[Nogomet] Prestopi - poletje 2009

Qrc.

Njega bi si pa res želel v Unitedu.

No, sej bomo pa Huntelarja podpisal
bonk.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Qrc.

Njega bi si pa res želel v Unitedu.

No, sej bomo pa Huntelarja podpisal
bonk.gif

Kar ne bi bilo slabo niti. Je ziher cenejši
smile-1.gif

edit: v zadnjem trenutku naj bi se z kar nekaj milijoni več vmešal Man Utd
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
Naj bi bilo že dogovrejno o prestopu Benzema-ja iz Liona v Real za 35 mio €.....pa piæ** materno no...vsi kupujejo, mi pa mamo Inzaghija in Boriella, ki ga verjetno spet celo sezono ne bo, ker bo zopet mazal lulčka z magičnimi kremami $#!!*%

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Saj podpisujete, kaj se pizdis

Milan have completed the signings of 18-year-old Gianmarco Zigoni and 17-year-old Giacomo Beretta

hysterical-1.gif

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
Tale sta za omladince in niti nista tako slab nakup...mogoče čez par let bo kaj iz njiju.....
Želim Hernanesa, Mexesa, Cissokha alpa Zhirkova, Dzeka, Fabregasa :D...pole bi bil zadovoljen....aja pod pogojem, da se znebimo Pirla, Jankulovskega...

Viky

1600. registrirani uporabnik
27. okt 2007
747
0
16
42
Zgoraj našteti so tako navili cene, s svojimi astronomskimi odškodninami, tako da zdaj vsi zahtevaja nerazumne cene.

Ade bo pa itak k nam pršel.
smile-1.gif

Naš Pleško je pa tako ali tako rekel, da je cilj v novi sezoni osvojitev tretjega masta. jao, jao

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Ni druge, počakat da Real kupi kaj misli, potem pa na lov. Ker trenutno je pač tako da se vsi klubi cenkajo zaradi kakega milijončka, pa pade noter Real, ki želi igralca in je pripravljen dati cifro ki je noben noče in je konec.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Samo igralca s takim plitvim karakterjem pa ze dolg ne..

Njegova storija:

- postane BOG pri Liverpoolu ze z 17 leti, ce bi ostal bil postal nedvomna legenda, v stilu Rush, Fowler ali pri konkurenci, Shearer, Charlton, Raul.. Skratka, igralec se je naredil pri Liverpoolu.

- leta 2004 se sestane z Rafo, se zacne nekaj zmrdovati, pa bi, pa ne bi, pa bi vecjo placo, pa jaz sem predober za kle.. hocem now challenge, Real so moje sanje.

- prestopi v Real, kjer ga se isto sezono zdilajo v Newcastle. Itak vse skupaj nic ne odigra, ker to le ni klub za njega in se meddrugim izgovarja tudi na poskodbe itd..

- prestopi v ManU - najvecjemu rivalu in da LFC fanom (prakticno svoji zibeljki) vedeti: "fock yo'all" in prbije: "I agreed without a moment's thought".

Pa me ne jezi toliko, ker je sel v ManU, ampak imel sem ga za modela, ki ima nekaj v glavi.. Cez 5-6 let bi bil lahko legenda, bo pa pac samo "bivsi nogometas, ki je igral za te in te klube".

Podobno, kot ce bi zdele Maldini prestopil v Inter. Raul v Barco, Neville v Liverpool.. Ne mores to narediti folku, ki te je "vzgojil".

Recimo Tevez bi se komot pridruzil Liverpoolu, pa se ni, ker je vedel kaksno stanje je med navijaci, sicer bo sel verjetno Cityju, kjer ni toliko hudo rivalstvo, kot s Lpoolom. "Izbral je manjse zlo".

Tudi, ce bi bil ManU navijac, bi se Ownu smejal, ker nima nobenega spostovanja do drugih klubov.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
mnja to ni lih čist tk, vsi, ki si jih naštel, jih še hočejo v njihovem klubu (no nevilla ne tolk močno), pa vsi so stari

owena pa pri poolu nočejo, jebat ga, morda ga pa ferguson spet k sebi spravi

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Verjami, da bi Owna se hoteli v Poolu, ce ne bi 2004 na vsak nacin hotel v Real.

Poznam pa kar dobro njegovo storijo.. ga spremljam ze od 16 leta..