Ja sam nastavit privzeto kartico ali pa tudi gumba plačaj ni več? Ali samo potrjuješ plačila al tud dvig na bankomatu dela?Jaz prompte za Gpay ignoriram, kolikor štekam, je opcijski. Avtorizacije plačil še vedno delajo.
Lahko dobiš, ampak ne deluje. Meni nova krešira, stara pa deluje ampak javlja da obstaja posodobitev in da dokler ne posodim ne morem uporabljat nlb pay.l...kako staro aplikacijo dobit ne to posodobljeno...da bi lah po štacun plačeval ker novo debetnonal kaj so ne bom dobil prej?
Kateri telefon in verzija androida? Meni na Samsungu z Androidom 13 dela b.p.qrc jih gleda, NLB Pay od posodobitve krešira tudi če pobrišem kukije, data...
Kartice v Google Denarnico dodaj ročno. Pri brezstičnih plačilih izberi Google Pay, pa ne boš NLB-Pay nič več potreboval.qrc jih gleda, NLB Pay od posodobitve krešira tudi če pobrišem kukije, data...
Zaenkrat sem prek google paya poskusil samo polnjenje revoluta kar ne deluje, enkrat je zavrnjen zaradi "omejitve zneska vaše banke" (900€) drugič nižji znesek (90€) pa je bil zavrnjen kar tako brez obrazložitve. Zaenkrat nikjer ne vidim da bi bilo 900€ znotraj kakršnekoli "omejitve zneska vaše banke", saj naj bi imele banke v okviru Mastercarda praviloma gpay limit najnižje na 1000€ - če ga sploh imajo.Kartice v Google Denarnico dodaj ročno. Pri brezstičnih plačilih izberi Google Pay, pa ne boš NLB-Pay nič več potreboval.
Kdaj pa kaj državnega ni šteknilo ko je šlo kaj na novo.Ne moreš verjet.... A kdo ve, kako dela Apple, ker ko cel svet naekrat nalaga update IOS-a vse dela, tukaj pa je problem z novimi uporabniki, ki jih je manj, kot v najmanšji metropili na svetu.
Poglej priponko 68491
In kdo je pri tem državen?Kdaj pa kaj državnega ni šteknilo ko je šlo kaj na novo.
Spomni me!!!
NoIn kdo je pri tem državen?
In kaj če je protizakonito.In kako manjšinski lastnik politično nastavlja vodilni kader? Če so GDR lastniki kaki slovenski tajkuni, zakaj bi ti poslušali politiko? Če je pa tu skrita država, je pa to zelo verjetno protizakonito.
Tudi Apple ni imun.Ne moreš verjet.... A kdo ve, kako dela Apple, ker ko cel svet naekrat nalaga update IOS-a vse dela, tukaj pa je problem z novimi uporabniki, ki jih je manj, kot v najmanšji metropili na svetu.
Jabe se strinjam. Edino ne gre mi skupaj, da znasa Premuim paket 14,20€ (menda se kmalu drazin na 14,90€) zato da; leta 2023 Appla Pay ni, APP steka in da dajo nedodelanega v public release, da obresti za delozite ni, da se osebni bancniki menjajo v vsak mesec, ipd.nobeden ni imun. kdor dela, greši. ampak eni bodo enim odpustili vse, drugim pa nič. to je pa že nekaj, kar bi moralo razmišljujočem posamezniku dati vedet, da je čas korak nazaj stopit pa 10x zadihat. saj mende nismo že tu, ko se nerga in sitnari že iz navade.
Jabe se strinjam. Edino ne gre mi skupaj, da znasa Premuim paket 14,20€ (menda se kmalu drazin na 14,90€) zato da; leta 2023 Appla Pay ni, APP steka in da dajo nedodelanega v public release, da obresti za delozite ni, da se osebni bancniki menjajo v vsak mesec, ipd.
BTW, Stroski racuna v Sparkasse Avstrija 20,83€ kvartalno, ne mesecno. Seveda vse to, kar sem zgoraj napisal, da pri nas ne dela, v Sparkasse pa deluje. In to odlicno