[Nogomet] Prestopi 2008/2009

Viky

1600. registrirani uporabnik
27. okt 2007
747
0
16
42
Pred tem se je tudi govorilo, da bo postal pomočnik trenerja pri Crveni zvezdi.

Guardiola se je odrekel Deco, Ronaldinhu in Etoju. Jih ne vidi več v ekipi za prihodnjo sezono.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik Viky pravi:
Pred tem se je tudi govorilo, da bo postal pomočnik trenerja pri Crveni zvezdi.

Guardiola se je odrekel Deco, Ronaldinhu in Etoju. Jih ne vidi več v ekipi za prihodnjo sezono.

Edino pravilno. Ronaldinjo gre v Man City?
bonk.gif

Viky

27. okt 2007
747
0
16
42
Jst ga po eni strani čist razumem. Novim motivom naproti in se probat dokazat v navečjem klubu.
Sam ga bom imel za velikega igralca šele po tem ko se bo dokazal tudi v Realu (zakar sm pa zelo skeptičen).

nepot

Pripravnik
2. sep 2007
646
0
16
Beer City/Knežje mesto
Novim motivom naproti pri 23. letih?Po eni super sezoni? Kje so igralci, kot npr.Cantona, Di Canio , igralci, ki jim je dres kluba za katerega so igrali nekaj pomenil. Vse skupaj postaja en velik šovbiznis.

Btw: Ronaldo je trenutno med najboljšimi na svetu, ampak mi gre na bruhanje ko ga vidim
uf-1.gif

Viky

27. okt 2007
747
0
16
42
Sm hotu še napisat, da mogoče kakšno leto prekmalu.
smile-1.gif

Samo če bi bil jst vrhunski nogometaš, bi mi bil tut cilj zaigrat bodisi za Real ali Milan, mogoče še Barco.

Kakor sm pa reku, da se bojim da bo zanj prestop v Real pomenil veliko slabega in nažalost malo dobrega. Upam da me demantira. Ko bo pa še tam v sezoni zabil cck 30 golov, ga bom pa še sam smatral za enega najboljših na svetu. (moje mnenje)

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Naredu ne bo pol kurca ker je team igra pr ManU čist nekaj drugega kot team igra pr Realu. Sej če pogledaš zakaj bi pa bil neki dober igralc. vse kar je je da da veliko golov. kot Van Nistelroy včasih. pač je vedno tm pa dober strela, da bi pa kej tko naredu pametnega -. asistence, dribler tud ni bogve kok dober. Men on nič ne pomen, tuid dober igralec ne.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Meni je logično, da mu ni več za bit v ManU-ju, s katerim je osvojil vse, kar se da.Angleško prvenstvo dvakrat, pokal,Ligo prvakov.Pa še ženske so v Angliji grde, da o ogabni hrani ne govorim.

Portugalec je, ni čustveno vezan na Anglijo, zagotovo mu bo življenje v Španiji bolj odgovarjalo.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Samo vseeno bi mel lahko vsaj malo spostovanja pa odnosa do Fergija, ki ga je gor spravil in do ostalih ljudi, ki so mu stali ob strani, se od casov, ko je bila nula.

Ne pa, da gre takoj v medije jokat, da bi sel raje v Real ipd.. Lepo bi se s Fergijem pogovoru, kot clovek s clovekom, mu povedal kaj bi rad in bi se zihr kaj zmenili.. Profesionalno. Ne pa, da se obnasa, kot 5 letni froc, ki mu vzames liziko..

Sicer pa jaz ne vem kaj folk vidi v Realu.. Jaz osebno ne bi sel tja spilat, razen, ce me drugje ne bi marali.. 100x raje bi igral za kaksno Sevillo, Valencio, Villareal, da ne omenim meni najjacih klubov, kot so Liverpool, ManUnited.. Prav tako se ne bi branil Lyona pa kaksngega Werderja, Schalkeja, kjer bi bil car in ne samo cifra..

Nazadnje urejeno:

Viky

27. okt 2007
747
0
16
42
Jah Real je še vedno največji klub pa kukrkol obrneš. Ne da govorim, da so ostali našteti majhni.
Je pa vprašanje kaj prestop v tak klub lahko pomaga tvoji karieri. Vidl smo kaj je naredil Beksu, ki je bil tudi bog v ManU.
Mene pa predvsem zanima kako bi se znašel izven Anglije.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Samo vseeno bi mel lahko vsaj malo spostovanja pa odnosa do Fergija, ki ga je gor spravil in do ostalih ljudi, ki so mu stali ob strani, se od casov, ko je bila nula.

Ne pa, da gre takoj v medije jokat, da bi sel raje v Real ipd.. Lepo bi se s Fergijem pogovoru, kot clovek s clovekom, mu povedal kaj bi rad in bi se zihr kaj zmenili.. Profesionalno. Ne pa, da se obnasa, kot 5 letni froc, ki mu vzames liziko..

Sicer pa jaz ne vem kaj folk vidi v Realu.. Jaz osebno ne bi sel tja spilat, razen, ce me drugje ne bi marali.. 100x raje bi igral za kaksno Sevillo, Valencio, Villareal, da ne omenim meni najjacih klubov, kot so Liverpool, ManUnited.. Prav tako se ne bi branil Lyona pa kaksngega Werderja, Schalkeja, kjer bi bil car in ne samo cifra..

Cifra je v Realu samo povprečen igralec.Ronaldo ni povprečen in tudi v Realu ne bo samo cifra.

Primerjati Real in Villlareal je malo neresno.Real je en najtrofejneših klubov, kaj je pa Villareal? Kako ti je lahko po eni strani ManU "najjači klub", "v Realu pa ne bi nikoli igral"?? Tu ne vidim nobene logike..

Iti iz ManU v Villlareal ali Sevillo bi bil pa res korak nazaj.Iz top angleškega kluba v drugorazreden španski?? Normalno, da bo Ronaldo šel v Real ali Barco, če že gre v Španijo.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Pa naj bo najvecji klub, kaj imam recimo od tega? Kaj je imel od tega en Owen, Morientes, proti koncu Ronaldo? Vsak trener [ki so ga menjali vsake pol leta] je imel svoje preference igralcev.. in veliko vrhunskih igralcev je zgnilo tam...

Kasius:

Torej so bili Owen, Morientes, Woodgate, Ronaldo, Cassano povprecni igralci? Don't think so. Vrhunski igralci, samo pac ne vem, al nic ne mislijo pa vidijo samo kes, al jaz ne vem.. Owen je sel v Real, izpolnile so se mu vecne sanje, a Real je imel takrat 5-6 napadalcev. Kaj je imel od tega? Nic, odsel je v povprecni Newcastle.. Ceprav je vsakic, ko je igral zatresel. Morientesa je tudi vsak trener drugace igral, pri nekaterih ni bil tudi za rezerve dober, pri nekaterih je celo nekaj tekem odigral.. Ronaldo je dal veliko klubu, pa so se ga po hitrem postopku losal.. Cassano ima probleme s karakterjem, pa ne da bi mu pomagal.. ne.. hitro zdilat za 5mio.. Jebes tak klub..

In ce menjajo Ramosa + Robinha + nevem kolikor miljonov za Ronalda so milno receno moroni. Sicer pa mi njiihov nacin kupovanja nikoli ni bil vsec.. ces: "kupimo najdrazje igrace, pa bomo najhudejsi" ..

Real, Villareal sta itak cisto druga kluba. Hotel sem povedati, da sem raje car v nekem dobrem klubu, ki se redno bori za top4, kakor nula v velikem klubu.

Govorim zase.. ne mesaj moj pogled na vse skupaj in Ronaldov..

Da bi bil pa na Ronaldovem mestu, bi pa lepo se leto/dve ostal na otoku, toliko da jim povrnem in se zahvalim kar so oni meni dali, sele potem bi razmisljal [ce bi sploh - zakaj bi, itak sem car v enem najvecjih klubov, kaj mi fali?] o prestopu v drug klub. Ena lojalnost pa mora biti.

Nazadnje urejeno:

Viky

27. okt 2007
747
0
16
42
Itak da mora bit nek zdrav odnos, kar tut velik pove o igralcu. JSt bi bil tut na njegovem mestu še par sezon pri Manu. Samo je pa to tako kot služba, če ne vidiš več motivov, mogoče ne uresničijo vseh tvojih želja, nisi zadovoljen s kolektivom, pač zamenjaš. Morš bit pa sam tolk sposoben in ocenit kaj je v danem trenutku najbolje zate in za tvojo kariero. Denar je pa itak nažalost sveta vladar.

Woodgate zame ni bil dost dobr za Real, za Owna in Cassana si sam povedal probleme, Ronaldo je bil pa itak že debel prašič takrat. Kljub temu dal dobro sezono Realu. Morientesa so žal res zajebavali vsi trenerji.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
OK razumem to, se je pac navelical, je dosegel vse in bi sel rad se kam drugam. Pa naj to pove osebju Manchestra, ne pa da joka po medijih.

Woodgate je bil zame en boljsih branilcev.. Samo poskodbe so ga ubile. Ronaldo je bil res fatso, samo je vseeno zabijal.. 3 dobre kondicijske trenerje bi mu placali, pa skenslali bone v mcdonaldsu pa bi bilo
evil.gif

Ma nej gre, pa naj bo že mir s tem bedastim prepucavanjem. Ian Wright je napisal, tako dobro kot jaz nebi mogel nikoli.

Za take denarje kot se on prodaja, lahko kupimo 2,3 world class igračine. En igralec ne bo nikoli večji od kluba. Prave legende manU-ja se pa itak ve katere so - pa so tudi oni imeli šanse iti v tujino.

Moje mnenje je da bi bili dosi slabši brez Rooneya, Ferdinanda, Evraja in ostalih, kot brez Ronalda. Vsak je nadomestljiv, če je pravi team spirit, kar v manchestru zadnja leta definitivno je!

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Poglej Portugalsko. ManU je dober zaradi ekipe ne zaradi Ronalda.. Villa - Torres par mi prou ne sede
frown-1.gif