[nogomet] SP 2010

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
Ko je prijateljska tekma že za nami, kako komentirate vdor navijačev na zelenico po koncu tekme? Balkanci pač, upam, da čimprej zraste ena velika žičnata ograja okoli zelenice, s čimbolj ostrimi robovi seveda.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Al pa, ce bi golazen posneli, pa vsakemu dali 2 leti zapora.. (if possible)
cheer.gif

volk_S

Pripravnik
17. avg 2007
759
0
16
44
Najbolje da začnejo med publiko razdeljevat tablete za živce. In to takšne ki res delujejo. Sicer pa pišeš, kot da se pri zahodnoevropskih narodih to ne dogaja.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik Fedor pravi:
hahahaha, ti si največji zumbo.....pa ti bi vse prepovedal na stadionu, zato da bi se tebe čulo, ko bi 2x na tekmi zapel naša četica koraka?

Si gledal tekmo ali ne ? Ko so poskusali na celem stadionu normalno navijati, so se vedno nasli butci, ki so cez hupali in pihali na vuvuzele (slednjih je bilo manj kot tistih s hupami, ali pa vsaj niso bili tako "ucinkoviti"). Vcasih, preden so zaceli slovenski navijaci bolj ubrano navijati, s(m)o bili kar naprej fovs Liverpoolovim in podobnim, ker res znajo narediti vzdusje na stadionu. No, zdaj je to ze nekaj casa tudi pri nas (sploh na kaksnem hokeju), tisti iz sosednjih drzav so bili lahko nekaj casa fovs nam, zdaj pa spet na plano udarja kmetavzarska mentaliteta, kakrsno so pokazali edino se JAfricani.

Tukaj ne gre za to ali bi jaz zelel prepevati otroske pesmice (od kje ti sploh ta "brihtna" ideja ?
stupid-1.gif
), ampak za to, da ce kup ljudi (vecina stadiona) normalno navija, ni nobene potrebe, da jih debili poskusajo pri tem ovirati. Piskanje s hupo, jako navijanje ... razen v culukafriji, kamor tovrstni bucmani sodijo.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
Citat:
Uporabnik volk_S pravi:
Najbolje da začnejo med publiko razdeljevat tablete za živce. In to takšne ki res delujejo. Sicer pa pišeš, kot da se pri zahodnoevropskih narodih to ne dogaja.
Maš res. Sploh Anglija, kot dežela huliganov, ma zelo velike probleme po nogometnih igriščih... ne mine tekma, da ne bi vsaj 1000 navijačev po tekmi vdrlo na zelenico...

volk_S

Pripravnik
17. avg 2007
759
0
16
44
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Citat:
Uporabnik volk_S pravi:
Maš res. Sploh Anglija, kot dežela huliganov, ma zelo velike probleme po nogometnih igriščih... ne mine tekma, da ne bi vsaj 1000 navijačev po tekmi vdrlo na zelenico...

angleški navijači vdrli na zelenico Seveda, sarkazem... Zdej mi naj še nekdo reče, da obračuni z nožem niso hujša stvar, kot sprehod po zelenici...
stupid-1.gif

Citat:
Piskanje s hupo, jako navijanje ... razen v culukafriji, kamor tovrstni bucmani sodijo.
Zaradi takšnih bučmanov padajo goli za domače ekipe. Z dobrim navijanjem se še kako da zmagati, zato so goli u gosteh toliko več vredni kot na domačem terenu.
Ne vem zakaj eni kar naprej mislite, da se da smučat navhrib.

Nazadnje urejeno:

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
Za vas idiote, ki mislite, da je normalna stvar trgati stole, plezati po ograji in skakati na zelenico bi jaz hitro imel rešitev...
grims-1.gif

volk_S

Pripravnik
17. avg 2007
759
0
16
44
Nisem rekel da zagovarjam skakanje na zelenico, še manj pa trganje stolov in plezanje po ograji. Napisal sem ti, kaj vse počnejo na divjem zahodu, ampak, seveda oni niso kmeti a ne.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
Daj posnetek s kakšne tekme 1. angleške lige, kjer prebivalci divjega zahoda vdrejo po tekmi na igrišče... Angleške pa zato, ker so najbolj razvpiti huligani...
P.S. Pa ne 20 let nazaj...

Nazadnje urejeno:

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Ne bo neki problem najti, celo bakle so bile na tekmah Arsenala v spomladanskem delu ( kolikor se spomnim, verjetno pa se še kaj najde).

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Ne bo neki problem najti, celo bakle so bile na tekmah Arsenala v spomladanskem delu ( kolikor se spomnim, verjetno pa se še kaj najde).

Se pravi da so nasi klubi ze prakticno tam kot Arsenal ... no, vsaj po eni plati
evil.gif

Bi rekel, da je vseeno masivna razlika ce pride na tekmo 700 ljudi, od cesar jih pol pride na igrisce, par ostane brez prstov, nekaj razbije center mesta, manjsa skupinica se jih pokolje in na koncu je treba menjati pol stolov, ali pa to, kar ti omenjas za PremierLeague, kjer je 50x vec ljudi, a 50x manj izgredov. Zanimivo je, da je lahko taka razlika, 30 let nazaj so bili pa tam enaki (ali pa se vecji) kmetje ...

volk_S

Pripravnik
17. avg 2007
759
0
16
44
Ja pa kaj bi ti rad? Vidiš nož, vidiš človeka ki leži v mlaki krvi, vidiš da gre za prepiranje med klubi, ki presegajo vse meje kulture, tebe pa skrbi ene par ljudi, ki so stekli na zelenico novega štadiona. Pa kaj ti raje vidiš, da te nekdo zakolje ali da ti brez dovoljenja teče po zelenici?

Mimogrede, komu vse si ga potegnu da so vsi videi zbežali z neta?

Edino tole sem našel iz zahoda, sicer niso angleži, pa vendar so zahod.

https://www.youtube.com/watch?v=Y_ezuygYDps

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
Ne me jeb**!!!
hysterical-1.gif

Vse filme sem potegnil iz neta.... če ne boste pridni, bom spraznil cel youtube!!!
hysterical-1.gif

Ajde goflač, kje so angleški huligani, ki tekajo gor in dol po igrišču...
priden.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Lej, vse to kaj naštevaš imaš tudi v Premier League.... še bolj se tepejo po mestih ker dosti takih bedakov ne pride do stadiona več, sploh če kak klub obstane v ligi pa ni nič nenavadnega videti 10 ali 15k ljudi na zelenici. Še se živo spomin izpred 3 ali 4 let, ko je WBA obstal v premier ligi v zadnjem krogu, skoraj tričetrt stadiona je po zadnjem žvižgu šlo na travo.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
OK, si zmagal, v PremierLeague so navijaci ravno taki klosarji kot pri nas in imajo ravno take izgrede. Jaz imam samo toliko srece, da slucajno ne vidim vsakomesecnih (ali pogostejsih) izpadov.