Frenky666
še pred 2 al 3 tedni sva pohvalila nokio e52. sedaj se pa tudi sam pridružujem kritikam in rečem sam sramota.
Tudi meni je začela po 2 tednih uporabe zmrzovat in sicer ko sem imel dohodni klic in sem ga hotel sprejet je telefon zmrznil, sreča je bla, da sem po 5s molka lahko spregovoril oz. sva se slišala s sogovornikom. Nato sem mobitel posodobil in zadeva je bila odpravljena, se je pojavil problem pri zvočniku in sicer je začel kot ste že xy krat omenili "cvilit".
Prejšni petek mi je bilo zadost zato, sem se odločil odnest e52-tko nazaj na MC in zahteval vrnitev kupnine oz. zamenjavo. Prijazna uslužbenka mi je rekla, da ni problema, da mi lahko vrnejo kupnino oz. kar hočem (menjava za kaj drugega, ali menjava za e52). Ker so imeli "kao" novo pošiljko e52, sem rekel bom pa še enkrat poskusil, mogoče se bo sreča le nasmehnila, zato sem vzel še enkrat e52, vendar je ta še slabša kot je bila moja prva e52 in tako sem sklenil, da tudi to odnesem na MC in zahtevam nazaj kupnino, za katero sem se že pogodil v petek.
tako da frenk666 priporočam, da neseš nazaj nokio e52 in nikakor ne uveljavljaj garancijo, temveč stvarno napako in zahtevaj kupnino nazaj. Skoraj 99%, da ti priznajo stvarno napako saj sami vedo, da je napaka na 3/4 telefonov če ne še več.