Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Ja pri takih stvareh moraš biti hiter posebej ko se pojavijo na spletu sicer moram povedati da sem imel dve n 95 in sem prodal samo zaradi neohranjenosti kot sem si jo sam želel sicer pa obnova z original deli ni nič slabega in se med zbiratelji tudi uveljavlja sevada z res originalom.
poglej : http://www.bolha.com/telefonij...p;kw=nokia+n+95
Jaz imam eno (sicer rabljeno). Ker je dober telefon sem ji še zamenjal ohišje z novim....potem je pa obležala v predalu. Tudi baterija je dobra.
Dam jo za 25€ (Celje)
Citat: Uporabnik Mirko pravi:
Kje bi lahko dobil novo originalno Nokio 6300 s SLO menuji? Na ebayu so samo refurbished, na katere ponavadi ni možen upgrade na SLO jezik.
To se da urediti. Pred leti sem si ta telefon naročil iz Anglije in slovenščine ni bilo v naboru jezikov. Podatkovni kabel in 10 minut dela, da sem našel ustrezen fajl na netu in problem je bil rešen.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.