NLPji..

MUC

Majstr
4. sep 2007
1.751
108
63
Saj vem, da se boste delal norca, ampak vseeno, zgledata true
smile-1.gif

https://www.youtube.com/watch?v=sPEmkELZKRE&feature=youtube_gdata_player

https://www.youtube.com/watch?v=img0luxJZEM&feature=youtube_gdata_player

B81

22. jul 2007
37.962
11.115
113
Za prvega ti piše spodaj:
In China newspaper is delivered like this.
grin1.gif

Za drugega pa tudi:
Well a great bit of video animation. Might go good in a movie. Not good enough to be belivable though. The trees would of been dispalced if it were real.

Sicer sklepat, da smo mi edini "brihtni" v vesolju, je verjetno utopija, ampak taki posnetki so vsi home made.....

V tem filmu so sami piloti, Nasini delavci, astronavti, vojaški uslužbenci in podobni in tile pričajo o tem, kar so doživeli v karieri in bi vsi prisegli pred Kongresom, zdaj če lažejo ali ne, pa samo 8888 ve...
smile-1.gif

The.Disclosure.Project-National.Press.Club.May.9th.2001

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Naj mi nekdo najprej razloži, kaj je fora tega, da imajo ti NLP-ji namontiranih en kup močnih žarnic na zunanji strani plovila?
hysterical-1.gif

Potem pa gremo na točko 2 od 3476 ...

yamahafazer

Fizikalc
15. mar 2010
1.599
68
48
vesoljčki so prišli 1000 svetlobnih let daleč pa uporabljajo zastarelo zemeljsko raketno tehnologijo haha

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Tako kot tale:

<object width="425" height="350"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/eE8o4sVLRBc"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/eE8o4sVLRBc" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object>

Peečka ma tip jajca!
aplauz.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.439
3.826
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Naj mi nekdo najprej razloži, kaj je fora tega, da imajo ti NLP-ji namontiranih en kup močnih žarnic na zunanji strani plovila?
hysterical-1.gif

Potem pa gremo na točko 2 od 3476 ...

Da jih lahko izbranci na zemlji vidijo.
grin1.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Fora je, da so "NLP-ji" že vseskozi skoraj enaki. Izgled pa bazira na slabi domišljiji kakega strojnega inženirja ameriškega ali nemškega rodu izpred 70 let, ki je videl eno skico Da Vincija. Spreminjajo se pa tako, da so NLP-ji v 60 in 70 letih bili malo bolj "disco light" okrašeni, zadnjih 25 let (po izdelavi stealth letal), pa so v malo bolj minimalističnem stilu. Na žalost so luči ostale, le da jih je sedaj manj (ponavadi ena), ter so močnejše. Še par let, pa bodo morda le odstranili še zadnjo žarnico dol.
hysterical-1.gif

Res zanimivo, da ima civilizacija, ki je prepotovala tako od daleč, istočasni razvoj in trend kot mi.
cheer.gif

Me spominja na tisto zgodbo o neki ženički, ki je videla hudiča. So jo vprašali, kako da ve da je bil res hudič. Je rekla: "če je bil pa prav tak, kot sem od prej imela v glavi da izgleda."

B81

22. jul 2007
37.962
11.115
113
Ja lej ga...tudi oni so "nastali" s pokom, tako kot mi in so naprednejši zato, ker niso imeli cerkve, ki je pri nas ustavljala razvoj
grin1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.158
1.252
113
42
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Ja lej ga...tudi oni so "nastali" s pokom, tako kot mi in so naprednejši zato, ker niso imeli cerkve, ki je pri nas ustavljala razvoj
grin1.gif

aplauz.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Evo, tale tvoj filmcek.
Prosil bi za bilokaksen odgovor na moje vprasanje s tretjega posta te teme.

Morphey

Fizikalc
6. okt 2008
1.165
4
38
Maribor
Evo odgovor na tvoje vprašanje:

Citat:
Actually, my deeply held personal opinion is that maybe they're associated with the propulsion system. These triangular ones, the current popular design, I think they probably use some form of anti-gravity system, and the lights might be associated with that, I reckon. Perhaps, too, they might use some form of plasma system to reduce surface friction, and that too might be interpreted as lights.

Sedaj lahko greš na točko 2...
hysterical-1.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
cheer.gif

Nekdo rad gleda ZF filme očitno, pa še pri teh zabavnih odgovorih je luč zraven dodana "kar tako".