itak sveto prepričana, da njim se pa to ne more zgodit.

Čim več sexa v letu 2008!
zmaga.gif

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Sej dobro, da tako razmišljaš!
smile-1.gif
Načeloma tud sama podpiram te zadeve, ampak, če veš da ne gre za enkratni seks te strast včasih pač malo zanese in na kondom niti ne pomisliš.

Tud teb veliko seksa pa vsem ljudem okrog. Bo mogoče kaj manj težakov! :D

andrejb

Jasnovidec 2008
9. okt 2007
948
0
16
Ena kolegica skoz brez kt. sexa pa nč....druga pa prav, da sam k u.rca vid pa zanos.....
evil.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
No, tole da seksa brez kt pa kondoma se js ne bi šla
ne-ne-1.gif
Če ne nosečnost, pa kšna SPB, pol si pa tm.

Glede "PAZI" pa tkole... Js vem, da se ne bi mogla sprostit če bi vedla da se greva na to da bo pazil. Niti nisem še nikoli seksala brez zaščite, vedno s KT. Kondom pa.. - bljeh, kr ena plastika v men, nč nism čutila tko kot sm brez - kr en fejk feeling skratka.
Ampak če ne gre drugač...

Car

POSTman
4. avg 2007
8.508
1.673
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik Atrix pravi:
kaj bi naj ne držalo??

"paziš" tako, da ga ven vzameš pol sekunde predno ti pride ... paziš pa takrat, ko ga ven vzameš pač minuto ali 2 pred koncem

ampak seveda tudi to ne drži ... jaz osebno stvari uredim brez vsake zaščite, ker pazim in ne "pazim" ... za enkrat pazim uspešno
grin1.gif
shocked-1.gif

andrejb

Jasnovidec 2008
9. okt 2007
948
0
16
Ja no če ma stalnega partnerja.....pa če pač še ni zanosila, jima je že prov a ne....sam glih zanč prbila, kaj pa če sm neplodna ccc
stupid-1.gif

gs1422

ekonomist
13. okt 2007
1.158
0
36
44
Dobova
Dej probaj enkrat tako, da bo "izštekal kabel" preden ti pride pa potem sama dalje "ribli".
evil.gif

Drugače me pa neizmerno veseli, da v resnih zvezah ne uporabljaš kondoma in lahko pričakujem od tebe v primeru resne zveze samo "pure pleasure".
cheer.gif

Kaj pa drugače prakticiraš v resnih zvezah kot kontracepcijo? (S.P.-je in socialno podporo za mamice samohranilke ne štejem kot kontacepcijska sredstva).

ziggy

Fizikalc
8. nov 2007
1.133
2
36
Jaz sem vedno pazil... zato pa rezultat te neizmerne pazljivosti zdajle v sosednji sobi sestavlja lego kocke. Še vedno zelo pazim
wink-1.gif

Mah, guma ni za na tiča. Da bi se še s tem ubadal ko je najbolje... neeee, to pa ne!

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Hehe zdej je pa očitno res izpadl, kot da zmer sexam brez kondoma in da verjamem v pravljice, da tko ne morem zanosit.
bonk.gif
- seb pa tut.

Kot pa sem rekla, če se gre neko resno zvezo, v kateri tudi ni problem, če nastane en majhen sonček, zakaj pa ne. Ja pa madona, sej bejba ne zanosi vsakič, ko ga pogleda in tudi ne vsakič ko vanjo spustite. Vse ostalo je pa murphy, kot je že štibr ugotovil.

Jst tut vsem vam želim čim več varnega sexa v letu 2008 (pa le mejte kondome s sabo, ko greste ribice lovit, tukaj pa to mora bit)
grin1.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik ziggy pravi:
Jaz sem vedno pazil... zato pa rezultat te neizmerne pazljivosti zdajle v sosednji sobi sestavlja lego kocke. Še vedno zelo pazim
wink-1.gif

Mah, guma ni za na tiča. Da bi se še s tem ubadal ko je najbolje... neeee, to pa ne!
hysterical-1.gif

mah meni ni kondom nikoli ni predstavljal problema, posebej če ti ga ona vleče gor..brr se nikamor ne mudi
wink-1.gif

je pa res, da nobena zaščita ni popolna---sem ga nekoč ven potegnil, pa ni bilo sperme noter..je počil na vrhu.

Takoj po "tako imenovano jutranjo tabletko" k gn..

take mamo..to je to
evil.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Ali pa če ga preveč gor nategneš. Mora biti na vrhu še malo "frej placa".

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Kam gor? fanta..dol po vajino..no..najpre ga lepo obliže, potem ga lepo nategne na ..ovdvije

ga pa je .mal ga popraviš pa gas...samerkajta na take kot je Tamara..al Bitch..majo ovulacijo.in z s temu povečano željo

po
cheer.gif

Kitty

Zelenc'
5. jan 2008
2
0
1
in kaj eni definirate za resno zvezo? kaka je ta časovna opredelitev...vsake tri mesce drugi? :D

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Nimaš kaj. Prijateljica je spet zanosila. Je reku dec od nje, da je tolk plodna, da če bi gate v njo vrgel bi zanosila.

Mark

Pripravnik
17. avg 2007
850
5
18
Jaz sem bil miren še en teden po tem ko ji je zamujala! Je pa vedno blo tak, da je dobila šele, ko si je kupila test in je bil negativen...Naslednji dan pa je prišla! Ozadje še sicer raziskujem...Zdaj se je že parkrat to zgodlo! Vedno kak dan po opravljenem testu!

Na začetku sva kakšno dobro leto brez kondoma na tabletah, zdaj pa s kondomom in mi je čisto ok!

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Mark pravi:
Jaz sem bil miren še en teden po tem ko ji je zamujala! Je pa vedno blo tak, da je dobila šele, ko si je kupila test in je bil negativen...Naslednji dan pa je prišla! Ozadje še sicer raziskujem...Zdaj se je že parkrat to zgodlo! Vedno kak dan po opravljenem testu!

Stres in psihiranje kar nekaj prispeva, da ti telo teto kar zadržuje in pol začneš še videvat vse znake nosečnosti - non-stop bi jedel, slabo ti je, ipd. Psiha ma v glavnem ogromno prevldao nad našim telesom in nam da misliti, da imamo nekaj in se telo tudi tako začne obnašati.
grin1.gif

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Jaz z mojo vedno brez zascite (tablete, gumice). Za 1x brez problemov, pac tik preden ti pride, ga prestavis v njena usta in to je to
smile-1.gif

PS.
Ce si se ne zelis otrok: UPORABLJAJ ZASCITO.... !!!!!!

Nazadnje urejeno:

ermej

Fizikalc
3. sep 2007
725
29
28
Citat:
Uporabnik Mark pravi:

Na začetku sva kakšno dobro leto brez kondoma na tabletah, zdaj pa s kondomom in mi je čisto ok!

Nama se je dogajalo čisto podobno, sedaj je na KT. Pa ni nekih problemov.
Glede metode pazi ,pa magar PAZI PAZI metoda, je pa tako da pri paru, ki jo prakticirata več kot recimo okoli eno leto in ne pride do zanositve je velika verjetnost, da ima eden od partnerjev probleme z plodnostjo.