Nokia N73

pek007

Majstr
8. maj 2007
1.162
344
83
39
imam en problem. pri nokiji n73 mi bluetooth ne dela. pa se tko je, da neki stvari dela, neki pa ne. ne dela mi freedomkeyboard tipkovnica, napise mi napaka v povezavi. pol mi ne dela pa se gps sprejemnik. najde ga in vse, jih poparim, pol pa v navigaciji ja pa isce in isce pa nic ne najde...

software sem updatal na novega. sem mislil, da bo to popravilo tu s tipkovnico, pa ne vem ker sem jo posodil, sam gps pa mi ne dela, sem ga sel iskat vceraj. sprobal sem ga na pc in dela ok. vsaj na pc :D

pa se en offtopic: kaka navigacija je kej za pc? ime kakega programa?

hvala in lp

Peklenscek

Zelenc'
18. jan 2008
1
0
1
Ojla

Problem ni v nokiji ampak v sw od tipkovnice. Naloži zadnji sw pa ti bo delovalo (če ni tega telefona na seznamu izberi OTHER PHONE). Lahko pošlješ na servis, ampak nokia ima v navodilih napisano, da garantirajo BT samo z nokijinimi napravami in te ne bodo dihali. V kolikor pa tebi GPS sprejemnik ne najde signala, ga pa spari, pa začni problem iskati kje drugje. BT bi ti povezavo prekinjal, ali ti ga nebi spoznal, signal pa tukaj nima nobene veze.

lp

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.092
138
63
okolica mesta
Ti na hitro povem, da ta talefon te funkcije nima. Si moraš snet programček za to in si namestiti na aparat(kot npr. MSN), ta ti bo to omogočal in si lahko nastaviš po kolkih sek. naj ti se zaklene tipkovnica. Ime programa sem žal pozabil - locker
rolleyes-1.gif