NOGOMET - Kvalifikacije za svetovno prvenstvo 2010

lovelove

lovelove
23. jul 2007
2.788
0
36
116
zravn komšije
ok, ampak E vs C pa ima še dodaten naboj zaradi zadnje skupne tekme in v takem primeru se ne gleda S vs S
17758-icon_confused.gif

Abeta

Fizikalc
13. avg 2007
1.861
3
38
Citat:
Uporabnik lovelove pravi:
Samo ni pa to za neko evforijo, al pa še večje bogokletstvo, da bi naše raje gledal kot tekmo med ENG in CRO.

res je, bilo kot kaj je že tista z masterkartom . . .
Neprecenljivo je gledat hrvate tako nebogljene na njihovem stadijonu v ljepi njihovi in pa še ob tako realnem komentatotrju kot je bil včeraj. . . . . .

mhmm

GIFtedALTER 08
22. jul 2007
2.370
0
36
Božo pa Štimac sta pred tekmo lepo razložla, da so pač "bolji".
wink-1.gif

Dzexon

Pripravnik
3. sep 2007
946
0
16
Te kvalifikacije so čisto čudne. Slovenija zmaguje, Luksemburg premaga Švico, Avstrija Francijo, Litva Romunijo in Anglija Hrvaško.
evil.gif

Se mi zdi, da so se že malce prej začeli špilat s tistim coliderjem in smo zdaj v nekakšnem paralelnem vesolju.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Tekma v Zagrebu me spominja na tisto konec 80-ih v Beogradu: Jugoslavija-Anglija. Mislim, da je nekaj odločala o odhodu na neko prvenstvo. Povsod polno oglasov "Pridite, da zmagamo skupaj!" Angleži so takrat oglas vzeli preveč zares in gladko zmagali (4:1?)

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.693
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
ksz.

a se da kje na netu videt/dobit/....
posnetek tekme med CRO:UK,

hvala

lahko tudo po ZS-ju

edit:
aja, seveda so Hrvati igrali proti ENG, ne pa proti UK

Nazadnje urejeno:

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.693
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
superca, najlepsa hvala,

po tv-ju nisn mogu gledat, ker sem tedi na Ljudskem vrtu gledo SLO-SVK

mam pa tule neki fucbalskih navdusencev, edn tut iz UKja, pa bomo skupi tekmo pogledali

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Točka bo velik uspeh, na kaj več ne upam, čeprav niso več tak močna reprezentanca pa so še vseeno dovolj dobri da so v tej tekmi favoriti.

Tekma danes v celoti bolj slabo, ampak špila se 90 minut in trenutek nepazljivosti so dodobra izkoristili.

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Nova himna reprezentance:

Ah dosti slabo pa Predin je čist mimo. Takšna himna mora biti z enostavnim besedilo, da se je da peti, težko verjamem, da bi kdo tole prepeval, zveni premalo evforično, nima prave energije. Mislim, da bo tale težko zamenjala našo prvo himno, verjetno pa vseeno ne bo tako hitro pozabljena kot je bila Ofsajdersi - Za Slovenijo . Eh, če se uvrstimo na WC, se ne bom sekiral. xD

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Kaj pričakujete danes?

Jaz bom zelo vesel če bo pika. Realno pa mislim, da je Češka dosti boljši nasprotnik pa glede na krizo bojo grizli ko norci.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Če pa še Češko premagamo pol pa
shocked-1.gif

Realno. Zgubili bomo za gol. Z izenačenjem bi bil nadvse zadovoljen.
zmaga.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
A se kje v Šiški da gledat fuzbal v kakem lokalu. To pomeni da je TV na glas, radio pa ugasnjen, ekran pa vsaj tolk, da na 5 m vidiš žogo.
grin1.gif

Pa babe da so tiho tam v kakem kotu.
grin1.gif

Včasih smo hodil v Bobija, zadnjič sem pa bil tam 5 min. pred tekmo pa je bil TV v kot porinjen, za mizo so pa ene kure čebljale. Nič ni kazalo da bi koga zanimal fuzbal, zato sem šel domov gledat.
crazy1.gif
Kdo ve, je tam še kaj fuzbal evforije???

V Lepi žogi je pa preveč gužve ponavad.