Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Sem ti ze povedal ponudba/povprasevanje.
Citat:
Uporabnik tdi pravi:
Luksus ni bil nikoli poceni. Nobeden pa ne bi šel vn iz mesta, kjer dobijo enako kvaliteto za 1/3 denarja, ampak , se je pa treba mal pelat in malčk zgodaj vstat.
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Med tednom studentke v rozni...
V certek milfe v franci na balanci
Za vikend turistke v stari ljubljani
Luksuz
Saj ga je ynos lepo opisal. Vse na dosegu pes ,oziroma s kolesom v skrajni sili lpp in taxi. Tega 5km izven obroca ni vec.Citat:
Uporabnik THEDuke pravi:
Citat:
Uporabnik tdi pravi:
Luksus ni bil nikoli poceni. Nobeden pa ne bi šel vn iz mesta, kjer dobijo enako kvaliteto za 1/3 denarja, ampak , se je pa treba mal pelat in malčk zgodaj vstat.
majster prosim te povej mi kak luksus je v ljubljani? Na široko prosim.
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Saj ga je ynos lepo opisal. Vse na dosegu pes ,oziroma s kolesom v skrajni sili lpp in taxi. Tega 5km izven obroca ni vec.Citat:
Uporabnik THEDuke pravi:
Citat:
Uporabnik tdi pravi:
majster prosim te povej mi kak luksus je v ljubljani? Na široko prosim.
In ja matofill je lepo povzel razloge za cene najemnin. In se tudi strinjam da so nizke. ( glede na nakupne cene,ne gledat zdaj place, ker ce si ga ne mores privoscit moras stremeti k temu da si ga bos ce imas tako zeljo).
In ja, sem cepec ker nisem sel leta 2000 na svoje. 6 let kasneje sem dal kar nekaj vec za isto luknjo.
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Se pravi so šle gor cene zaradi študentov, ki iščejo stanovanja te tedne? Tudi za "družinska" stanovanja?
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Citat:
Uporabnik SeriousSam pravi:
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Imaš prav. In dokler bodo dolgi in dragi postopki, zaščita vsake regratove lučke itd. do tedaj bo tako. Sprostiti je treba gradbeno zakonodajo in bo dovolj ponudbe. Državi (oz. občinam) ni treba ničesar graditi ali investirati, samo omilijo naj pogoje. Več zazidljivih zemljišč in zadeva se uredi sama...
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Imaš prav. In dokler bodo dolgi in dragi postopki, zaščita vsake regratove lučke itd. do tedaj bo tako. Sprostiti je treba gradbeno zakonodajo in bo dovolj ponudbe. Državi (oz. občinam) ni treba ničesar graditi ali investirati, samo omilijo naj pogoje. Več zazidljivih zemljišč in zadeva se uredi sama...
in tako naredi se vecji haos.... ves koliko enot potrebujes da vsaj priblizno vplivas na trg? ves kaksen haos bi nastal ce bi gradnjo teh eno prepustil "zasebnemu" sektorju?
Citat:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
in tako naredi se vecji haos.... ves koliko enot potrebujes da vsaj priblizno vplivas na trg? ves kaksen haos bi nastal ce bi gradnjo teh eno prepustil "zasebnemu" sektorju?
Slovensko se napiše "kaos" - "haos" uporabljaj južno od Kolpe
In verjamem, da ti ustreza izjemno visoka cena (predvsem v deležu dohodka) bivališč. Tako se vse manj Slovencev odloča za potomstvo, ker pač niso pripravljeni živeti v vsaki baraki in se razmnoževati kot zajci. Uporabna inteligenca tako zapušča Slovenijo, mladi se ne odločajo za potomstvo - prava nirvana za kameltrajbarske navdušence.
Ampak tebe seveda skrbi "haos" in izgled okolice. Mene tudi, zato bi za začetek prepovedal minarete, po švicarskem vzoru.