Pa naj bo najvecji klub, kaj imam recimo od tega? Kaj je imel od tega en Owen, Morientes, proti koncu Ronaldo? Vsak trener [ki so ga menjali vsake pol leta] je imel svoje preference igralcev.. in veliko vrhunskih igralcev je zgnilo tam...
Kasius:
Torej so bili Owen, Morientes, Woodgate, Ronaldo, Cassano povprecni igralci? Don't think so. Vrhunski igralci, samo pac ne vem, al nic ne mislijo pa vidijo samo kes, al jaz ne vem.. Owen je sel v Real, izpolnile so se mu vecne sanje, a Real je imel takrat 5-6 napadalcev. Kaj je imel od tega? Nic, odsel je v povprecni Newcastle.. Ceprav je vsakic, ko je igral zatresel. Morientesa je tudi vsak trener drugace igral, pri nekaterih ni bil tudi za rezerve dober, pri nekaterih je celo nekaj tekem odigral.. Ronaldo je dal veliko klubu, pa so se ga po hitrem postopku losal.. Cassano ima probleme s karakterjem, pa ne da bi mu pomagal.. ne.. hitro zdilat za 5mio.. Jebes tak klub..
In ce menjajo Ramosa + Robinha + nevem kolikor miljonov za Ronalda so milno receno moroni. Sicer pa mi njiihov nacin kupovanja nikoli ni bil vsec.. ces: "kupimo najdrazje igrace, pa bomo najhudejsi" ..
Real, Villareal sta itak cisto druga kluba. Hotel sem povedati, da sem raje car v nekem dobrem klubu, ki se redno bori za top4, kakor nula v velikem klubu.
Govorim zase.. ne mesaj moj pogled na vse skupaj in Ronaldov..
Da bi bil pa na Ronaldovem mestu, bi pa lepo se leto/dve ostal na otoku, toliko da jim povrnem in se zahvalim kar so oni meni dali, sele potem bi razmisljal [ce bi sploh - zakaj bi, itak sem car v enem najvecjih klubov, kaj mi fali?] o prestopu v drug klub. Ena lojalnost pa mora biti.