NOGOMETNI SPAM vol.2

...človek z namišljenim prijateljem...

kaka-jesus-shirt.JPG

...razen če je mislil Ševæenka
hysterical-1.gif

lovelove

lovelove
23. jul 2007
2.788
0
36
116
zravn komšije
očitno big boys-om ni nič denarja preveč, da pokažejo kdo ima večjega.
tongue-1.gif

tolk folka za ta denar pa tudi fuzbalerji ne osrečujejo ljudi...

Nazadnje urejeno:

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
Nima namišljenega prijatelja, ga pa sigurno sanjajo ubogi branilci ManUTD-ja, ko jih je vrtel kar vse 4 na 1x.
cheer.gif

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
Hmmmm, izigral jih je...kot bi bili Kariæ in kompany........meni bi tudi šel na [censored], če bi se tako norčeval iz naših obrambnih
smile-1.gif

Gol na San Siru je bil EVROGOL......

Zdej me res že zanima če si sploh spremljal tekme. Na tvojo žalost imam jaz vse tekme s preteklih treh let na disku.

Goli s San Sira? Seedorf z glavo podal Kaka-ju na nogo, ta je pa po tleh zaključil v desni vratarjev podobno za njim še Seedorf. Gilardino je imel pa samo vratarja za premagat. Smo izgubili 3-0 pa smo kljub temu da so naši padali po tleh kot invalidi (mokra podlaga) še vedno bili nevarni za gol. Lahko bi imeli 2,3 komade, ni bila to ta noč.

Če je bila kakšna poteza eurogol je bila to Scholesova podaja za Rooneyev prvi gol na Traffordu. Drugi se mu je verjetno usral.
rolleyes-1.gif

Kaka je pokazal že veliko boljše partije kot proti nam, pa je bil še vedno najboljši Milanov nogometaš. To ti nekaj pove tudi o naši ekipi.

Ne me narobe razumet, je prve klase igralec, res eden boljših, samo me zanima kako bi se odrezal proti trenutni obrambi. Če ni kolektivne igre ti noben Kaka ne Ronaldo ne pomagata. Še najmanj pa namišljeni prijatelji.

Ne podcenjuj nečesa o čemer nimaš zgleda kaj preveč pojma. Milan je v LP vedno nevaren, ampak malo preglej tudi naše rezultate prede trobezljaš v tri dni. Pa ne govorim o lanski sezoni ampak splošno.

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
Sej gledam na splošno.....aha se pravi, da razmočeno igrišče je samo vam delalo probleme...heh, bogi angleži, 300 dni dežja v svoji prelepi deželi, njih pa onemogoči dežek v Milanu.....ok, ok....
Tako kot jaz, tudi ti nisi "super partes", ker če so goli Man-a OH in SPLOH, nevem kako naj potem opišem Milanove gole....Rooneyev gol v prvi kot je bil krneki....
Proti trenutni obrambi in če bi bil v 100% formi, jih bi verjetno še lepše spetljal, pomojem bi se še kdo iz sredine zaletel v obrambne sode
smile-1.gif
....
Vglavnem.....na kratko....sej ste dobri....sam nekje pri kolenih v primerjavi z Milanom
smile-1.gif

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
ma čaki zakaj se vedno ponavljaš.....ok, zate nimam pojma....argumentiraj......
Kaj boš rekel, da je Kaka samo dober igralec? Boš rekel, da je Milan samo dobra ekipa?....dej povej malo več.....nabijaš tam v 3 dni....Kaka je krneki, Milan nima igre in podobne zadeve....ah dej no!
S tako slabo ekipo oz. igralci se ne osvoji toliko lovorik....kako to da tvoji šminkerji s tako Oh in SPLOH postavo razen v premier (kjer bi zmagal tudi Chievo) ne pokažejo pol k**** v evropi ......?!?
Sej OK da si moderator v športni sekciji...ampak to ne pomeni, da maš kaj več pojma o nogometu, kot ostali tukaj gor.....

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
V Španiji in Italiji so bl pusiji igralci. Ko pride v anglijo ga hitr mal zbrcajo po nogi pa neha takoj trike delat..ali po domače rečeno naredi nič.

Ja itak, prav rad bi videl koliko časa bi se CR poigraval z italijanskimi branilci...

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Čaki, kdo je že zadnji prvak v LP?

Pa hvala qrcu da ni Milana, pa da je namesto njega Fiora, ziher bo bolj gledljiva.

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
Ahahahahaha, kake izjave...ma dej nehi no.....kaj mate še zmeri pavzo pri baletu?
ManU prvak po 10 letih.....kako so prišli 99 do naslova pa vsi vemo....taka rit, da če jo bi dali na nebo, bi pokrila ozonsko luknjo...in pole so "špagetarji" usrani.....
Champions brez Liverpoola in Milana je kot bi gledal BayWatch brez Pamele in Mitcha....LOL! Zdej pa hitro steci pogledat tvojo priljubljeno nadaljevanko.....

Citat:
Uporabnik titov pravi:
Ja itak, prav rad bi videl koliko časa bi se CR poigraval z italijanskimi branilci...

priden.gif

5 let v Angleški (beri najbolj fizični ligi) ni zadosten dokaz da je fant trpežen. Ne ne, to pa ne, vsak makaronar bi ga polomil
zmaga.gif
Dej malo premisli preden napišeš no. Smo že enkrat dalo to temo čez. Največ prekrškov je storjenih nad njem, pa je bil fant v petih letih skupaj out ravno kakšen mesec-

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
Še vedno smo najboljši na svetu, ja......zato tudi "badge" na dresu......ko boste, če boste, osvojili svetovno (najverjetneje da) boste ta naziv prevzeli vi, tako da calm down.....na k*** mi gre ker jih tolko zaničuješ in to neupravičeno.......samo zato ker imaš nekaj proti makaronarjem........
Hmm, mislim, da se angleška liga z italijansko ligo v defenzivnosti ne more primerjat....

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Kakšen balet? Najprej mi z Milanom težiš, zdaj mi še pa Real nakopavaš, bi me rad fental?
hysterical-1.gif

Prišli so tak kot pride milan do minimalno 5 zmag v sezoni, ko pippo da v 94. minuti gol z levo jajco, ampak takrat je to mojstrovina ne? Manchester pa....... ?

Torej praviš da je LP brez Milana in Fioro že polovico lepša? fajn sma le skupaj
smile-1.gif