Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Ja vidim da Vodafone-Live ni več...zanima me pa kaj naredit da bo vibra delala?? Ali je možno da z spremembo produkt kode nazaj naložim star softer??? Si je mogoče kdo zapisal produkt kodo od vodafona(jaz sem pozabil), ki podpira slovenščino??
Piz.a, če bi bil takrat, ko sem te spraševal, kaj dela in kaj ne, malce bolj pozoren in resen, bi imeli danes precej manj težav! Kako lahko napišeš da je "praktično vse isto" kot prej, če sploh ne preveriš?
Nastavitve za gprs in mms so ostale edino vodafon -liva ni, za vibro pa sem opazil šele zvečer ko sem nastavil vibro, vendar ni delala...drugih razlik nisem opazil...
Jaz imam vibro vklopljeno pa ne dela...mislim da bi tudi ob vklopu telefona moral za kratek čas zavibrirat...nimam pojma kaj se dogaja z tem firmwarom...bom probal jutri lokalnega majstra vprašat...
Tudi vibro mi je uspelo usposobit...v programu Nemesis Servise Suite sem kliknil na Multiflash Start in se je telefon ugasnil nato sem vzel baterijo ven in dal nazaj in po ponovnem vklopu stavar začuda deluje...
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.