Nokia 6220 Classic

disco

Fizikalc
21. jul 2007
1.102
0
36
jaz sem jo danes malo po rokah vrtel. sicer ugasnjeno, ampak za software itak vem kako dela. uglavnem groza od ohisja. ma lufta ko ena plasticna igracka. se kar zvije ce stisnes. tipkovnica je tudi obup. menda se s casom mal izboljsa in rata bolj odzivna, ampak jaz je nocem. ceprav ima krasen soft in obliko.

btw.
tudi e66 me je razocarala. prevelika zadeva, ceprav je drugace krasna.

a se kaj govori o kaksni E52?

nidan

Pripravnik
2. feb 2008
449
0
16
Res je , tudi jaz sem jo hotel kupiti (6220) katastrofa od ohišja, izgleda, da so samo E serije kvalitetno izdelane.

border

Pripravnik
9. apr 2008
222
0
16
Evo kupil zadevo.

PLUS:
- zelo lahek aparat
- ni preklopen
- zelo tanek aparat
- dosti velike tipke
- fotoaparat 5Mpix CarlZ. lece
- prilozena 1Gb microSD + interni pomnilnik
- dosti velik zaslon
- GPS (moznost nalagajna Garmin XT)
- Ima se druge bonboncke... PDF in Office viewer, moznost nalaganja drugih aplikacij za Simbyan.

MINUS:
- tipke resno deluejo plasticno, mogoce bi bilo glede tega izbrati kaksen SonyE.
- baterija, ce uporabljas GPS hitro poide, za avto potrebujes polnilec, ampak to vrjetno za vsak GSM aparat, ki ima uporablja GPS
- nima WiFi, ce veliko potujete, je to zelo super zadeva na letaliscih, ko cakas dve ure ali vec na letalo, ali pa v nakupovalnih centrih zeno, ko nakupuje oblacila ;-)

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Ohišje je pod nivojem izdelave kinder jajčka. Zelo žalostno, kako si sploh upajo dati polproizvod na trg.

Sam sem nad tem zelo razočaran, pa drugače veliko ponuja.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.591
1.122
113
Titograd
jaz bi dodal še en - ki pa se itak pojavlja že pri večini telefonov..... svetleča plastika ki jo lahko samo brišeš in brišeš
bonk.gif