Samo igralca s takim plitvim karakterjem pa ze dolg ne..
Njegova storija:
- postane BOG pri Liverpoolu ze z 17 leti, ce bi ostal bil postal nedvomna legenda, v stilu Rush, Fowler ali pri konkurenci, Shearer, Charlton, Raul.. Skratka, igralec se je naredil pri Liverpoolu.
- leta 2004 se sestane z Rafo, se zacne nekaj zmrdovati, pa bi, pa ne bi, pa bi vecjo placo, pa jaz sem predober za kle.. hocem now challenge, Real so moje sanje.
- prestopi v Real, kjer ga se isto sezono zdilajo v Newcastle. Itak vse skupaj nic ne odigra, ker to le ni klub za njega in se meddrugim izgovarja tudi na poskodbe itd..
- prestopi v ManU - najvecjemu rivalu in da LFC fanom (prakticno svoji zibeljki) vedeti: "fock yo'all" in prbije: "I agreed without a moment's thought".
Pa me ne jezi toliko, ker je sel v ManU, ampak imel sem ga za modela, ki ima nekaj v glavi.. Cez 5-6 let bi bil lahko legenda, bo pa pac samo "bivsi nogometas, ki je igral za te in te klube".
Podobno, kot ce bi zdele Maldini prestopil v Inter. Raul v Barco, Neville v Liverpool.. Ne mores to narediti folku, ki te je "vzgojil".
Recimo Tevez bi se komot pridruzil Liverpoolu, pa se ni, ker je vedel kaksno stanje je med navijaci, sicer bo sel verjetno Cityju, kjer ni toliko hudo rivalstvo, kot s Lpoolom. "Izbral je manjse zlo".
Tudi, ce bi bil ManU navijac, bi se Ownu smejal, ker nima nobenega spostovanja do drugih klubov.