Noge na armaturi

marjan

Pripravnik
25. jul 2007
799
3
18
Že dlje časa opažam koliko sovoznic ima noge na armaturi. Mnogo tudi v papučih, čevljih.... Mene zdraži že ko pri drugih to vidim.Kako tip lahko to pusti?!? Pa ni važno kakšen avto je...10 let star ali nov. Če ne more tistih par ur normalno sedet nej ostane doma!!!

Kakšen pa imate vi odnos do tega?

LP

I

Izbrisan uporabnik 474

Tudi moja je to na začetku počela. Pa ne motijo me toliko odtisi, ampak sem ji lepo razložil, da če skoči na cesto srna, bum in se lahko dalje samo še z vozičkom vozi (če ima srečo). Od takrat ne da več noge na armaturko...

trigga

Fizikalc
24. jul 2007
1.787
0
36
Meni je vseeno. Saj sam/a ve, če ima avto airbage in bo v primeru nesreče dobil/a kolena v zobe.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
394
83
Citat:
Uporabnik marjan pravi:
Že dlje časa opažam koliko sovoznic ima noge na armaturi. Mnogo tudi v papučih, čevljih.... Mene zdraži že ko pri drugih to vidim.Kako tip lahko to pusti?!? Pa ni važno kakšen avto je...10 let star ali nov. Če ne more tistih par ur normalno sedet nej ostane doma!!!

LP

Te to moti zaradi varnosti ali česa drugega?

I

Izbrisan uporabnik 474

"A guy was driving along a highway, some sort of appliance fell off a pick up truck ahead of him, and he swerved to avoid it, but in the process bumped the highway divider, causing the airbags to deploy. There was only cosmetic damage to the car, however, his girlfriend, who had her feet resting on the dashboard while sitting in the passenger seat, was killed when the airbag inflated, ramming her knees into her head"

Upam, da ti sedaj ni več tako vseeno za punco...

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
hysterical-1.gif

sass

Guru
1. sep 2007
5.233
869
113
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Citat:
Uporabnik marjan pravi:

LP

Te to moti zaradi varnosti ali česa drugega?
to tudi mene zanima. ali te potem motijo tudi ljudje, ki vozijo neprivezani, ali pa z mobitelom za ušešom? ali pa motoristi brez čelad? pa ljudje s klobuki na glavi?

marjan

Pripravnik
25. jul 2007
799
3
18
Moti me zato, ker pač armatura ni narejena zato da bi mel noge gor. Isto ko da bi pepel od cigareta otresal na poličko pri števcih. Menda je zato pepelnik, ane? Kar se pa varnosti tiče pa upam da vsak ki to počne ve kaj riskira... Čudno da ni kazni za to početje
rolleyes-1.gif

trigga

Fizikalc
24. jul 2007
1.787
0
36
Citat:
Uporabnik Gargy pravi:
"A guy was driving along a highway, some sort of appliance fell off a pick up truck ahead of him, and he swerved to avoid it, but in the process bumped the highway divider, causing the airbags to deploy. There was only cosmetic damage to the car, however, his girlfriend, who had her feet resting on the dashboard while sitting in the passenger seat, was killed when the airbag inflated, ramming her knees into her head"

Kje točno se nisva razumela? Meni je vseeno, če ima nekdo noge na armaturi ali ne. Daleč od tega, da bi mi bilo vseeno za ženo.
ne-ne-1.gif

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Mene bolj moti ko vidim mulce neprivezane v avtu kot pa noge na armaturki
17758-icon_confused.gif

v mojmu še grdo ne sme noben govort kaj da bi pomislila kdo da bi noge km položila brez vprašanja
evil.gif

drmr

Pripravnik
27. feb 2009
379
0
16
dolenska
Citat:
Uporabnik Gargy pravi:

Na podnapise si pozabu
jezen.gif

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Seveda ni prav, da so noge na armaturi - še posebej, če so vgrajeni airbagi. Ampak ti se sekiraš zaradi napačnega razloga - namesto varnosti sopotnice te skrbi madež na armaturni plošči
stupid-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.081
6.929
113
pri taščici
Noge na armaturki so povsem varne ce ima avto vsaj 20 varnostnih sistemov ki so ponavadi oznacene s tricrkovno kratico. Ce pa avto nima ESP, vsaj 6xAB, potem pa se v takem avtu niti po parkiriscu ni varno vozit.
Aja enkrat sem v zimske soncu zaspal z nogami na armaturki- na dvoriscu sem se martinckal.

17. dec 2010
1.174
0
36
125
Moj ata je nekdaj par let tovornjaka vozil, in ko sem bil doma, počitnice pa to, sem se skos zraven njega peljal v tovornjaku v nemčijo, holandijo, finsko, švedsko, španijo itd oz po celi evropi ... pa skoraj vedno sem noge imel na armaturi ... zakaj ... v tem primeru z enostavnega razloga ... po kakšnih 8h urah sedenja v istem položaju, sem v stopalih dobil neki čuden občutek, kot ene mravljince ali da me je žgečkalo ali nekaj podobnega ... v glavnem tisti trenutek je bil kot da bi si najrajši noge stran vrgel ... Ko sem jih dal na armaturko, sem bil takoj dober ...
Nisem pa skos nog držal gor ... pač kakšno uro ali dve, toliko, da so si noge zaželele že drug položaj.

V avtu pa itak, da ne moreš držati nog na armaturko .. niti še nisem videl podobnega primera, da bi kdo v avtu držal tace na armaturko ... mogoče v kombiju ali tovornjaku ... ne pa v avtu.