[Nogomet] Prestopi 2008/2009

Propadlem prestopu.

Ker se je odločil da ostane v Milanu, ima Milan največjo dušo na svetu?
hysterical-1.gif

limetka

Pripravnik
26. jul 2007
597
0
16
Lahko bi temu tako rekli. Gre za to, da obstajajo redke izjeme med klubi, ki imajo neporušeno razmerje med ljubeznijo in popolnim profesionalizmom. Omenil bi recimo Liverpool, Atletic Bilbao, pa St. Pauli
evil.gif
, in vsekakor Milan. JBG, ni isto biti član Milana ali Interja.

Inter je itak italijanski Real. Kupujejo brez glave, menjajo ekipo vsako leto ipd.

Samo zato ker je ostal v Milanu (kar Milanu ne gre na dušo, glede na to da so zasrali prestop zaradi izmišljevanja, ja/ne/ja/ne/ja/ne, mi bi še to pa tisto, pa danes je to ok, jutri to ni ok) pa še ne pomeni, da je ostal zaradi Milana. Me zanima če bo Real prišel s svojimi milioni kaj na pogovore in ukradel to dušo.

Sicer pa bogatim, dobrim klubom nikoli ni treba prodajati svojih zvezd, je pa to da niso sprejeli ponudbo za moje pojme kretenizem. Prav tak kretenizem, kot če bi Real uradno ponudil za našo jokico tistih 100mio, mi bi pa zavrnili. To se ne dela, kakšni zneski pa naj bodo, 600mio za najemnino igralca za dobo 5 let, prosim no.

limetka

Pripravnik
26. jul 2007
597
0
16
Ne ne, ravno to je najlepše v tej zgodbi. Kaka non ha prezzo!
To je duša in srce. In ljubezen do kluba in nogometa, česar prej omenjeni nimajo.

Za vse ostalo je tu Mastercard. 600 mio, pa 600 mio, posel je posel, fuzbal pa fuzbal.
Ponosen sem, da gre v meni ljubem klubu za fuzbal.

limetka

Pripravnik
26. jul 2007
597
0
16
Jaaaaao.
bonk.gif

Namen s katerim sem začel pogovor je ta, da povem dejstvo, da ga ni denarja, zaradi katerega bi Kaka (pa še kdo drug) zamenjal klub. Privilegij je bit član Milana, j... vse ostale! Največji smo, ni druge.
aplauz.gif

Viky

1600. registrirani uporabnik
27. okt 2007
747
0
16
42
Dejstvo je da bi se Kaka zgubil pri Cityju, tako kot se je že marsikdo, ki je klub zamenjal samo zaradi denarja. Drugu vprašanje je pa, ali je dobro za nas da smo zavrnili tako ponudbo. Pomoje da ja, ker če bi zgubili Kakaja, se pomoje lahko poslovimo od 2-3 dobrih sezon.
Mi je pa še neki drugega zelo smešno. Kakšne odškodnine so šejki dajali za ostale prestope. Čisti Æelski sindrom.

Za tak denar se vse prodaja. Pa ne verjemi vsem "Kaka je želel ostati, Milan je moje srce") ipd. izjavam. Pa ne navijam za City, prav vesel sem za vsakega, ki jih zavrne. Sploh pa za igralce, ki bi nam lahko škodovali.

Samo pomoje so glede na to da smo že 20.1 obupali in iščejo srečo drugje. Milan bi lahko zavlačeval do 30.1 City bi pa ostal brez vsega, ker bi računal "saj pride Kaka".

Pomoje ste se s stališča kluba odločili dobro, čeprav Kaka že drugo sezono ni sam odgovoren za rezultate, tako kot je bil prejšnje sezone. S finančnega stališča (če je bilo dejansko takšno kot se je pojavljalo v medijih) ste pa zaj*bali na celi črti.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Amm.. FYI: City je skenslal pogodbo in ne Milan.. Galliani je ze podpisal izjavo, da se strinja s prestopom..

Chief executive Garry Cook.

“I have the paper signed by [Milan general manager Adriano] Galliani and myself, and it says that ‘Milan pledge to sell Kakà to Manchester City, provided that the player will accept personal terms’.

“It took 12 weeks of work to get there. What happened in the end?”

“It was not Kakà’s decision nor Mr Bosco’s, his father,” explained Cook. “It was us who pulled out, when we realized that the agreed protocol was not going to be respected.

“After all Kakà could not have turned down a bid we never proposed him. We asked his representatives and Milan many questions, but we never got the answers. That’s why we pulled out.”

Nazadnje urejeno:

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
Citat:
Uporabnik limetka pravi:
Jaaaaao.
bonk.gif

Namen s katerim sem začel pogovor je ta, da povem dejstvo, da ga ni denarja, zaradi katerega bi Kaka (pa še kdo drug) zamenjal klub. Privilegij je bit član Milana, j... vse ostale! Največji smo, ni druge.
aplauz.gif

Mate srečo, da je City dal ponudbo in ne Roma al pa Lazio. Fant bi takoj podpisal, ker tam je papa še bližje
grims-1.gif

Mogoče so pri Cityju ugotovli, da nakup verskega fanatika ni najbolj pametna ideja, ker se mu lahko lepega dne dokončno spiple in gre med farje.

Viky

1600. registrirani uporabnik
27. okt 2007
747
0
16
42
Če bi Kaka reku, da hoče jit v City bi ga podpisal takoj in tut Galliani bi ga pustu.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Ce je na koncu City skenslal prestop je verjetno imel Kaka namen iti tja, ne?

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
hehehhe, edini tvoj post, ki mi je všeč.......mogoče bo v prihodnje več takih......:)

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
Prestop je skenslal Kaka sam, ampak ne samo zato, ker mu denar ne pomeni vse ampak tudi zaradi tega, ker je prišla taka ponudba s strani tako bednega kluba.........nevem kako bi se razpletlo, če bi enako ponudbo dobil s strani Reala, Barce ali ManUTD-ja.........
Sem pa siguren, da bi tako ponudbo (18 mio €-------->>>> še 1x več kot dobi sedaj Kaka) sprejelo 99% igralcev, pa čeprav je s strani Cityja.....

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
ja pa normalno, da se revčki izmišljujejo, ker jih je tisk tako napadel....izpadli so kekci, ker jim ni uspelo z 225mio € pripeljati igralca......Cook je bil deležen največjega posmeha v vseh časopisih....je normalno, da se vlečejo ven......

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.565
1.090
113
Titograd
Dejstvo je da imajo denar, drugo dejstvo pa da ne nameravajo odnehati in slej kot prej bo pri njih poleg Robinha še kakšna velika riba.