[Nogomet] Prestopi - poletje 2009

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Hehe, sem prav vedel da se boš oglasil
smile-1.gif
Sem ju dal noter ker se ju povezuje za odhod. Po moje sicer eden od njiju gre. Samo čakaj da se Pederez zagreje za Xabija, bo njihov dok rečeš keks. Za Mascheranota je pa verjetno res zelo malo možnosti, skoraj enako nič.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Pa provociri
evil.gif

Perez ne bo kupil Xabija, je prevec defenzivno usmerjen, kupuje se napadace, pol spice, wingerje pa tko..
crazy1.gif

Malo sfalena logika Fergija, ki želi Berbatova igrati v prvi in nekako njemu podrediti ekipo. Tevez avtomatsko odpade, ker pač ni winger kot Ronaldo ali pogojno Rooney.

Sam bi raje videl da Tevez ostane. Če smo dali blizu 40 za berbatova, 30 za Andersona, in prekletih 20+ za Nanija, bi lahko nabral tudi 30 za Teveza. Sploh ker prihodki so, so osvojili ligo, še vedno najbolj profiten klub, pa še prodal jih bo par.

Sej je Fergie tudi Becksa, Ruuda in Stama prodal. Vsi nezamenljivi. No niso nezamenjlivi. Ekipa samo raste.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Manchester United have received a world-record, unconditional offer of £80million for Cristiano Ronaldo from Real Madrid.

At Cristiano's request - who has again expressed his desire to leave - and after discussion with the player's representatives, United have agreed to give Real Madrid permission to talk to the player.

Matters are expected to be concluded by 30 June. The club will not comment until further notice.

Prilepljeno iz manutd. com .... pa se zgleda tudi tu nekaj premika.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Ni kaj razmišljati. Fergie je še vsakega nogometaša lahko nadomestil, pa bo tudi tega.

Me pa prav zanima kako bodo zadeve šle v Madridu....... na eni strani CR, Kaka in Villa, na drugi garači ki bodo za te zvezdice morali garati še več kot običajno, vredni bodo pa klinc kaj, spet pa tretja stran z domačini, Raul, Iker in Guti. Vodi jih pa medli Pellegrini. Samo to še manjka da iz Villarreala privleče kake talente a la Gonzalo, Godin in podobni, pol niso naredili nič.

Viky

1600. registrirani uporabnik
27. okt 2007
747
0
16
42
Plačo naj bi pa imel 10M €. Pellegrini bo mel kar veliko problemov po moje. Poleg tega bojo mogl kar nekaj igralcev prodati.
Bo zanimivo vidt, kako bo to vse skupaj funkcioniralo.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Jaz sem prepričan, da sta bila Mali Retardo in Fergi že lani dogovorjena za letos. Če se spomnimo, že lani je hotel iti, pa ga je Fergi prepričal. Pomoje mu je obljubil, da ga po letošnji sezoni pusti in je jokica pristal. Naj gre, pa da vidimo vse te zvezde na kupu...