Nokia E52

Atreus

Zelenc'
22. nov 2009
14
0
1
Kdo ve zakaj mi kar naenkrat telefon samo enkrat zazvoni ko me nekdo kliče, nato pa ne več? Na ekrančku še kaže klic, glasu pa ne da več od sebe?

KAALman

Pripravnik
10. jan 2008
751
2
18
Prekmurje RepubliQ
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Atreus pravi:
Kdo ve zakaj mi kar naenkrat telefon samo enkrat zazvoni ko me nekdo kliče, nato pa ne več? Na ekrančku še kaže klic, glasu pa ne da več od sebe?

mogoče maš nastavljeno "zvoni enkrat" ...

meni -> nadzorna plošča -> profili -> "imeprofila" -> prilagodi -> vrsta zvonenja - in poglej ali imaš izbrano "zvonenje" ali pa "zvoni enkrat"

vanmarkus

Fizikalc
15. mar 2010
1.280
1
36
tam spodaj
meni se non-stop povezuje na "vodafon live" kao nek paketni prenos a se, da kako to izklopit
pa še to a se, da naštimat glasnost budilke (s tem, da ne spreminjam glasnost zvonenja)
in še..ko poberem mapo z ovi suitom a je to to a rabim še kaj inštalirat na telefonu, da bo delovalo brez povezave (gps)

lp

Nazadnje urejeno:

Atreus

Zelenc'
22. nov 2009
14
0
1
Citat:
Uporabnik KAALman pravi:
Citat:
Uporabnik Atreus pravi:

mogoče maš nastavljeno "zvoni enkrat" ...

meni -> nadzorna plošča -> profili -> "imeprofila" -> prilagodi -> vrsta zvonenja - in poglej ali imaš izbrano "zvonenje" ali pa "zvoni enkrat"

Ne, to je v redu, je izbrano "zvonjenje"... kakšna druga ideja? Ali pa je to le še en hrošč...

Doctor

Zelenc'
26. dec 2010
1
0
1
pozdravljeni

sem novi lastnik e52
zaenkrat špila vse ok, nobenih posodobitev še

zanima me pa par stvari:

kako dolgo potrebuje GPS da se vklopi, da začne delovati, skratka da se pokaže zemljevid ?

kakšen programček je potreben in če je sploh možno za slikovne znake (smeškot) v sms-jih ?

ali se lahko naredi update FM brez da bi bilo potrebno potem bilokaj nastavljati (ali zato poskrbi backup) ?

legenda

Pripravnik
10. feb 2008
152
0
16
Ali še komu hrešči v slušalki kadar se pogovarja oziroma kličeš. Mislim da je nekje bilo govora da crkne slušalka. Verjetno bo telefon spet moral na servis.

Ris1

Zelenc'
9. jan 2011
1
0
1
Kako nastavim interval posodabljanja e-pošte. Nikako ne morem nastaviti, da bi avtomatsko preverjal pošto. Pa še to ko nastavim inerval posodabljanja iz ročno na minute in grem iz menija,pa potem zopet v ta meni za nastavitev intervalov opazim stanje kot ne bi nič nastavljal. Tel. pa je nov.

bmen

Zelenc'
28. jun 2008
23
0
1
Navoljo je Simobil nadgradnja na različico 052.003

Nazadnje urejeno:

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Da se tu napisem.

Zanima me, kak se lahko nastavi e52, da se avtomatsko poveze na wi-fi (ki ga pozna), ce pa gres izven njegovega obmocja pa preklopi na mobilni internet. Ko pride spet znotraj wi-fi signala, javi da obstaja signal, ce pa ga ze pozna pa se poveze nanj. Tako dela Android, na Symbianu pa nimam izkusenj, rabim za kolegico.

Mraz

Pripravnik
13. nov 2010
135
0
16
Končno mam tud jaz "najnovejši" SiMobilov update..
Probleme, ki sem jih prej mel z memory kartico so se popravli tak da je kul, tud ce ni najnovejsa, al pa je..nism zihr (52.03)..

Igrice Top Hits Solitaire se vedno nism dobu
frown-1.gif

ma kdo sys file?

ahladi

Pripravnik
13. nov 2009
43
0
6
Pozdravljeni, sam imam nokio e52, ki pa mi zadnje čase kar malo nagaja. Problem pa je, da ko jo priklopim na usb kabel oz. polnilec včasih kar zmrzne ali pa se ugasne. Nato moram ven vzeti baterijo in ponovno prižgati telefon. Včasih se zgodi tudi, da ko telefon priklopim na kabel za polnenje, se ne začne polnit in je potrebno zopet vzeti ven baterijo!
Kakšna ideja kaj bi lahko bilo?

Hvala in LpA

ahladi

Pripravnik
13. nov 2009
43
0
6
Telefon sem že updatal n anajnovejši FW, naredil sem soft reset, hard reset, format, vse kar je že opisano na tem forumu pa ne pomaga. Pravkar sem opazil še eno napakico, na telefono nonstop gori osvetlitev! Any idea? problem je v tem da nimam garancije, ker je bil telefon kupljen v nemčiji, ni mi ga pa za vržit!

Lp

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Za osvetlitev je noter v meniju nastavitev displeja , in pa tudi lučke .Katero product code pa imaš če je kupljen nemčiji ?pošlji na ZS , se pa nahaja pod baterijo 05xxxxxx na gsm-ju

ahladi

Pripravnik
13. nov 2009
43
0
6
Product code je pravi, ker imam slovenski meni, glede osvetlitve pa, tisto se zgodi včasih, da se kr ne vgasne, niso to nastavitve.

masterr

Fizikalc
14. apr 2010
1.502
0
36
ok. Cerkno
Opa več, kot 30 strani je res ta telefon super, ker se ravno odločam za nakup tega modela, telefoni na dotik me niso ganil, da bi ga kupil, zato ostajam na običajnem telefonu.

Se pravi je Nokie E52 dobr telefon.
Vzel bom rabljenega, sam upam da dobim telefon, ki je ohranjen.

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.443
2.393
113
Pomurje
Kateri player za to nokio bo predvajal filme v mp4 zapisu? Zvok je, slike ni.

Ali kako ta format spravit v format, ki ga prebavlja nokia E52?

Lp