[Nogomet] Prestopi 2008/2009

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
hmm, čudna reč,,,,,,,od 27 igralcev je 1 izposojen in še ta z možnostjo odkupa po koncu sezone.........misija nemogoče, da kaj osvojijo......
inter je imel na izposoji Crespa, nič niso osvojili.......

Nazadnje urejeno:

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
aja, pa še ManUtd je mel Teveza na posoji.....NIČ niso osvojili......dej kekec dej......

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Citat:
Uporabnik Fedor pravi:
LOL, Dinho, Zambrotta, Sheva, Viduez, Cardaccio, Senderos, Boriello je zate odpad?
Hehehe, svašta piæka rodi!

Znaš brat? Ja odpad kupujete, ali ti napišem z velikimi začetnicami? Si videl Dinha kako je igral zadnji 2 sezoni v Barci, kjer je imel popolno svobodo in je bilo vse podrejeno njemu? Si ga videl na OI? Slabo,slabo...... enako Zambrotta. Sheva je najboljši 2 leti ko bi mogo postati nesmrten pri Milanu, zabil v Chelseaju, Senderos pa je mulc ki je zaenkrat odigral malo tekem, pa še to po sistemu toplo-hladno. Borrielo je pa na bolniški za lep čas. Spet vas bo starec Inzaghi reševal da bo vsaj UEFA.

Viduez, Cardaccio, wtf?!

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
Hahahahaha, ja znam brat....kaj pa ti znaš uporabljat tiste male možgane ravne kot aspirin?
Boriello je poškodovan cela 2 tedna in sedaj že pridno trenira z ekipo......
LOL, če spremljaš dogajanje Dinha preko Lady in ekipe je normalno da nimaš pojma, kaj je bilo v ozadju.....
Kaj je z Zambrotto?!? Še vedno je v reprezentanci in za moje pojme eden boljših bočnih v evropi......
Sheva se mora ponovno dokazat ampak v to ne dvomim, ambient ga bo rešil. V Chelsea vsi pogorijo, še Robinho bo......
Viduez, Cardaccio WTF?!?
Spremljaš nogomet kakor moj pes......NIČ
smile-1.gif

sanco

Fizikalc
19. jul 2007
1.201
8
38
41
Spet bo smeh, gledat zafrustriranega Ševata, ko nebo mogel gola zabit. V Chelsea se mi je kr smilil.

Citat:
Uporabnik Fedor pravi:
LOL, Dinho, Zambrotta, Sheva, Viduez, Cardaccio, Senderos, Boriello je zate odpad?

rolleyes-1.gif

Ronaldinho je loto, Zambrotta gre samo še na dol, Ševa - je treba komentirat?, wtf, wtf, Senderos bo po dveh slabih tekmah storil samomor - psihično nestabilen igralec, Boriello spet loto kako se bo znašel.

Šanse za uspeh so nekje 80:20 v prid Milanovega sodelovanja v pokalu Intertoto drugo leto.

Spet bo Seedorf vadil ekipo ven s škripcev, sploh če se Kaka ne spravi skupaj in Pato ne zasveti v polnem sijaju.

Potrebovali bi za začetek stabilnega vratarja, kakšnega wingerja bi bilo tudi fino imeti drugače bo spet Gattuso po bokih letal, namesto da sedi pred branilci. Preveč podobnih igralcev na enakih pozicijah, manjka širina.

lovelove

lovelove
23. jul 2007
2.788
0
36
116
zravn komšije
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Citat:
Uporabnik Fedor pravi:

rolleyes-1.gif

Ronaldinho je loto, Zambrotta gre samo še na dol, Ševa - je treba komentirat?, wtf, wtf, Senderos bo po dveh slabih tekmah storil samomor - psihično nestabilen igralec, Boriello spet loto kako se bo znašel.

Šanse za uspeh so nekje 80:20 v prid Milanovega sodelovanja v pokalu Intertoto drugo leto.

Spet bo Seedorf vadil ekipo ven s škripcev, sploh če se Kaka ne spravi skupaj in Pato ne zasveti v polnem sijaju.

Potrebovali bi za začetek stabilnega vratarja, kakšnega wingerja bi bilo tudi fino imeti drugače bo spet Gattuso po bokih letal, namesto da sedi pred branilci. Preveč podobnih igralcev na enakih pozicijah, manjka širina.

Pa stari, ti bi lahko bil trener IB.
cheer.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Ja povej mi kdo sta ta dva golobradca? Videl ju še nisem igrati, na youtubu morda so posnetki ampak par sekundni posnetki meni osebno niso nobena referenca.

Dinho..... priden ko mravlja, ko pride do vrha mu je to dovolj in pač padec v formi, tistih par % koncetracije raje nameni nočnemu življenju in ženskam, na igrišču pa misli da bo vse šlo samo od sebe, ni se uspel pobrati čeprav je bilo vse podrejeno njemu, gledal ga pa v nedolged tudi nihče ne bo kako šminkira na in ob igrišču. Nič posebnega torej, nobenih teorij zarote oz. ozadij (kako smešni ste ljubitelji makaronov ko vseposod iščete neka "ozadja")

Zambrotta je na obeh bokih v Barci bil pol klinca vreden, še Oleguer je boljše igral. Upam da mu bo Dani Alves pokazal kaj pomeni biti bočni nogometaš. Si videl kdaj Senderosa igrati? fak, kamikaza je psihično bolj stabilen kot on. Enkrat bo odigral partijo vredno Vidiæa, na naslednji tekmi ga bo pa Mavrič lahko učil. Takšen je, saj zato pa pri Arsenalu ni dosti igral.

Kako pogorijo vsi pri Chelseaju? Kolikor vem so zadnja 4 leta v vrhu evropskega nogometa, z pregorenimi nogometaši je pa to malo težje
confused-1.gif
niso vsi š(l)eve.....

Vratarji? pol klinca vredni, Fiora ma rezervnega vratarja boljšega kot vsi vaši.

Skratka, cela ekipa se mora dokazat, kot Ševa. Saj se bo, don't worry, do Uefe bo že šlo
cheer.gif

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
Ok, ok....ne grem se več
smile-1.gif

Brezveze me prepričuješ, ker zame so letošnje okrepitve Milana TOP, pa ne samo zato, ker se je okrepila moja priljubljena ekipa....tudi če se bi osovraženi Inter tako okrepil, bi dejal da so to TOP okrepitve.....
Kdo pa ima prav bomo videli maja.....

on topic:
Paloschi posojen v Parmo....

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Tvoja priljubljena ekipa..... pa smo tam. Težko biti objektiven če rdeče- črno vidiš
smile-1.gif
Red Devil je kar dobro povedal kaj bi potrebovali. Sploh en dober golman pod NUJNO! Po imenih niso slabe okrepitve, samo imajo preveč burno zgodovino da bi se kar na imena zanašal.

Posoja Paloschija recimo je pametna, ne zdi se mi da bi bil telesno nekaj ful močn, tudi tehničar je dokaj povprečen (ok saj z leti se bo vse to razvilo), ampak občutek za prostor ima pa res že zdaj ful dober. V Parmi bo glavni.

sanco

Fizikalc
19. jul 2007
1.201
8
38
41
Za Milan bom navijal, ko bo Palibrk začel zabijat. Torej čez 15 let bo glih tapravi za njih.
grin1.gif

Verjetno se bo Stevanovič vrnil v interblock. Realnost slovenskih nogometašev, ki pogorijo v tujini.

Citat:
Uporabnik Fedor pravi:
Brezveze me prepričuješ, ker zame so letošnje okrepitve Milana TOP, pa ne samo zato, ker se je okrepila moja priljubljena ekipa

Ne vem no. So 3 top imena - nekoč. Danes? Izkušnje leta, dveh v tujini? Jaz bi vlagal v mladost in širino ekipe, centralno obrambo vključno z vratarjem in obdržal centralno sredino in pogojno napadom.

sanco

Fizikalc
19. jul 2007
1.201
8
38
41
Oddo, a to je tist tip, ki predložke pošilja na tribuno?
Quaresma v Inter. Bomo videli, če bo kaj iz njega v italijanski ligi.