[nogomet] SP 2010

forgot1

Fizikalc
7. feb 2010
1.615
88
48
Samo res, nekako je pri nas vse kar potihnilo.
Ko so se naši vrnili so jim pomahali, ene dve so zapeli, potem pa vse tiho je ...

LP

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Me zanima kakšne vse trenerske šole in izpite imate vsi tle gor da lahko men rečete da nevem nič o fuzbalu

teutates

Pripravnik
14. feb 2008
232
0
16
Joj ti naši komentatorji so grozni. Koncentrirala sem se na zvok vuvuzel, da ne bi slišala tistih bedarij. Drugače pa upam, da Nemčija zmaga
smile-1.gif

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Nevem a se vam ne zdi da so ae Argentinci in Urugvajci vdali prehitr? Za Slovence je bila mogoče provokacija sam Kek je proti USA vseeno zajebu. Pa če se vam vseeno zdi da veste več o fuzbalu kot jaz

Sele zdaj sem dojel za kaj sploh gre. Prej sem ugibal, da se vsi prehitro udarijo
bonk.gif
(ker je ze prej manjkal en znak, sem domneval, da gre za kaksno cudno delujoco tipkovnico in je pri "udajo" nekaj podobnega).

Ne vem katere tekme ti gledas, ampak Urugvaj se vceraj ni predal do konca, tega ne bi trdil niti za nase ali Argentince - nase je pac stisnilo, ker niso navajeni razmisljati na veliko (za nase je uspeh, da so sli naprej s skupnih 2:2 proti Rusiji ...), Argentinci so se pa trudili, a neucinkovito.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Hahahahha, kdo ubija igro?
hysterical-1.gif

A je trener nemcev Prašnikar mogoče? Mater igrajo ****** bunker. Še italijane raje gledam igrat.
Se vidi da nemci od prve minute dalje igrajo na 0:0 in enajstmetrovke.

Po moje najbolj dolgočasna predstava do sedaj.

Kar je bil še tisti gledalec na začetku. Po moje je bil Jimmy Jump, glede na to da igra Španija.
grin1.gif

HITMAN

gps navigator
31. avg 2007
1.697
0
36
Navijal sem za švabe, itak.

Ampak njihova igra res danes ni bila kvalitetna.

Šele ko so dobili gol so se zavedali resnosti .... se mi zdi, da so premalo resno vzeli Špance.
frown-1.gif

Škoda ....
cry12bpy.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Mah dej Švabi nimajo pojma proti dobri obrambi. Španci igrajo pa tako samo zato ker jim nasprotno moštvo to dovoli. Sam podaje okrog kazenskega prostora so pa Španske vseeno lepo in men osebno igrajo fajn nogomet samo manjka jim nekaj ooompha.

Sam un Pedro je pa res en [censored].

MMslo

Zelenc'
1. avg 2007
19
0
1
Yes!!!!!
Raje drkanje žoge kot nič od nogometa in neke kvazi kontre, na koncu pa še nekaj na silo. Španci pač obvladajo igro kratkih podaj in to gre mnogim v () ()
Sem pa vesel, da bodo v finalu 2 evropski ekipi, ki še nista osvojili naslova. Mal bolj privoščim Špancem - bomo vidli kaj bo rekla hobotnica
smile-1.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Španija zasluženo. Sem razlagal novopečenim nogometnim navdušencem, znancem,ki so bili čist pod vtisom nemškega "blitzkriega", da je Španija nekaj drugega kot Argentina in Anglija, da na boku nima Otamendija, niti na golu Jamesa, pa so se mi smejali..kako hecno je bilo tudi brati napovedi, da bodo Nemci pregazili Špance...

Španci so jim skrili žogo, kot je bilo za pričakovati.Plus tega so imeli vleiko več priložnosti.Zmaga, čista kot solza.

Nazadnje urejeno:

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
ksz...

rad imam barcelono kot klub in sovražim obenem real.sovražim tudi bayern pa čeprav jim je oliæ best player ki je bore.nemci so do danes pokazali največ na tem prvenstvu ampak barcelonina sredina jim je zj.ebala mater.
španci na žalost več kot 2:1 na tem prvenstvu niso pokazali.upam na zmago oranje
cheer.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
A ni bil Čarls Pujol?
hysterical-1.gif

Ta je tudi zmagala, ko je v 85. minuti že razlagal kdaj bo kdo igral.
rolleyes-1.gif

Pa do 70. minute je govoril, kako je tekma izenačena.
bonk.gif