Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Ajoj, kako neumnost je pa zdaj (se mi zdi) Čosiæ natresel. Rakitiæ je pri Schalkeju že celo tekmo na klopi in on je dal zelo zanimivo razlago. Po njegovem se ga namreč pri Schalkeju bojijo kazat, ker bi naj bil tako iskan, da bi ob še eni (!) dobri tekmi povpraševanje po njem še naraslo
Povratna tekma osmine LP je pa res prava tekma za skrivanje dobrih igralcev
Saj so mi fajn hrvaški komentatorji, ampak včasih grejo pa malo predaleč pri tem napihovanju, no.
Lepo ga je ja, saj Baptista je tudi lepo poknil iz prostega v isto mesto kot polčas prej Aquilani. Samo druge pametne šanse pa itak niso imeli, razen gola Raula ki je itak bil meter v ofsajdu.
No pol pa je na dlani zakaj Ljubijankiæ v Gentu tak malo igra, pa še te vedno zadane
Jah ti praviš, da bi ob takem golu bil najbolj verjeten scenarij kupljena tekma, ne jaz. Meni možgani res ne potegnejo, jaz samo ponavljam kaj navijači Italijanov pravite
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.