Je potrbno prenesti plačo/pokojnino, al je dost, da je 1000€ na mesec na računu…a NLB zaračuna za vodenje računa?
potem: https://www.sparkasse.si/sl/prebivalstvo/osebni-racuni/FIT-paketni-racun
In za vsaki trajnik plačaš koliko? Jaz imam pri OTP za 5,80€ brezplačno 10 trajnikov in 10 položnic, ter spletno banko.Koliko pa ima nlb? Saj klasične položnice počiš na trajnik...
Podatki so pravi...bi jim poslal printscreen pa nimas jim kam pripopat v rubriki kontakti. Se tam omejili na 200 znakov pripombe. Skratka palec dol za uporabnisko izkusnjo.Poglej profil na kliku, mogoče je pa kdo narobe zabeležil in je zaposleni samo upošteval pravila ob klicu.
Ves point v prvem pogovoru z cc in trmi osebe o netocnosti klicne stevilke katere ni hotela povedati katero ji prikazuje in preverbi na profilu uporabnika.Brez panike, bodo poklicali. Mislim, da se mnogi ne zavedate, koliko ljudi je dejansko zvečer v klicnem centru.
Uporabil obe veji tako info@ kot call back pa je bo skoraj 24h mimo tisine. Saj imajo vse posneto...Ne gre za trmo pač pa za striktna navodila o varnostnih elementih za preverjanje identitete klicatelja. Ni vrag, da jih ni že kdo kdaj nategnil, socialni inženiring je cela veja hekinga.
Klik imamo že četrt stoletja, drugič jim tam napiši sporočilo podpori.
Jaz sem tudi že klical v večernih urah nekaj mesecev nazaj (ko je nehalo delati zaradi instaliranih nevarnih aplikacij) in enako, ni variante, da tetka na drugi strani kaj pomaga. Žal gospod je edino, kar je prišlo iz njenih ust. Pa sem jo prosil, da napiše sporočilo pač nekomu, da me bo poklical nazaj. NE. Ni šans, ŽAL gospod. Pa sem rekel, da če jo napizdim na polno, a potem bo pa moja številka kar naenkrat prava??? Pa jasno da imam to cifro že ves čas kot kontakt na NLB. Tako da pač tam je nekaj ljudi, ampak so bolj za blokado kartic. Ostalega ne znajo ali ne smejo naredit (žal gospod). Kar mije glede tehnike uspelo kdaj urediti, je bilo edino pri T-2. Tam je pa zgleda obratno in je dežurni ponoči tehnikUporabil obe veji tako info@ kot call back pa je bo skoraj 24h mimo tisine. Saj imajo vse posneto...