Ampak pri NLB imas npr debetno mastercard na katero dobivas placo in pa kreditno mastercard/viso odvisno od posameznika. Torej das debetno mastercard in ti trga direkt dol?Trga ti sproti iz debetne ali kreditne kartice, ne TRR-ja.
Ampak pri NLB imas npr debetno mastercard na katero dobivas placo in pa kreditno mastercard/viso odvisno od posameznika. Torej das debetno mastercard in ti trga direkt dol?Trga ti sproti iz debetne ali kreditne kartice, ne TRR-ja.
Da… dodas lahko katerokoli MasteCard ali Viso… ni vazno, ali je debetna ali kreditna…Ampak pri NLB imas npr debetno mastercard na katero dobivas placo in pa kreditno mastercard/viso odvisno od posameznika. Torej das debetno mastercard in ti trga direkt dol?
Pa se da nastavit, da bi vsak mesec določeno transakcijo plačalo z določeno kartico ali plača samo z nastavljene. Recimo nastavljeno inam na debit kartico. Rad bi pa da mi 28 v mesecu plača recimo apple music naročnino z kreditne?
Jaz sem gpay nehal uporabljati, ko je Revolut zamenjal kartice, ki niso imele slovenskega BIN. Tudi se mi ni več dalo gpay nalagati iz alternativnih virov. NLBPay deluje, samo jaz uporabljam CurvePay, kjer imam lahko Revolut kartico. Switch med NLBPay in CurvePay pa deluje brez problema.uf... to mi pa ni všeč... bom po moje enkrat probala, da vidim kako je pa če dela. Tisti ki uporabljate NLBPay za to brezstično plačevanje s telefonom - je zadeva zanesljiva? Enakovredna zamenjava za GPay?
Jaz sem pred enim letom obupal nad nlbpayom, no zdaj vsaj vem kaj je bil razlogCe imas gpay na telefonu nlbpay ne dela. Meni nikakor ni slo. Sem odstranil gpay. Mi je pa delalo. Ampak to je enkrat po eni nadgradnji gpay se zacelo dogajati
Meni dela normalno. Imam pa Visa in BA kartico, pač izberem ustrezno. Izberem, plačam in to je to.Jaz sem pred enim letom obupal nad nlbpayom, no zdaj vsaj vem kaj je bil razlog
Pri klikinu je pa res prejemanje in-plačil po defaultu onemogočeno.oj, klinac... hvala ti... vedno pozabim, da sta tu dve aplikaciji klikin pa še nlb pay... jaz pa blodim po klikinu.